Jarní servis-sháním pár rad
Moderátor: Blue Lanos
Ještě k původnímu dotazu, bod o topení....zpozoroval jsem, že od studeného do půlky (mluvím o poloze voliče teploty-mech. klima, zaplať bohu se dá ovládat po paměti a ne ta komedie na Octávce co si říká Climatronic a člověk na to 2 minuty vejrá) se teplota naprosto nemění a teprve v poslední třetině se začíná vzduch ohřívat (mluvím o situaci např. po 50km jízdy, tzn vše prohřáté)...nemůže s tím mít souvislost tohle? Že by třeba klapka na změnu poměru teplýho a studenýho vzduchu byla nějak blbě posunutá. Kde vůbec bych tohle našel? Doufám že ne pod středovou konzolí
Rezzo 2,0 CDX LPG, r. 2006, černá | 4/2015-????
Lanos 1,5 SOHC LPG, r. 2000, červená | 10/2013-????
ex Leganza 2,0 CDX LPG, r. 1997, hnědá-základní | 5/2007-9/2014
Lanos 1,5 SOHC LPG, r. 2000, červená | 10/2013-????
ex Leganza 2,0 CDX LPG, r. 1997, hnědá-základní | 5/2007-9/2014
- Reklama
- Hanzy
No namichaji ti to bez problemu ale vzdy to musis pretahnout lakem jinak to bude matne a i tak to nebude ono to ti je doufam jasne...ale lepsi nez aby to rezlo...xidex píše:Aha, takže namíchat barvu podle barvy auta a obrousit ty postižený místa a přestříkat? Bo co se stane když tam bude jen barva a lak ne...? Krom toho, že to bude hnusný...protože nechce se mi kvůli těm pár drobnostem (rohy př. nárazníku a ty dveře) dávat na lakovnu a hlavně sundavat a odstrojovat, rád bych si to udělal sám a pokud možno na autě...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-
- Kontaktovat uživatele:
No ta klapka je pod stredovou konzolou ale mám dojem že sa tam dostaneš keď dáš dolu rámeček okolo rádia a kúrenia a tieto kompomenty + kastlík sa dajú lahko vybrať no a za tým je kúrenie tak že sa tam asi dá takto dostať mal som to nedávno rozobrané ale bohužial som si nevšimol či tam je dosah na klapky aj keď si myslím že hej
Zdravim
K tej 3 - mne teplota ukazovalo niekde okolo 70 - 75C tak som dal pred chladic papierovy karton asi tak 2/3 rozmeru toho chladica. A teraz mi teplota stupla na nejakych 85C - skoro v 1/2 stupnice teplom. Vela to pomohlo aj tomu plynu co mas dalsie body. Tiez mi auto skakalo ked som pridal a teraz to nerobi takze mi s toho vychadza ze plyn potrebuje urcitu teplotu motora aby to chodilo pekne plynule. Spotreba je cca to co pises ked natlacim 33l plynu tak tych cca 330-350 km prejdem. Inac ohladne kurenia v Lege som si vsimol ze to dost kolise ked si dam 25C a auto je studene tak zacne kurit a potom zase tlaci studeny vzduch po dakom case. Tak som to trocha pozeral a asi prehodim snimac ktory je umiestneny v tej palub. ovladania teploty. pravdepodobne to je ovplynene tym ze tam mam nohu a ani ten otvor nieje daky velky. Chcem ho umiestnit niekde do stredu auta, potom dam vediet ako to zabralo.
K tej 3 - mne teplota ukazovalo niekde okolo 70 - 75C tak som dal pred chladic papierovy karton asi tak 2/3 rozmeru toho chladica. A teraz mi teplota stupla na nejakych 85C - skoro v 1/2 stupnice teplom. Vela to pomohlo aj tomu plynu co mas dalsie body. Tiez mi auto skakalo ked som pridal a teraz to nerobi takze mi s toho vychadza ze plyn potrebuje urcitu teplotu motora aby to chodilo pekne plynule. Spotreba je cca to co pises ked natlacim 33l plynu tak tych cca 330-350 km prejdem. Inac ohladne kurenia v Lege som si vsimol ze to dost kolise ked si dam 25C a auto je studene tak zacne kurit a potom zase tlaci studeny vzduch po dakom case. Tak som to trocha pozeral a asi prehodim snimac ktory je umiestneny v tej palub. ovladania teploty. pravdepodobne to je ovplynene tym ze tam mam nohu a ani ten otvor nieje daky velky. Chcem ho umiestnit niekde do stredu auta, potom dam vediet ako to zabralo.
- Hanzy
Pokud mas takovy problem s teplotou tak to bude spatny termostat,mel jsem to same a jezdil se zakrytym chladicem a ted jsem vymenil termostat a je klid papir pryc a teplota hezky drzi na 87C jak ma byt...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG