co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
to Brousek a vlastne všetcia
Dnes ráno som zaspala (došla baterka v budíku). Zobudila som sa 6.30.
Za 30 minút som sa stihla umyť, zmalovať, obliecť, dať mačkám jesť a prísť do práce na druhý koniec mesta. Ešte vo vchode sa mi zospodu rozišiel zips na bunde. Vravím si: "To je dnes ale deň!" Ale ako tak stojím na jednej križovatke na červenú (leje ako v súdny deň), tak sa oproti križovatkou rúti červené vozidlo hasičskej záchranej služby. Tak si vravím, že niekto má dnes daleko blbší deň. A tak som si pustila z CD pesničku Coco Jumbo (neviem, či to píšem správne) a ten deň sa mi hned videl krajší.
Takže aj ked máme deň blbec, vdaka za každý deň .....
Dnes ráno som zaspala (došla baterka v budíku). Zobudila som sa 6.30.
Za 30 minút som sa stihla umyť, zmalovať, obliecť, dať mačkám jesť a prísť do práce na druhý koniec mesta. Ešte vo vchode sa mi zospodu rozišiel zips na bunde. Vravím si: "To je dnes ale deň!" Ale ako tak stojím na jednej križovatke na červenú (leje ako v súdny deň), tak sa oproti križovatkou rúti červené vozidlo hasičskej záchranej služby. Tak si vravím, že niekto má dnes daleko blbší deň. A tak som si pustila z CD pesničku Coco Jumbo (neviem, či to píšem správne) a ten deň sa mi hned videl krajší.
Takže aj ked máme deň blbec, vdaka za každý deň .....
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
- Reklama
- Hanzy
Tak to je dobre Vaclave hlavne zdravi...
Me dnes potesilo ze mi zapl antiradar jak jsem predjizdel mistni borce s mericim vozem cervenou koktavku hamnul jsem to a nenechal je vydelat....
Me dnes potesilo ze mi zapl antiradar jak jsem predjizdel mistni borce s mericim vozem cervenou koktavku hamnul jsem to a nenechal je vydelat....
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Pěkný denV.Brousek píše:Děkuji Lifelike, ještě bych potřeboval nové ucho ( pravé ) a kompletní plíce s průduškami. Ale abych se nerouhal, pro dnešek mi to potěšení opravdu stačí.
To víš Václave už se taky dostáváš do let kdy jak já říkám "CHátrám pod dohledem doktorů " Jakorád že je to porád dražší a doktor ti pokaždý nenapíše jen lék ale dá ti vybrat na který máš Jak se to říká "Díky za každé nové ráno !"
Ať nám jezdí a nezlobí
Ivoši děkuji a já bych přál všem zde na fóru, aby zdravíčko sloužilo.
Ahoj Vláďo,
napsal jsi to přesně, není co dodat. Tak aspoň všem Daewákům čtyřlístek pro štěstí.
Ahoj Vláďo,
napsal jsi to přesně, není co dodat. Tak aspoň všem Daewákům čtyřlístek pro štěstí.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
- Hanzy
Dnes me potesilo a to prave ted ze jsem zprovoznil u pritulkyne wifi sit jelikoz mame oba notasy tak je konec kabelum a meho mobilniho pripojeni ktere jsem tady spatne chytal a ted to fici krasne i voip telefon jede a jeste jsou volne 3 porty na kabelove pripojeni v routru...
Co Ivosove uz to mate doma pres wifi routr zprovoznene?
Co Ivosove uz to mate doma pres wifi routr zprovoznene?
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
pokec
...jo Brousek, já vím slupneš " kameru " a kouká se nojo ale stojí 20litrů tedy tisíc a teď jde o pojišťovny, zavádí se...
...to Topol to je výstižné "CHátrám pod dohledem doktorů " ale buď rád máme všeobecné zdravotní pojištění - třeba v USA není...tak čechoameričani se jezdí léčit k nám a ty nikam nemusíš jezdit...
Mějte se fajn a hlavně zdravíčko....
...to Topol to je výstižné "CHátrám pod dohledem doktorů " ale buď rád máme všeobecné zdravotní pojištění - třeba v USA není...tak čechoameričani se jezdí léčit k nám a ty nikam nemusíš jezdit...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
Re: pokec
No ten příspěvěk ohledně té "slupnuté kamery", - tak jsem nepostřehl zprávu, že by to bylo za 20 litrů jedno vyšetření. Ale je možné, že mi to uniklo , vždyť píši, že potřebuji nové ucho ( pravé ) a nebude to dlouho trvat, tak možná i hlavu.Serpico píše:...jo Brousek, já vím slupneš " kameru " a kouká se nojo ale stojí 20litrů tedy tisíc a teď jde o pojišťovny, zavádí se...
A jinak mě potěšilo dnes, že jsem přestěhoval PC s obýváku zpět do ložnice (přestalo již mrznout a v ložnici netopíme) a vše funguje jak má. Dvě hodinky přestavby a " JE TO"
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Tak dnes me potesilo,ze bylo krasne pocasi a vcera v pozdnich hodinach jsem vyhral 400,- na rulete a tak jsem si dnes na blesim trhu koupil potah na volant za 100,- takze jsem docela potesen...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Hanzy
Me dnes potesila vymena celniho skla a jeste vic cena 2950kc i s praci v Polsku coz je opravdu usmevna cena dale ze jsem poznal dalsiho clena clubu PEZE i s jeho pani a jejich peknou Evandu i ji byl kvuli me umyt... Taky jsem si koupil na Polske burze 2 tricka Nightwish rovez potesilo a priste prikoupim dalsi meli asi 6 druhu... Taky to ze jsem si umyl milacka s novym sklem a prave jsem skoncil a taky jeste jsem si koupil super novy vyber VIVA naslapanych novych pecek do auta... Polaci jsou sikulove...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
No jo nechal jsem se unest...jeste jsem ji nikdy nehral a mel jsem stesti zacatecnika no...ale kdyz clovek vyhrava je strasne tezky se odtrhnout,no jen co bude zase nejakej volnejsi vecer tak jdu znovu...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...