dalsi problem na obzore - na volnobehu zacalo pocut kovovy zvuk. Je v zasade zhodny s otackami motora, ale pocut ho tak 2 doby z troch. Pri teplom aj studenom motore. Ked pridam, zvuk zanikne v reve motora. Nic som s autom nerobil, ale je pravdou, ze mam nabehane 93tkm a este som nemal menenu vodnu pumpu, na ktoru to aj tipujem. Dalsi tip mam na napinak rozvodaku, ktory sice bol meneny, ale nic ine ma nenapada... Ventily to nebudu, nastavene a kontrolovane. Kto mate skusenosti? Je to taky dost neprijemny klepot, ale nie ostry, ale taky tupsi. Premyslal som, co by to este mohlo byt (ci sa napr. nekyve radiator kurenia alebo nieco take), ale vsetko je utiahnute dobre. Ja na to pridem (dufam) pri letnej vymene tesneni motora, len ci niekto nevie, co zvykne kovovy klepot sposobovat, aby som sa pripravil aj financne. Mam silny pocit, ze to bude vodna pumpa, kedze menena nebola. Este k tomu zvuku - klepanie nepocut ked cumim do motora, ale pocut ho v aute. Vychadza cca z oblasti pod sacim potrubim, a mierne doprava (hovorim o smere zvuku, ked sedim za volantom) z oblasti rozvodov. Moze to byt lozisko vodneho cerpadla? Moze to byt vychodene gufero vacky?
Tak, a ocakavam presne a konkretne odpovede

Caute,
Vas "spravnej cvok" by PalikX