Skuteční závoďáci

Moderátor: Blue Lanos

petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Já sem pro klidně dám taky hlas ale nejdřív se musíš ukázat Viki ;)
Koukám na ty fotky tady je máš i s chlapama :lol: :lol: :lol: :lol:
Reklama

viki

Příspěvek od viki »

petrm píše:Já sem pro klidně dám taky hlas ale nejdřív se musíš ukázat Viki ;)
Koukám na ty fotky tady je máš i s chlapama :lol: :lol: :lol: :lol:

jako myslis ty posledni fotky? s tema "zavodnikama" ... no to teda neberu :)
jojojo, jak bude cas neco sem hodim :lol: :lol:
jakub

Příspěvek od jakub »

viki píše:jako myslis ty posledni fotky? s tema "zavodnikama" ... no to teda neberu :) jojojo, jak bude cas neco sem hodim :lol: :lol:
nejaky video + pradlo prosim a ja si mezitim jdu po limcu a popcorn :lol:
milosh

Příspěvek od milosh »

jakub píše: nejaky video + pradlo prosim a ja si mezitim jdu po limcu a popcorn :lol:
Sakra, zacina tady byt pekne dusno. Jakube, spis nez popcorn by sis mel prinest mokry frote rucnik :lol: :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
viki

Příspěvek od viki »

no jo chlapska spolecnost :lol: :lol: :lol:
jakub

Příspěvek od jakub »

milosh píše:
jakub píše: nejaky video + pradlo prosim a ja si mezitim jdu po limcu a popcorn :lol:
Sakra, zacina tady byt pekne dusno. Jakube, spis nez popcorn by sis mel prinest mokry frote rucnik :lol: :lol:
;)
viki píše:no jo chlapska spolecnost :lol: :lol: :lol:
njn, nechame toho, driv nez viki pozna, ze jsme vsichni uchylove a zapichne to tady ;)
jakub

Příspěvek od jakub »

jakub píše:njn, nechame toho, driv nez viki pozna, ze jsme vsichni uchylove a zapichne to tady ;)
cili viki uz asi na srazu neuvidime ;)
viki

Příspěvek od viki »

jakub píše:
milosh píše:
;)
viki píše:no jo chlapska spolecnost :lol: :lol: :lol:
njn, nechame toho, driv nez viki pozna, ze jsme vsichni uchylove a zapichne to tady ;)
jojo uz jsem to zacinala tusit:)
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Já si nemůžu pomoci, ale musím to sem dát. Další foto z okruhových závodů:

No, není to milé?

Obrázek

Tady je výsledovka:

Obrázek

...a vzhledem k tomu, že ten okruh vypadá asi takhle,

Obrázek

...jsou dosažené průměry přes 100km/h fantastické. Já jsem v Brně jel s průměrem něco přes 80km/h, ale s úplně seriovým Matizem, bez větších řidičských zkušeností a se 110kg handicapem v podobě bratra na místě spolujezdce :D
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Pěkný. Asi uměj jezdit.
Ale vratme se k tématu: Viki já chci taky vidět tvojí fotku ! Nejsme uchylové, jsme chlapi !!! S tim nic nenaděláš. Matesa hezky do pozadí, vlastně ani nemusí bejt vidět, stačí někde na obzoru. Třeba někde na útesu pod kterym stojíš v plavkách. Ted mně napadá že tu byl nějakej erotickej fotograf, co třeba zkusit něco v profi kvalitě ?
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Pajda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajda »

Krtek píše:Pěkný. Asi uměj jezdit.
Ale vratme se k tématu: Viki já chci taky vidět tvojí fotku ! Nejsme uchylové, jsme chlapi !!! S tim nic nenaděláš. Matesa hezky do pozadí, vlastně ani nemusí bejt vidět, stačí někde na obzoru. Třeba někde na útesu pod kterym stojíš v plavkách. Ted mně napadá že tu byl nějakej erotickej fotograf, co třeba zkusit něco v profi kvalitě ?
zase tak malej Matýsek není :lol: :lol:
Na Nexii vzpomínám v dobrém :-) , ale MPV je MPV
neválí se vám v garáži nepotřebná SPZ - v mé sbírce je pro ní místo,
viki

Příspěvek od viki »

to jsem nikdy nerekla ze jste :o :lol:
viki

Příspěvek od viki »

Pajda píše:
zase tak malej Matýsek není :lol: :lol:
to je fakt, tam by se mi nevesel :)

jinak prumerne jet 100km/hod na takove treti to je docela dobry, ale jsou to zavodnici a maji sve sponzory (alespon myslim-u matysku sem to jeste nevidela-zavodeni) a tak kdyz se jim nejaka ta zatacka nepovede a nekde to naborej, poskrabou a ja nevim co...tak to moc nemusi resit:)
Vojta

Závoďáci?

Příspěvek od Vojta »

Tak nevím, na jakejch stránkách jsem se vlastně ocitnul. Pokud někdo chce mít plnýho Matýska ženskejch, ať si zajede do Perlovky, nebo na
E 55. Ale pochybuji, že někdo z Matýskářů tak hluboko klesne. Přestaňte už blbnout Viki hlavu a piště rozumný věci k AUTÍČKU!!!! 8)
jakub

Re: Závoďáci?

Příspěvek od jakub »

Vojta píše:Tak nevím, na jakejch stránkách jsem se vlastně ocitnul. Pokud někdo chce mít plnýho Matýska ženskejch, ať si zajede do Perlovky, nebo na
E 55. Ale pochybuji, že někdo z Matýskářů tak hluboko klesne. Přestaňte už blbnout Viki hlavu a piště rozumný věci k AUTÍČKU!!!! 8)
mno, on tady vlastne neni za historii matez diskuze jedinej thread, ktery by se nezvrtnul jinam ;), ale jinak souhlas ...
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“