aaaaaaauuuuuu !!!!
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
jezis jeste ze se nikomu nic nestalo! no ale to je drsny, to by me taky asi prvni napadlo, bala bych se ze mi nikdo neda ani kacku a jamam po aute - jasne ze jsou cennejsi veci..no ale prece...jeste ze to tak dopadlo.radovan píše:Slo to z ........Ted mam ve stodole vrak a nejak nevim co s nim. Asi ho rozprodam po kouskach.viki píše: tak takto najit meho matyska .....
Dilu mam dost.
no ja bych taky mozna mela o nejaky veci zajem....pristi rok me ceka novej vyfuk a tak kdyby ten tvuj byl ok, mela bych zajem, taky jsem zvazovala disky, abych mela na zimnich i letnich a nemuseli mi to porad prehazovat...no pokud teda neschovavas pro noveho matyska ... jestli sis teda poridil.
jinak slupa to musela byt teda pekna!!
- Blue Lanos
uff to teda je

Tu sa da hadam len strhnut volant do prava pre istotu....
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

jojo, to aby asi kazdy auto dopadlo podobne, ale pohled to prijemnej neni..nicmene v tomto pripade je jasne kdo to zavinil......jakub píše:se obavam, ze s pevnosti na tom moc aut lepe v takove situaci nebude - dalo by se rici, ze je asi mozna obecne nejzranitelnejsi cas auta obecne (nepocitam-li matezuv zadek), na todle nejsou proste crash testy delany ....