Kecarna o vsem i o nicem...OT vitano...

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Jo i me se stalo,ze me navigace vedla do jednosmerky...ale nastesti jsem to tam znal a nejel jsem tam... :lol:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Reklama

V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Pavle , to jsou hlupáci, tuto zkušenost nemám, ba naopak a pokud se někdo ptá mě zde v Lípě a mám čas, nedělá mi problém tam zajet, než pracně vysvětlovat kudy tam. Dokonce se měl i starší mapy Č.Lípy ( na poště zadarmo) , tak ty jsem rozdával.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hynek

Příspěvek od Hynek »

:D ;) Nooo Vendo , tak to jsi výjimka. Já jsem se většinou setkal s lidmi, kteří než by přiznali, že nevědí, tak tě někam prostě poslali. S návěsem se otáčet v uličce , která má šířku 9 metrů i s chodniky a končí rybníkem, no žádná švanda.
Odpovědˇvětšinou zněla takto:Když pojedete rovně, pak se dáte doprava, potom doleva a dostanete se k takovýmu velkýmu žlutýmu činžáku, tak tam to není, musíte jet jinak...... :cry: :roll: :roll: :cry:
Takže pokud tam dotyčnýho dovedeš sám, všechna čest. Víc takhle ochotných by neuškodilo. :P :? ;)
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No me se to stalo v Olomouci...ja vul se prokec,ze jsem z Prahy...to toho dotycneho napadaly ty nejvetsi blbosti a ja jelikoz jsem tam byl poprve tak jsem mu veril...no jel jsem a samo blbe...tak jsem se zeptal podruhe a uz jsem drzel hubu odkud jsem a najednou to slo... :lol: :lol: :lol:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Hynek

Příspěvek od Hynek »

To ale opravdu nemuselo být proto. že jsi pražák. Jak jsem napsal, je mnoho lidí, kteří chtějí "všude být a všechno vědět" a ti nikdy nedokáží říct jednoduchou větu: Je mi líto, ale opravdu nevím, kde ta ulice nebo fabrika je. Mnoho věcí by to zjednodušilo. ;)
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No ja kdyz vidim,ze ten clovek vaha tak ho ani moc neposloucham...to zavani tim,ze pojedu jinam... :cry:
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Jestli má někdo nějaký mindrák a dělí lidi na pražáky,hradečáky,pardubičáky,českolipáky atd. je to ubožák první třídy.Z mé zkušenosti jsem se s tímto nesetkal, ba naopak mě třeba v Praze také jeden řidič navedl na správný směr tím, že jel přede mnou. Jestli si zajel nevím, ale zablikal, že jsem tam a já měl perfektní pocit a to se snažím oplácet. Jakmile vidím jinou značku, s klidním hormony a vím že pokud nejede zrovna tak jak by se dalo jet, předpokládám, že něco hledá. Vše je o ohleduplnosti jeden k druhému-
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Goosíku, ty bys mě neposlouchal? Já nejdřív přemýšlím, kudy nejjednodušeji...nemůžu vézt cizince trasama, který známe my, místní...to by bylo moc složitý, takže vzpomínám na jednoduchou a přesnou trasu ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No ja take nemuzu rict,ze se s tim setkavam porad...ale uz se mi to stalo...a ta diskriminace je i na Slovensku...stalo se to v jedne restauraci u Liptovske Mary...chteli jsme pivo a bylo nam receno,ze se narazi sud,ze mame vydrzet...nejaci slovaci prisli dlouho po nas a sedeli o par stolu za nami a tem pivo nosili...nejen jim ale i ostatnim slovakum...no a kdyz jsme se po presne 54 minutach dockali piva tak prinesli misto 8 jen 6 a chteli zaplatit za 8...no odesli jsme dost nasra** a uz jsme tam nikdy nesli... :evil: :evil: :evil:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Ivoš píše:Goosíku, ty bys mě neposlouchal? Já nejdřív přemýšlím, kudy nejjednodušeji...nemůžu vézt cizince trasama, který známe my, místní...to by bylo moc složitý, takže vzpomínám na jednoduchou a přesnou trasu ;)
Jak neposlouchal...vzdyt si ani nic nepsal...nebo ja uz nevim... :cry:
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

:lol: :lol: :lol: Ty jsi říkal, že když někdo váhá, tak ho ani moc pak neposloucháš....no a já když někomu radím kudy tudy, tak chvíli váhám a rozmýšlím nej trasu...takže bys mě neposlouchal :lol: :lol:

K tomu pivu - Po 10ti minutách, co by ostatním nosili pivo a mě ne, bych se sebral, poslal je do prdele a odešel.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

:shock: :shock: Co když jim nosili jiný druh piva, než to,které jste si objednali ? :shock: :shock:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

V.Brousek píše::shock: :shock: Co když jim nosili jiný druh piva, než to,které jste si objednali ? :shock: :shock:
Bylo to same...Zlaty Bazant...je to smutne ale je to tak... :cry:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Ivoš píše::lol: :lol: :lol: Ty jsi říkal, že když někdo váhá, tak ho ani moc pak neposloucháš....no a já když někomu radím kudy tudy, tak chvíli váhám a rozmýšlím nej trasu...takže bys mě neposlouchal :lol: :lol:

K tomu pivu - Po 10ti minutách, co by ostatním nosili pivo a mě ne, bych se sebral, poslal je do prdele a odešel.
No myslim tim,ty lidi ktery nejdriv reknou tudy pak zase tudy a nakonec tamtudy...a pak reknou ale kdyz pojedete tudy...sakra ja ted ale nevim jestli tam zahnout doleva nebo doprava...tohle myslim... :lol: :lol: :lol:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Kdyby nekdo nasel stranky pardubicke irske restaurace St.Patrick tak budu moc rad...ja je nenase nebo jeste asi nejsou...precijen je to nove...ale stranky by uz mit mohli... :cry:
Odpovědět

Zpět na „POKEC“