aaaaaaauuuuuu !!!!
Moderátor: Blue Lanos
Ses ani nepochlubil, ze mas na zadnich dverich zavareny kliky
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Jinak se divim, ze to vubec nekdo prezil
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
jezis jeste ze se nikomu nic nestalo! no ale to je drsny, to by me taky asi prvni napadlo, bala bych se ze mi nikdo neda ani kacku a jamam po aute - jasne ze jsou cennejsi veci..no ale prece...jeste ze to tak dopadlo.radovan píše:Slo to z ........Ted mam ve stodole vrak a nejak nevim co s nim. Asi ho rozprodam po kouskach.viki píše: tak takto najit meho matyska .....
Dilu mam dost .
no ja bych taky mozna mela o nejaky veci zajem....pristi rok me ceka novej vyfuk a tak kdyby ten tvuj byl ok, mela bych zajem, taky jsem zvazovala disky, abych mela na zimnich i letnich a nemuseli mi to porad prehazovat...no pokud teda neschovavas pro noveho matyska ... jestli sis teda poridil.
jinak slupa to musela byt teda pekna!!
- Blue Lanos
uff to teda je este ze je po obede inak ked som to uvide som si mylslel, ze to mozno aj prezili, ze snad to ako tak dobrzdili. Len potom som si vsimol, ze ten naves je az moc nebezpecne vo vnutri
Tu sa da hadam len strhnut volant do prava pre istotu....
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
jojo, to aby asi kazdy auto dopadlo podobne, ale pohled to prijemnej neni..nicmene v tomto pripade je jasne kdo to zavinil......jakub píše:se obavam, ze s pevnosti na tom moc aut lepe v takove situaci nebude - dalo by se rici, ze je asi mozna obecne nejzranitelnejsi cas auta obecne (nepocitam-li matezuv zadek), na todle nejsou proste crash testy delany ....