Tak nám vyšla kniha!!!

Moderátor: Blue Lanos

Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

ale na lanosa som este nevidel :cry:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
Reklama

mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

zatial ani ja, iba na internete som nasiel uryvky z polskeho vydania
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Loobo

Příspěvek od Loobo »

viki píše:objednat skupinove proc ne, ovsem myslim, ze do te doby to nikdo nevydrzi a vetsina ji bude mit doma:))
Jo máš pravdu, jak jsem nad tím přemýšlel tak mi pak došlo že je to nerealizovatelný :cry:
Nicméně si jí jdu dnes koupit :D
Červený Matiz 0.8 CD (dual airbag, ABS, posilovač, stylový interiér, zadní kšilt, atd. )
jakub

Příspěvek od jakub »

Loobo píše:
viki píše:objednat skupinove proc ne, ovsem myslim, ze do te doby to nikdo nevydrzi a vetsina ji bude mit doma:))
Jo máš pravdu, jak jsem nad tím přemýšlel tak mi pak došlo že je to nerealizovatelný :cry:
hele ty mas na ctyri roky starym matezovi najeto 4.900? - to snad ani neni mozny ne?
jakub

Příspěvek od jakub »

jakub píše:
Loobo píše:
hele ty mas na ctyri roky starym matezovi najeto 4.900? - to snad ani neni mozny ne?
btw: a abs? to snad ani na mateze nedelaj ne? ted jsem teda uplne stajf ...
radovan

Příspěvek od radovan »

jakub píše: btw: a abs? to snad ani na mateze nedelaj ne? ted jsem teda uplne stajf ...
Ja mam taky Matese s ABS (a ma to i posilovac rizeni). Ale neni z Cech, ale ze Svycar. U nas se to podle mne neprodavalo.
jakub

Příspěvek od jakub »

radovan píše:
jakub píše: btw: a abs? to snad ani na mateze nedelaj ne? ted jsem teda uplne stajf ...
Ja mam taky Matese s ABS (a ma to i posilovac rizeni). Ale neni z Cech, ale ze Svycar. U nas se to podle mne neprodavalo.
ackoli ja mam takovy pocit, ze jednicky ho mozna za priplatek mely, dvojka u nas imho sehnat nejde

posilovac je vcelku beznou vybavou matezu (tusim pro vyssi verzi vybavy)

obecne abs u mateze zatim nepostradam, je to lehky auto a chce to proste jezdit opatrneji. Nicmene pro zacatecnika (ja na matezovi zacinal) je mozna dobre, ze tam abs neni, systemy eps/abs/asr totiz dovoli jit hodne k limitu, jenze pak vas auto zradi znenadani, zatimco bez techto systemu prichazi prusvih vice pozvolna - pro tezsi auto je opodstatneni jasne, pokud to nemate jako treningovy auto na zavody ...
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

V matízcích i v Čechách nebyl problém koupit posilovač řízení , dva airbegy klimatizaci , ABS , střešní okno ale takové auto je pro mě na práci noční můra :twisted:
jakub

Příspěvek od jakub »

petrm píše:V matízcích i v Čechách nebyl problém koupit posilovač řízení , dva airbegy klimatizaci , ABS , střešní okno ale takové auto je pro mě na práci noční můra :twisted:
byl?, to uz to nejde? abs u novych imho nejde, nebo alespon v ceniku ani zminka ...

procpak nocni mura?
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

jakub píše:...byl?, to uz to nejde? abs u novych imho nejde, nebo alespon v ceniku ani zminka ...
M1 se s ABS dal koupit. Dvojka už nee. V Daewoo říkali, že je to kvůli tomu, že by se těžko připravovaly zakázky. Přeci jen tyhle věci musí mít auto z fabriky. Třeba v Polsku, kde furt buší M1 není ABS problém. V Koreji mají M2 např. 4 okna v elektrice, kožené sedačky, výplně dveří a potah volantu apod. fajnovosti :)
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Až náš šéf dodělá svého krasavce tak pošlu pár fotek budete koukat já mluvil o starých modelech o nových toho tolik nevím
Noční můra ??? protože třeba jen vyndat z toho olejovej filtr je šílenost jak je to tam nabušený dovnitř nebo rozvody a navíc u novýho když přijede 4 válec tak je to jak se řiká upadne ti tam klíč a už ho nenajdeš ;) není to tak strašný ale v porovnání se starým holátkem je to hrozný :cry:
jakub

Příspěvek od jakub »

petrm píše:Až náš šéf dodělá svého krasavce tak pošlu pár fotek budete koukat já mluvil o starých modelech o nových toho tolik nevím
Noční můra ??? protože třeba jen vyndat z toho olejovej filtr je šílenost jak je to tam nabušený dovnitř nebo rozvody a navíc u novýho když přijede 4 válec tak je to jak se řiká upadne ti tam klíč a už ho nenajdeš ;) není to tak strašný ale v porovnání se starým holátkem je to hrozný :cry:
ano, tak to znam, co klic, ten se jeste dohleda (resp da dohledat), ale matka? e-e :lol: jo petre, zivot je svine ;)

mmchdm jakyho krasavce myslis - mateze? posli rady, napady, nejakou navnadu ... pleeeeeez
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

petrm píše:Až náš šéf dodělá svého krasavce tak pošlu pár fotek budete koukat...
A bude to jako chystané ruské dělo Matiz Oxydo?

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Sám jsem zvědav jak dopadnou nárazníky, ale překopávka na 3 dveřáka se mi nelíbí. Hlavně zadní boční okna :o .
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

No tak to je dost fuj hlavně ty blatníky a prahy :( šéf má postavenýho Matízka a už 1,5 roku ho dává dohromady má v něm alarm jen za 45 000 ale zase když mu do toho auta někdo vleze tak si s ním může pokecat a ještě jeho fotku poslat třeba na internet a s přesností asi na dva metry ví kde to auto je ale jinak je to speciál kterej se asi na našich silnicích jen tak neuvidí ale vypadá normálně jen je to taková specialitka a sedadla sou v kůži v kombinaci se semišem nebo alkantarou nebo co to je to jen tak na ochutnávku ;) až ho kenečně tak za rok dodělá tak dám obrázky
jakub

Příspěvek od jakub »

Ondras píše:
petrm píše:Až náš šéf dodělá svého krasavce tak pošlu pár fotek budete koukat...
A bude to jako chystané ruské dělo Matiz Oxydo?

Sám jsem zvědav jak dopadnou nárazníky, ale překopávka na 3 dveřáka se mi nelíbí. Hlavně zadní boční okna :o .
popravde ty lemy prahu sly tutove udelat lip, kridlo nahore taky pusobi jaksi nalepenym dojmem, stejne jako zrcatka, zmrvena okna zadnich dveri e-e, pusobi to cely strasne humpolacky - ted je otazka, jestli je to tim, ze je to nedodelany (zadni kola i pri sve sirce zaplouvaji dovnitr (coz nechapu), mno uvidime, ale v tomlde pripade jsem skeptik ...

vis neco o motorovy vybave?
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“