Copak se to u Matýzků děje?
Moderátor: Blue Lanos
Copak se to u Matýzků děje?
Není tady žádný pohyb.Že by všem "jezdil a nezlobil" ???Už ani Rado77 nepřišel na žádnou závadu,tak to je teda divný.
Jinak přeji všem pěkný víkend.Happy
Jinak přeji všem pěkný víkend.Happy
- Reklama
Cau Happy,
ja pozeram forum cca 5 x denne, ci sa nieco objavi.....ale nikto neodpisuje na posledne prispevky Tiez ma napadlo, ze sa asi vsetci tesia, ako im po zime Matizkovia funguju V ostatnych forach vidim aktivity dost, len Matizkari nejako zaspali.....Preto ani nechcem rozoberat nove temy, ked mi aj tak nikto neodpise Ale zase na druhej strane ziadnu novu zavadu som nenasiel, a uz si pomaly medlim ruky, kedy sa pustim do tej vymeny tesneni motora. Ale nejako mi do toho "skocila" svadba na maj, takze az po svadbe budem moct investovat.
Zdravi Rado77
ja pozeram forum cca 5 x denne, ci sa nieco objavi.....ale nikto neodpisuje na posledne prispevky Tiez ma napadlo, ze sa asi vsetci tesia, ako im po zime Matizkovia funguju V ostatnych forach vidim aktivity dost, len Matizkari nejako zaspali.....Preto ani nechcem rozoberat nove temy, ked mi aj tak nikto neodpise Ale zase na druhej strane ziadnu novu zavadu som nenasiel, a uz si pomaly medlim ruky, kedy sa pustim do tej vymeny tesneni motora. Ale nejako mi do toho "skocila" svadba na maj, takze az po svadbe budem moct investovat.
Zdravi Rado77
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Budme rádi
Budme rádi - páni kluci " Matízkářský " že nám dle hesla kolegy " TOPOLA
jezdí a nezlobí já osobně toto heslíčko ctím a vážím si jej.Zátím mne můj Matízek SE/0.8 z r.2002 " nezlobí a mám na něj spoleh " musím si poklepat zuby at to tak vydrží zdravím všechny na foru a Matízkáře - zvláště - ahoj " Vazoun "
--------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís.20
Matiz SE/0.8 r.v.2002-sv.zel metlina U 38 - STK+Emise do 07/2008
jezdí a nezlobí já osobně toto heslíčko ctím a vážím si jej.Zátím mne můj Matízek SE/0.8 z r.2002 " nezlobí a mám na něj spoleh " musím si poklepat zuby at to tak vydrží zdravím všechny na foru a Matízkáře - zvláště - ahoj " Vazoun "
--------------------------
Matiz SE/0.8 r.v.2002-sv.zel metlina U 38 - STK+Emise do 07/2008
Ahoj Rado,ta svatba-to se budeš ženit ty???Rado77 píše:Cau Happy,
Zdravi Rado77
Ano, rozhodol som sa, ze idem do toho Ci spravne/nespravne, to sa uvidi neskor To je asi ako s Matizkami - aj ked mi viacero ludi hovorilo, aby som si ho nekupoval ale kupil si nieco ine, aj tak som do toho isiel...no a Matizek bude mat v maji 9-te narodeniny, a citi sa skoro ako mladiiiik /teda po vymene tych tesneni sa tak bude citit dufam/
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
Pěkný den
Rado jestli je ta 77 datumem narození tak si myslím že bys to měl zkusit !Přeji aby to byla ta pravá ! Já říkám se ženskou zle a bez ženy ještě hůř Jinak my jsme spolu se ženou 43 let a když se podívám zpátky tak nelituji ! Nechci kázat ale to si musí prožít každý sám
Ať nám jezdí a nezlobí
Rado jestli je ta 77 datumem narození tak si myslím že bys to měl zkusit !Přeji aby to byla ta pravá ! Já říkám se ženskou zle a bez ženy ještě hůř Jinak my jsme spolu se ženou 43 let a když se podívám zpátky tak nelituji ! Nechci kázat ale to si musí prožít každý sám
Ať nám jezdí a nezlobí
matiz
....no vážení asi jim to fakt jezdí a nezlobí, no a tom to je...tedy ať nezlobí a jenom jezdí - a to za málo...máme po I. v 70 letech II. ropnou krizi ...
Mějte se fajn a Vazoun zvlášt, rád jsem si od něj zase něco přečet
Mějte se fajn a Vazoun zvlášt, rád jsem si od něj zase něco přečet
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Blahopřejem
Blahopřejeme Ti milý kolegáčku " Rado77 " za všechny příznivce Daewoo-Chevrolet - a mohu Ti důvěrně sdělit že pokud se budeš o svou mladou ženušku starat tak,jak se staráš o svýho Matízka pak Tě bude ženuška milovat na věky držíme Vám oběma pěsti,at máte spolu ve společném to žití " ŠTĚSTÍ " čau zdraví " Vazoun "
----------------------
----------------------