Jsou to nabubřelí němčouři, kteří se nemohou smířit s tím, že Nexia strčí v mnoha parametrech ty jejich sráče do kapsy! Ale taky mě naštvali!

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
S tema nemcema pomalu, nebot jak vsichni vime, Daewoo Nexia ~ Opel Kadett...Hynek píše:Klííííííííííííííííííd!!!
Jsou to nabubřelí němčouři, kteří se nemohou smířit s tím, že Nexia strčí v mnoha parametrech ty jejich sráče do kapsy! Ale taky mě naštvali!![]()
![]()
Tak to jsi klasicky majitel znacky Skoda, ty sou uplne stejnyIvoš píše:Svezení mě bavilo v BMW 5 řada 4 roky starým, Mercedesu r.v. 1999 E, Sprinter, to bylo fajn...pak jsem se svezl Renault, Citroen, Peugeot...taky dobrý....Opel (kromě Calibry a Omegy), Škoda (Fabie a výš)...nuda a fádnost. Navíc já jsem člověk, kterej má rád všechno pohromadě. Tj. praktičnost, výkonnost a dobrou cenu...tady Korejci vítězí a proto pro mě jsou zatím nejZačíná mě bavit a mít tohle všechno dohromady francouzská provenience, takže i jsou u mě na 2. místě.
To je můj názorNespokojím se jen s částí mých požadavků. Buď všechno nebo nic
A když už jezdím za jednu stáj, tak pro mě nic jinýho neexistuje i kdyby se to auto rozpadalo při startování
To Kesslere-traz Ti Miloš dal....Ivoš píše:Nejsem, Škodovánkům stačí, že mají kousek něčeho za horu peněz. Já (teda naše rodina) má všechno za pěkný peníze
Ja rovnez nedela mi problem koupit si jakoukoli znacku jen mam k nekterym averzi hlavne VW koncern cely a Francouze nebot jsou z nich vsichni posrani a jsou na kazdem rohu hromady jinak asi cokoli ale nejdulezitejsi je pro me nejlepsi pomer ceny a nabidky co za tu cenu dostanu a v tom jasne Korejci vedou vseobecne...a a a vo tom to je...milosh píše:Tak to jsi klasicky majitel znacky Skoda, ty sou uplne stejnyIvoš píše:Svezení mě bavilo v BMW 5 řada 4 roky starým, Mercedesu r.v. 1999 E, Sprinter, to bylo fajn...pak jsem se svezl Renault, Citroen, Peugeot...taky dobrý....Opel (kromě Calibry a Omegy), Škoda (Fabie a výš)...nuda a fádnost. Navíc já jsem člověk, kterej má rád všechno pohromadě. Tj. praktičnost, výkonnost a dobrou cenu...tady Korejci vítězí a proto pro mě jsou zatím nejZačíná mě bavit a mít tohle všechno dohromady francouzská provenience, takže i jsou u mě na 2. místě.
To je můj názorNespokojím se jen s částí mých požadavků. Buď všechno nebo nic
A když už jezdím za jednu stáj, tak pro mě nic jinýho neexistuje i kdyby se to auto rozpadalo při startování
![]()
Me by nedelalo problem si koupit pokazdy jinou znacku nez mam ted
No Mildo ono VW taky nic moc. Koukal jsem na testy spolehlivosti a docela jsem nechápal. Opel předčil ve všech!třídách VW! No a to už je kua co říct.milosh píše:Ale priznejme si to korejci nejsou prave nejkvalitnejsi... proto sou tak levny.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |