Jarní servis-sháním pár rad

Moderátor: Blue Lanos

xidex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xidex »

Ještě k původnímu dotazu, bod o topení....zpozoroval jsem, že od studeného do půlky (mluvím o poloze voliče teploty-mech. klima, zaplať bohu se dá ovládat po paměti a ne ta komedie na Octávce co si říká Climatronic a člověk na to 2 minuty vejrá) se teplota naprosto nemění a teprve v poslední třetině se začíná vzduch ohřívat (mluvím o situaci např. po 50km jízdy, tzn vše prohřáté)...nemůže s tím mít souvislost tohle? Že by třeba klapka na změnu poměru teplýho a studenýho vzduchu byla nějak blbě posunutá. Kde vůbec bych tohle našel? Doufám že ne pod středovou konzolí :x :x :x
Rezzo 2,0 CDX LPG, r. 2006, černá | 4/2015-????
Lanos 1,5 SOHC LPG, r. 2000, červená | 10/2013-????
ex Leganza 2,0 CDX LPG, r. 1997, hnědá-základní | 5/2007-9/2014
Reklama

Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

xidex píše:Aha, takže namíchat barvu podle barvy auta a obrousit ty postižený místa a přestříkat? Bo co se stane když tam bude jen barva a lak ne...? Krom toho, že to bude hnusný...protože nechce se mi kvůli těm pár drobnostem (rohy př. nárazníku a ty dveře) dávat na lakovnu a hlavně sundavat a odstrojovat, rád bych si to udělal sám a pokud možno na autě...
No namichaji ti to bez problemu ale vzdy to musis pretahnout lakem jinak to bude matne a i tak to nebude ono to ti je doufam jasne...ale lepsi nez aby to rezlo...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No ta klapka je pod stredovou konzolou ale mám dojem že sa tam dostaneš keď dáš dolu rámeček okolo rádia a kúrenia a tieto kompomenty + kastlík sa dajú lahko vybrať no a za tým je kúrenie tak že sa tam asi dá takto dostať :D mal som to nedávno rozobrané ale bohužial som si nevšimol či tam je dosah na klapky aj keď si myslím že hej :D
ferko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferko »

Zdravim
K tej 3 - mne teplota ukazovalo niekde okolo 70 - 75C tak som dal pred chladic papierovy karton asi tak 2/3 rozmeru toho chladica. A teraz mi teplota stupla na nejakych 85C - skoro v 1/2 stupnice teplom. Vela to pomohlo aj tomu plynu co mas dalsie body. Tiez mi auto skakalo ked som pridal a teraz to nerobi takze mi s toho vychadza ze plyn potrebuje urcitu teplotu motora aby to chodilo pekne plynule. Spotreba je cca to co pises ked natlacim 33l plynu tak tych cca 330-350 km prejdem. Inac ohladne kurenia v Lege som si vsimol ze to dost kolise ked si dam 25C a auto je studene tak zacne kurit a potom zase tlaci studeny vzduch po dakom case. Tak som to trocha pozeral a asi prehodim snimac ktory je umiestneny v tej palub. ovladania teploty. pravdepodobne to je ovplynene tym ze tam mam nohu a ani ten otvor nieje daky velky. Chcem ho umiestnit niekde do stredu auta, potom dam vediet ako to zabralo.
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Pokud mas takovy problem s teplotou tak to bude spatny termostat,mel jsem to same a jezdil se zakrytym chladicem a ted jsem vymenil termostat a je klid papir pryc a teplota hezky drzi na 87C jak ma byt... :D
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“