Kecarna o vsem i o nicem...OT vitano...
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Pavle , to jsou hlupáci, tuto zkušenost nemám, ba naopak a pokud se někdo ptá mě zde v Lípě a mám čas, nedělá mi problém tam zajet, než pracně vysvětlovat kudy tam. Dokonce se měl i starší mapy Č.Lípy ( na poště zadarmo) , tak ty jsem rozdával.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Nooo Vendo , tak to jsi výjimka. Já jsem se většinou setkal s lidmi, kteří než by přiznali, že nevědí, tak tě někam prostě poslali. S návěsem se otáčet v uličce , která má šířku 9 metrů i s chodniky a končí rybníkem, no žádná švanda.
Odpovědˇvětšinou zněla takto:Když pojedete rovně, pak se dáte doprava, potom doleva a dostanete se k takovýmu velkýmu žlutýmu činžáku, tak tam to není, musíte jet jinak......
Takže pokud tam dotyčnýho dovedeš sám, všechna čest. Víc takhle ochotných by neuškodilo.
Odpovědˇvětšinou zněla takto:Když pojedete rovně, pak se dáte doprava, potom doleva a dostanete se k takovýmu velkýmu žlutýmu činžáku, tak tam to není, musíte jet jinak......
Takže pokud tam dotyčnýho dovedeš sám, všechna čest. Víc takhle ochotných by neuškodilo.
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
No me se to stalo v Olomouci...ja vul se prokec,ze jsem z Prahy...to toho dotycneho napadaly ty nejvetsi blbosti a ja jelikoz jsem tam byl poprve tak jsem mu veril...no jel jsem a samo blbe...tak jsem se zeptal podruhe a uz jsem drzel hubu odkud jsem a najednou to slo...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
To ale opravdu nemuselo být proto. že jsi pražák. Jak jsem napsal, je mnoho lidí, kteří chtějí "všude být a všechno vědět" a ti nikdy nedokáží říct jednoduchou větu: Je mi líto, ale opravdu nevím, kde ta ulice nebo fabrika je. Mnoho věcí by to zjednodušilo.
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
Jestli má někdo nějaký mindrák a dělí lidi na pražáky,hradečáky,pardubičáky,českolipáky atd. je to ubožák první třídy.Z mé zkušenosti jsem se s tímto nesetkal, ba naopak mě třeba v Praze také jeden řidič navedl na správný směr tím, že jel přede mnou. Jestli si zajel nevím, ale zablikal, že jsem tam a já měl perfektní pocit a to se snažím oplácet. Jakmile vidím jinou značku, s klidním hormony a vím že pokud nejede zrovna tak jak by se dalo jet, předpokládám, že něco hledá. Vše je o ohleduplnosti jeden k druhému-
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
No ja take nemuzu rict,ze se s tim setkavam porad...ale uz se mi to stalo...a ta diskriminace je i na Slovensku...stalo se to v jedne restauraci u Liptovske Mary...chteli jsme pivo a bylo nam receno,ze se narazi sud,ze mame vydrzet...nejaci slovaci prisli dlouho po nas a sedeli o par stolu za nami a tem pivo nosili...nejen jim ale i ostatnim slovakum...no a kdyz jsme se po presne 54 minutach dockali piva tak prinesli misto 8 jen 6 a chteli zaplatit za 8...no odesli jsme dost nasra** a uz jsme tam nikdy nesli...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Jak neposlouchal...vzdyt si ani nic nepsal...nebo ja uz nevim...Ivoš píše:Goosíku, ty bys mě neposlouchal? Já nejdřív přemýšlím, kudy nejjednodušeji...nemůžu vézt cizince trasama, který známe my, místní...to by bylo moc složitý, takže vzpomínám na jednoduchou a přesnou trasu
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Ty jsi říkal, že když někdo váhá, tak ho ani moc pak neposloucháš....no a já když někomu radím kudy tudy, tak chvíli váhám a rozmýšlím nej trasu...takže bys mě neposlouchal
K tomu pivu - Po 10ti minutách, co by ostatním nosili pivo a mě ne, bych se sebral, poslal je do prdele a odešel.
K tomu pivu - Po 10ti minutách, co by ostatním nosili pivo a mě ne, bych se sebral, poslal je do prdele a odešel.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
No myslim tim,ty lidi ktery nejdriv reknou tudy pak zase tudy a nakonec tamtudy...a pak reknou ale kdyz pojedete tudy...sakra ja ted ale nevim jestli tam zahnout doleva nebo doprava...tohle myslim...Ivoš píše: Ty jsi říkal, že když někdo váhá, tak ho ani moc pak neposloucháš....no a já když někomu radím kudy tudy, tak chvíli váhám a rozmýšlím nej trasu...takže bys mě neposlouchal