Copak se to u Matýzků děje?

Moderátor: Blue Lanos

Happy

Copak se to u Matýzků děje?

Příspěvek od Happy »

Není tady žádný pohyb.Že by všem "jezdil a nezlobil" ???Už ani Rado77 nepřišel na žádnou závadu,tak to je teda divný.
Jinak přeji všem pěkný víkend.Happy :lol:
Reklama

Rado77

Příspěvek od Rado77 »

Cau Happy,

ja pozeram forum cca 5 x denne, ci sa nieco objavi.....ale nikto neodpisuje na posledne prispevky :-( Tiez ma napadlo, ze sa asi vsetci tesia, ako im po zime Matizkovia funguju :) V ostatnych forach vidim aktivity dost, len Matizkari nejako zaspali.....Preto ani nechcem rozoberat nove temy, ked mi aj tak nikto neodpise :( Ale zase na druhej strane ziadnu novu zavadu som nenasiel, a uz si pomaly medlim ruky, kedy sa pustim do tej vymeny tesneni motora. Ale nejako mi do toho "skocila" svadba na maj, takze az po svadbe budem moct investovat.

Zdravi Rado77
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

nojo , není čas psát ..... , tak třeba já jsem teď po lehké bouračce vyklepával blatník , už to mám hotové , příští týden hodím fotky do mého tématu Bouračka .
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Budme rádi

Příspěvek od Vazoun »

Budme rádi - páni kluci " Matízkářský " že nám dle hesla kolegy " TOPOLA
jezdí a nezlobí :lol: já osobně toto heslíčko ctím a vážím si jej.Zátím mne můj Matízek SE/0.8 z r.2002 " nezlobí a mám na něj spoleh " musím si poklepat zuby :lol: at to tak vydrží :lol: zdravím všechny na foru a Matízkáře - zvláště - ahoj " Vazoun " :lol:
--------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís.20 :P
Matiz SE/0.8 r.v.2002-sv.zel metlina U 38 - STK+Emise do 07/2008 Obrázek
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Vazonku to si na zuby klepeš cez skleničku :lol: :lol: :lol: Tak ať mrňousové jezdí a slouží k spokojnosti majitelú :D :D :D :D :D
Happy

Příspěvek od Happy »

Rado77 píše:Cau Happy,

ja pozeram forum cca 5 x denne, ci sa nieco objavi.....ale nikto neodpisuje na posledne prispevky :-( Tiez ma napadlo, ze sa asi vsetci tesia, ako im po zime Matizkovia funguju :) V ostatnych forach vidim aktivity dost, len Matizkari nejako zaspali.....Preto ani nechcem rozoberat nove temy, ked mi aj tak nikto neodpise :( Ale zase na druhej strane ziadnu novu zavadu som nenasiel, a uz si pomaly medlim ruky, kedy sa pustim do tej vymeny tesneni motora. Ale nejako mi do toho "skocila" svadba na maj, takze az po svadbe budem moct investovat.

Zdravi Rado77
Ahoj Rado,ta svatba-to se budeš ženit ty???
Rado77

Příspěvek od Rado77 »

Ano, rozhodol som sa, ze idem do toho :) Ci spravne/nespravne, to sa uvidi neskor :) To je asi ako s Matizkami - aj ked mi viacero ludi hovorilo, aby som si ho nekupoval ale kupil si nieco ine, aj tak som do toho isiel...no a Matizek bude mat v maji 9-te narodeniny, a citi sa skoro ako mladiiiik :) /teda po vymene tych tesneni sa tak bude citit dufam/ :)
Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D
Rado jestli je ta 77 datumem narození tak si myslím že bys to měl zkusit !Přeji aby to byla ta pravá ! Já říkám se ženskou zle a bez ženy ještě hůř :lol: Jinak my jsme spolu se ženou 43 let a když se podívám zpátky tak nelituji ! Nechci kázat ale to si musí prožít každý sám ;)
Ať nám jezdí a nezlobí :P
Rado77

Příspěvek od Rado77 »

Ano, 77 je moj rok narodenia, a teda 76 rok vyroby :) Ja verim, ze to bude spravny krok. A ked uz budem velky, tak Matizka zrejme posuniem svojej zene, aj ked len s velmi tazkym srdcom...dovody pozname vsetci ;)
Happy

Příspěvek od Happy »

Tak to ti Rado taky přeji aby ti to klaplo,aby ti manželka "vařila a nezlobila".Já to už párkrát taky zkusil a dá se to přežít.Jak psal výše Topol,ono s ženou je to boj,ale bez ní je to mnohem horší.Doufám že dáš na Picasaweb výslužku.Ahoj Happy :lol:
Rado77

Příspěvek od Rado77 »

Dakujem za priania hosi :) Aj ked ja vecsinou "verim, ze to nevyde" , tento krat dufam, ze to vyde :) Na ten picassaweb potom asi vytvorim dalsi album ze "Manzelka" , aby sme sa kukli aj na nieco ine, ako na hrby zeleza a senzorov :)
Serpico

matiz

Příspěvek od Serpico »

....no vážení asi jim to fakt jezdí a nezlobí, no a tom to je...tedy ať nezlobí a jenom jezdí - a to za málo...máme po I. v 70 letech II. ropnou krizi ...

Mějte se fajn a Vazoun zvlášt, rád jsem si od něj zase něco přečet
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Tož prajem Ti Radko vela šťastia v manželskom živote a je to tak ak sa dvaja stretnú a budú sa k sebe hodiť tak sa život rázom zmení a samo že k lepšiemu lebo to je staré porekadlo že dvom sa to lepšie táhne a to je pravda :lol: :lol: :lol: Ten šťastný manželský život samo že prajem aj nastávajúcej mladej pani :lol: :lol: :lol:
Rado77

Příspěvek od Rado77 »

Dakujem -Peha-cku , aj Vam vsetkym ;-) "At nam jezdi a nezlobi" :)
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Blahopřejem

Příspěvek od Vazoun »

Blahopřejeme Ti milý kolegáčku " Rado77 " za všechny příznivce Daewoo-Chevrolet - a mohu Ti důvěrně sdělit :lol: že pokud se budeš o svou mladou ženušku starat tak,jak se staráš o svýho Matízka :lol: pak Tě bude ženuška milovat na věky :lol: držíme Vám oběma pěsti,at máte spolu ve společném to žití " ŠTĚSTÍ " čau zdraví " Vazoun " :lol:
----------------------
Člen Matiz clubu reg.čís.20 :lol: Obrázek
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“