Dneska se mi totálně zbořilo startování u skútru. Díky těm šíleným nekvalitním kovům se ozubená kolečka sjela a je to totálně v háji, takže jsem nejdřív chtěl dát skútr na kovošrot, pak ho rozkopat, ale když mě vztek přešel, tak jsem se rozhodl ho dá na chalupu a časem si koupím něco kvalitnějšího...i kdyby to měl být Simson...ale náhr. díly na něj seženu, na tohle ne Už nechci vidět cokoliv čínskýho.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Ivosku to je k posra**...ja take premyslim o nejakem skutru...na cesty do prace...tim autem je to des...zvlast kdyz je to nekdy rano ucpany a to to mam kousek...ale chtel bych nejakej sviznejsi...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Je to šílený....já projížďku na skútru miluju....i když je to podemnou jak nic, tak těch 75 km/h to udělá a nic se tomu nevyrovná...ani jízda autem....motorka je prostě motorka....když si jedeš krajinou, kocháš se a nádherně to vyšistí hlavu...ve městě neexistujou zácpy....koukal jsem po netu a do 20 tisíc se dají sehnat tak 5 - 8 let starý skútry Yamaha, Honda, Aprilia apod.....servisy na tyhle mazlíky jsou všude a jsou to spolehlivý dříči. Takže jakmile budu mít nějakej peníz, tak něco koupím...Bohužel to tuhle sezonu už asi nebude...jsem z toho vyřízenej
Bacha na Peugeoty...mají z fabriky daný blokace....1) na výfuku 2) v motoru...dá se to odstranit...u těchhle se to dá...navíc prodávají různý kitový sady na zvýšení výkonu apod...ale to je u všech skútrů známejch značek...stačí zajít na skútrforum a podle rad si uděláš ze scoota hnětadlo jak blázen
Goose píše:No vidis to...me by ale stacila i Babeta...ale jednou bych si skutra chtel poridit...do mesta je to nejlepsi zalezitost...
Vy jste blazni, me teda motorky nikdy nelakaly, jak to nema aspon 4 kola, tak to neni nic pro me. Bracha ma litrovou Yamahu a nevez jsem se jeste ani na tandemu, proste mi to vubec nic nerika...
Me take ne...ale chtel bych jen jako prostredek na cestu do prace...stacilo jakesi motorove kolo... Jako na vylety bych tim moc nejezdil...jen do prace a sem tam neco koupit a tak...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Tak se musim pochlubit se spatnou zpravou,jedu dneska pro benzin,vse v pohode,natankuju a chci nastartovat a ono nic...auto chcipa uz v prubehu startovani...jen jako zabruci,ze by chytlo ale najednou to vzdechlo...motor naskocil az na 12 pokus...ale tim to neskoncilo...mel jsem onen sraz s nasim budoucim kolegou a kdyz jsme meli odjizdet tak ten samy problem...auto chytlo uz tak na 6 pokus...rikam ze to zkusim jeste doma chcipnout a nastartovat...no a zase to same...motor jen zabubla,ze by uz jako chtel bezet a v tom chcipne... Nevim jestli to muze mit nejakou souvislost s tim,ze jsem tankoval tak jestli neni nejakej blbej benzin nebo neco odchazi...
Vzal jsem normalne benzin V-Power...mam strach,ze to bude neco vazneho...zitra mam jet do tech Pardubic...imobilizer to neni...ten kdyz blbne tak se starter toci naprazdno ale tohle uz ma chut jakoby naskocit najednou to chcipne...