![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Koukám na ty fotky tady je máš i s chlapama
![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
Moderátor: Blue Lanos
Sakra, zacina tady byt pekne dusno. Jakube, spis nez popcorn by sis mel prinest mokry frote rucnikjakub píše: nejaky video + pradlo prosim a ja si mezitim jdu po limcu a popcorn
milosh píše:Sakra, zacina tady byt pekne dusno. Jakube, spis nez popcorn by sis mel prinest mokry frote rucnikjakub píše: nejaky video + pradlo prosim a ja si mezitim jdu po limcu a popcorn![]()
njn, nechame toho, driv nez viki pozna, ze jsme vsichni uchylove a zapichne to tadyviki píše:no jo chlapska spolecnost![]()
![]()
jojo uz jsem to zacinala tusit:)jakub píše:milosh píše:Sakra, zacina tady byt pekne dusno. Jakube, spis nez popcorn by sis mel prinest mokry frote rucnikjakub píše: nejaky video + pradlo prosim a ja si mezitim jdu po limcu a popcorn![]()
njn, nechame toho, driv nez viki pozna, ze jsme vsichni uchylove a zapichne to tadyviki píše:no jo chlapska spolecnost![]()
![]()
zase tak malej Matýsek neníKrtek píše:Pěkný. Asi uměj jezdit.
Ale vratme se k tématu: Viki já chci taky vidět tvojí fotku ! Nejsme uchylové, jsme chlapi !!! S tim nic nenaděláš. Matesa hezky do pozadí, vlastně ani nemusí bejt vidět, stačí někde na obzoru. Třeba někde na útesu pod kterym stojíš v plavkách. Ted mně napadá že tu byl nějakej erotickej fotograf, co třeba zkusit něco v profi kvalitě ?
to jsem nikdy nerekla ze jsteKrtek píše:Pěkný. Asi uměj jezdit.
Ale vratme se k tématu: Viki já chci taky vidět tvojí fotku ! Nejsme uchylové, jsme chlapi !!! S tim nic nenaděláš. Matesa hezky do pozadí, vlastně ani nemusí bejt vidět, stačí někde na obzoru. Třeba někde na útesu pod kterym stojíš v plavkách. Ted mně napadá že tu byl nějakej erotickej fotograf, co třeba zkusit něco v profi kvalitě ?
to je fakt, tam by se mi neveselPajda píše:zase tak malej Matýsek neníKrtek píše:Pěkný. Asi uměj jezdit.
Ale vratme se k tématu: Viki já chci taky vidět tvojí fotku ! Nejsme uchylové, jsme chlapi !!! S tim nic nenaděláš. Matesa hezky do pozadí, vlastně ani nemusí bejt vidět, stačí někde na obzoru. Třeba někde na útesu pod kterym stojíš v plavkách. Ted mně napadá že tu byl nějakej erotickej fotograf, co třeba zkusit něco v profi kvalitě ?![]()
mno, on tady vlastne neni za historii matez diskuze jedinej thread, ktery by se nezvrtnul jinamVojta píše:Tak nevím, na jakejch stránkách jsem se vlastně ocitnul. Pokud někdo chce mít plnýho Matýska ženskejch, ať si zajede do Perlovky, nebo na
E 55. Ale pochybuji, že někdo z Matýskářů tak hluboko klesne. Přestaňte už blbnout Viki hlavu a piště rozumný věci k AUTÍČKU!!!!
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |