co ma dnes potešilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
LIFELIKE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LIFELIKE »

to Brousek a vlastne všetcia
Dnes ráno som zaspala (došla baterka v budíku). Zobudila som sa 6.30.
Za 30 minút som sa stihla umyť, zmalovať, obliecť, dať mačkám jesť a prísť do práce na druhý koniec mesta. Ešte vo vchode sa mi zospodu rozišiel zips na bunde. Vravím si: "To je dnes ale deň!" Ale ako tak stojím na jednej križovatke na červenú (leje ako v súdny deň), tak sa oproti križovatkou rúti červené vozidlo hasičskej záchranej služby. Tak si vravím, že niekto má dnes daleko blbší deň. A tak som si pustila z CD pesničku Coco Jumbo (neviem, či to píšem správne) a ten deň sa mi hned videl krajší.
Takže aj ked máme deň blbec, vdaka za každý deň .....
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No hlavne zdravý a je dobre že si sa vyspala do sytosti :lol: :lol: :lol: robota nieje zajac neutečie :lol: :lol: :lol:
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Tak to je dobre Vaclave hlavne zdravi... :D
Me dnes potesilo ze mi zapl antiradar jak jsem predjizdel mistni borce s mericim vozem cervenou koktavku hamnul jsem to a nenechal je vydelat.... :D
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Václave, ať se Tě zdraví drží.... ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Topol

Příspěvek od Topol »

V.Brousek píše:Děkuji Lifelike, ještě bych potřeboval nové ucho ( pravé ) a kompletní plíce s průduškami. Ale abych se nerouhal, pro dnešek mi to potěšení opravdu stačí.
Pěkný den :D
To víš Václave už se taky dostáváš do let kdy jak já říkám "CHátrám pod dohledem doktorů " :cry: Jakorád že je to porád dražší a doktor ti pokaždý nenapíše jen lék ale dá ti vybrat na který máš :( Jak se to říká "Díky za každé nové ráno !" :?
Ať nám jezdí a nezlobí :P
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Obrázek Ivoši děkuji a já bych přál všem zde na fóru, aby zdravíčko sloužilo.

Ahoj Vláďo,
napsal jsi to přesně, není co dodat. Tak aspoň všem Daewákům čtyřlístek pro štěstí.
Obrázek
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Dnes me potesilo a to prave ted ze jsem zprovoznil u pritulkyne wifi sit jelikoz mame oba notasy tak je konec kabelum a meho mobilniho pripojeni ktere jsem tady spatne chytal a ted to fici krasne i voip telefon jede a jeste jsou volne 3 porty na kabelove pripojeni v routru...
Co Ivosove uz to mate doma pres wifi routr zprovoznene?
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...jo Brousek, já vím slupneš " kameru " a kouká se nojo ale stojí 20litrů tedy tisíc a teď jde o pojišťovny, zavádí se...

...to Topol to je výstižné "CHátrám pod dohledem doktorů " ale buď rád máme všeobecné zdravotní pojištění - třeba v USA není...tak čechoameričani se jezdí léčit k nám a ty nikam nemusíš jezdit...

Mějte se fajn a hlavně zdravíčko....
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Ale jo, v USA je, ale není povinnost si ho platit a vztahuje se jen na nejbanálnější lékařské úkony. Jinak si platíš sám skoro vše. Což by mohlo být i u nás...
V.Brousek

Re: pokec

Příspěvek od V.Brousek »

Serpico píše:...jo Brousek, já vím slupneš " kameru " a kouká se nojo ale stojí 20litrů tedy tisíc a teď jde o pojišťovny, zavádí se...

...to Topol to je výstižné "CHátrám pod dohledem doktorů " ale buď rád máme všeobecné zdravotní pojištění - třeba v USA není...tak čechoameričani se jezdí léčit k nám a ty nikam nemusíš jezdit...

Mějte se fajn a hlavně zdravíčko....
No ten příspěvěk ohledně té "slupnuté kamery", - tak jsem nepostřehl zprávu, že by to bylo za 20 litrů jedno vyšetření. Ale je možné, že mi to uniklo , vždyť píši, :D že potřebuji nové ucho ( pravé ) a nebude to dlouho trvat, tak možná i hlavu. :D

A jinak mě potěšilo dnes, že jsem přestěhoval PC s obýváku zpět do ložnice (přestalo již mrznout a v ložnici netopíme) a vše funguje jak má. Dvě hodinky přestavby a " JE TO"
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Tak dnes me potesilo,ze bylo krasne pocasi a vcera v pozdnich hodinach jsem vyhral 400,- na rulete a tak jsem si dnes na blesim trhu koupil potah na volant za 100,- takze jsem docela potesen... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Me dnes potesila vymena celniho skla a jeste vic cena 2950kc i s praci v Polsku coz je opravdu usmevna cena dale ze jsem poznal dalsiho clena clubu PEZE i s jeho pani a jejich peknou Evandu i ji byl kvuli me umyt... :D Taky jsem si koupil na Polske burze 2 tricka Nightwish rovez potesilo a priste prikoupim dalsi meli asi 6 druhu... :D Taky to ze jsem si umyl milacka s novym sklem a prave jsem skoncil a taky jeste jsem si koupil super novy vyber VIVA naslapanych novych pecek do auta... :D Polaci jsou sikulove... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

:( :D Gosíku - ty hazardére. Ruleta ??? :D :( :roll:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No jo nechal jsem se unest...jeste jsem ji nikdy nehral a mel jsem stesti zacatecnika no...ale kdyz clovek vyhrava je strasne tezky se odtrhnout,no jen co bude zase nejakej volnejsi vecer tak jdu znovu... :lol: :lol: :lol:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

And gambler was born..... :?
Odpovědět

Zpět na „POKEC“