Co mě dnes nepotěšilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Topol

Příspěvek od Topol »

Ivoš píše:No zítra si koupím 4GB...aspoň tam narvu víc muziky ;)
Pěkný den :D
http://interlink.tsbohemia.cz/default.a ... tiid=52785
Ať nám jezdí a nezlobí :P
Reklama

Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Vláďo, díky ;) Akorát já potřebuju mikro SD kartu...ale raději jsem zůstal na jistotě a koupil 2GB kartu.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
skip63

Příspěvek od skip63 »

Ivoš píše:Vláďo, díky ;) Akorát já potřebuju mikro SD kartu...ale raději jsem zůstal na jistotě a koupil 2GB kartu.
U nas maj SD mikro 4gb kingston za 582Kč
Fiat Brava 1,2 16V červena r.v.99
Nexia GTX 16V Hatchback3 bilá r.v.96
predtim favo 136L r.v.90
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Dneska se mi totálně zbořilo startování u skútru. Díky těm šíleným nekvalitním kovům se ozubená kolečka sjela a je to totálně v háji, takže jsem nejdřív chtěl dát skútr na kovošrot, pak ho rozkopat, ale když mě vztek přešel, tak jsem se rozhodl ho dá na chalupu a časem si koupím něco kvalitnějšího...i kdyby to měl být Simson...ale náhr. díly na něj seženu, na tohle ne :evil: :evil: :evil: :evil: Už nechci vidět cokoliv čínskýho.
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Ivosku to je k posra**...ja take premyslim o nejakem skutru...na cesty do prace...tim autem je to des...zvlast kdyz je to nekdy rano ucpany a to to mam kousek...ale chtel bych nejakej sviznejsi... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Je to šílený....já projížďku na skútru miluju....i když je to podemnou jak nic, tak těch 75 km/h to udělá a nic se tomu nevyrovná...ani jízda autem....motorka je prostě motorka....když si jedeš krajinou, kocháš se a nádherně to vyšistí hlavu...ve městě neexistujou zácpy....koukal jsem po netu a do 20 tisíc se dají sehnat tak 5 - 8 let starý skútry Yamaha, Honda, Aprilia apod.....servisy na tyhle mazlíky jsou všude a jsou to spolehlivý dříči. Takže jakmile budu mít nějakej peníz, tak něco koupím...Bohužel to tuhle sezonu už asi nebude...jsem z toho vyřízenej :cry: :cry: :cry:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Jo jo...prave dneska rano jsem na ne koukal...cinsky sunty bych taky nekupoval...ale libej si mi Peugeoty... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Bacha na Peugeoty...mají z fabriky daný blokace....1) na výfuku 2) v motoru...dá se to odstranit...u těchhle se to dá...navíc prodávají různý kitový sady na zvýšení výkonu apod...ale to je u všech skútrů známejch značek...stačí zajít na skútrforum a podle rad si uděláš ze scoota hnětadlo jak blázen ;)
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No vidis to...me by ale stacila i Babeta...ale jednou bych si skutra chtel poridit...do mesta je to nejlepsi zalezitost... :lol:
Slam

Příspěvek od Slam »

Goose píše:No vidis to...me by ale stacila i Babeta...ale jednou bych si skutra chtel poridit...do mesta je to nejlepsi zalezitost... :lol:
Vy jste blazni, me teda motorky nikdy nelakaly, jak to nema aspon 4 kola, tak to neni nic pro me. :lol: Bracha ma litrovou Yamahu a nevez jsem se jeste ani na tandemu, proste mi to vubec nic nerika... :?
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Me take ne...ale chtel bych jen jako prostredek na cestu do prace...stacilo jakesi motorove kolo... ;) Jako na vylety bych tim moc nejezdil...jen do prace a sem tam neco koupit a tak...
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Tak se musim pochlubit se spatnou zpravou,jedu dneska pro benzin,vse v pohode,natankuju a chci nastartovat a ono nic...auto chcipa uz v prubehu startovani...jen jako zabruci,ze by chytlo ale najednou to vzdechlo...motor naskocil az na 12 pokus...ale tim to neskoncilo...mel jsem onen sraz s nasim budoucim kolegou a kdyz jsme meli odjizdet tak ten samy problem...auto chytlo uz tak na 6 pokus...rikam ze to zkusim jeste doma chcipnout a nastartovat...no a zase to same...motor jen zabubla,ze by uz jako chtel bezet a v tom chcipne... :( :( :( Nevim jestli to muze mit nejakou souvislost s tim,ze jsem tankoval tak jestli neni nejakej blbej benzin nebo neco odchazi... :cry: :cry: :cry:
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Mrkni jestli ti neblika imobilizer,me to delal jednu dobu on,jak otocis klickem musi zhasnout a ne blikat...nebo jeste jestli si nenatankoval naftu... :D
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Vzal jsem normalne benzin V-Power...mam strach,ze to bude neco vazneho...zitra mam jet do tech Pardubic...imobilizer to neni...ten kdyz blbne tak se starter toci naprazdno ale tohle uz ma chut jakoby naskocit najednou to chcipne... :(
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Nene me delal presne tohle a myslim ze dioda blikala rychleji,delal mi to nakej kontakt ve spinacce ale uz je dlouho klid a doufam bude... :twisted:
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Odpovědět

Zpět na „POKEC“