zvysenie podvozku
Moderátor: Blue Lanos
zvysenie podvozku
Dost sa tu popisalo o znizovani aut, ale ja mam opacny zamer. Chcem Espero trochu pridvihnut. Ma s tym niekto skusenosti? Mam len teoreticku predstavu o podlozkach pod pruziny...
Espero 1,5; LPG; r.v.:1996
- Reklama
- Rumcajz
- Kontaktovat uživatele:
zdar.. skus použiť hľadať..
.. aj tu je niečo..
https://www.chevroletclub.cz////////////// ... ht=#139612
.. potom som ich vyhodil a dal som pod struny toto
.. aj tu je niečo..
https://www.chevroletclub.cz////////////// ... ht=#139612
.. potom som ich vyhodil a dal som pod struny toto
Espero 2.0l na 1.5l TP,, 15" elektróny, new music, new sanie, new výfuk, new vačka z 1.8...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
Espero 2.0l na 1.5l TP full výbava, ... PREDANÉ 75tis
Omega MV6 ... no coment ...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
Espero 2.0l na 1.5l TP full výbava, ... PREDANÉ 75tis
Omega MV6 ... no coment ...
- vladimir fodor
Mne v servise dozadu namontovali nejake svedske zosilnene pruziny a zadocek je pekne hore...
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
- Honza Beneš
Ahoj, nevzpomínáš si na značku a cenu? Já mám v plánu fláknout dozadu válec na plyn 90 l a obávám se, že mi auto bude padat na prdel. A předek mi přijde dost nahoře, tak to možná budu řešit komplet novými péry, s tím že vzadu bych je ještě "nastavil" jako Rumcajz.kasma píše:Mne v servise dozadu namontovali nejake svedske zosilnene pruziny a zadocek je pekne hore...
Espero 1.8 (+LPG)
ex Espero 2.0 (+LPG)
ex Espero 2.0 (+LPG)
Honza, zial na cenu ani na znacku si nespominam, menil som to uz pred rokom, pokusim sa zistit to pre teba...
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
- Honza Beneš
Kasma, já stejnak nevím, kdy do toho půjdu. Teď jsem kupoval nový gumy, na řadě je zmiňovaná nová nádrž a řídící jednotka LPG a pak si dám s výdajema za auto chvíli pauzu takže nové pružiny hned tak kupovat nebudu..kasma píše:Honza, zial na cenu ani na znacku si nespominam, menil som to uz pred rokom, pokusim sa zistit to pre teba...
Espero 1.8 (+LPG)
ex Espero 2.0 (+LPG)
ex Espero 2.0 (+LPG)
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Napadá mě jedna věc....onehdy si jeden známej dal na Astru HB tlumiče a pružiny z Astry Kombi a dost sllušně se mu to zvýšilo....nešlo by teda v případě Espera něco podobnýho? Sice se Kombiky nedělali (nebo možná jo, ale nevím o tom), ale třeba z Nubiry Kombi by to mohlo jít....je to jen laický nápad...patrně má Nubira tohle ústrojí jiný než Espero, ale co to vyzkoušet
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Nemohol by si to odfotit? Alebo hodit sem link, kde sa daju vidiet?tarky píše:Čauko, ja som mal s tým rovnaký problem, auto mi kľakalo na zem lebo som tam dal plynovu bombu. Vyriešil som to tak,že som dal medzi pružiny gumové podlozky(maju ich v ASKOFE a ževraj su to do žiguľakoch) a teraz je zadok pevný a vysoko.
Espero 1,5; LPG; r.v.:1996
pružiny
...to Rasťo, problém u Tebe je v " unavených " pružinách to za prvé a za druhé se u nových udává síla a výška ( ta by měla být stejná... ), sám mám silnější u nexie
pokud to vyměníš uvidíš jak se zvedne - jinak Tě chápu a příčina většinou bývá v ulomených koncích pružin, musí být zatočené až do středu můj případ...a důsledek auto šlo neustále na doraz...
Mějte se fajn
pokud to vyměníš uvidíš jak se zvedne - jinak Tě chápu a příčina většinou bývá v ulomených koncích pružin, musí být zatočené až do středu můj případ...a důsledek auto šlo neustále na doraz...
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico