Tak nám vyšla kniha!!!
Moderátor: Blue Lanos
- Blue Lanos
ale na lanosa som este nevidel
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
- Reklama
Jo máš pravdu, jak jsem nad tím přemýšlel tak mi pak došlo že je to nerealizovatelnýviki píše:objednat skupinove proc ne, ovsem myslim, ze do te doby to nikdo nevydrzi a vetsina ji bude mit doma:))
Nicméně si jí jdu dnes koupit
Červený Matiz 0.8 CD (dual airbag, ABS, posilovač, stylový interiér, zadní kšilt, atd. )
hele ty mas na ctyri roky starym matezovi najeto 4.900? - to snad ani neni mozny ne?Loobo píše:Jo máš pravdu, jak jsem nad tím přemýšlel tak mi pak došlo že je to nerealizovatelnýviki píše:objednat skupinove proc ne, ovsem myslim, ze do te doby to nikdo nevydrzi a vetsina ji bude mit doma:))
btw: a abs? to snad ani na mateze nedelaj ne? ted jsem teda uplne stajf ...jakub píše:hele ty mas na ctyri roky starym matezovi najeto 4.900? - to snad ani neni mozny ne?Loobo píše:Jo máš pravdu, jak jsem nad tím přemýšlel tak mi pak došlo že je to nerealizovatelnýviki píše:objednat skupinove proc ne, ovsem myslim, ze do te doby to nikdo nevydrzi a vetsina ji bude mit doma:))
ackoli ja mam takovy pocit, ze jednicky ho mozna za priplatek mely, dvojka u nas imho sehnat nejderadovan píše:Ja mam taky Matese s ABS (a ma to i posilovac rizeni). Ale neni z Cech, ale ze Svycar. U nas se to podle mne neprodavalo.jakub píše: btw: a abs? to snad ani na mateze nedelaj ne? ted jsem teda uplne stajf ...
posilovac je vcelku beznou vybavou matezu (tusim pro vyssi verzi vybavy)
obecne abs u mateze zatim nepostradam, je to lehky auto a chce to proste jezdit opatrneji. Nicmene pro zacatecnika (ja na matezovi zacinal) je mozna dobre, ze tam abs neni, systemy eps/abs/asr totiz dovoli jit hodne k limitu, jenze pak vas auto zradi znenadani, zatimco bez techto systemu prichazi prusvih vice pozvolna - pro tezsi auto je opodstatneni jasne, pokud to nemate jako treningovy auto na zavody ...
-
- Kontaktovat uživatele:
M1 se s ABS dal koupit. Dvojka už nee. V Daewoo říkali, že je to kvůli tomu, že by se těžko připravovaly zakázky. Přeci jen tyhle věci musí mít auto z fabriky. Třeba v Polsku, kde furt buší M1 není ABS problém. V Koreji mají M2 např. 4 okna v elektrice, kožené sedačky, výplně dveří a potah volantu apod. fajnovostijakub píše:...byl?, to uz to nejde? abs u novych imho nejde, nebo alespon v ceniku ani zminka ...
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Až náš šéf dodělá svého krasavce tak pošlu pár fotek budete koukat já mluvil o starých modelech o nových toho tolik nevím
Noční můra ??? protože třeba jen vyndat z toho olejovej filtr je šílenost jak je to tam nabušený dovnitř nebo rozvody a navíc u novýho když přijede 4 válec tak je to jak se řiká upadne ti tam klíč a už ho nenajdeš není to tak strašný ale v porovnání se starým holátkem je to hrozný
Noční můra ??? protože třeba jen vyndat z toho olejovej filtr je šílenost jak je to tam nabušený dovnitř nebo rozvody a navíc u novýho když přijede 4 válec tak je to jak se řiká upadne ti tam klíč a už ho nenajdeš není to tak strašný ale v porovnání se starým holátkem je to hrozný
ano, tak to znam, co klic, ten se jeste dohleda (resp da dohledat), ale matka? e-e jo petre, zivot je svinepetrm píše:Až náš šéf dodělá svého krasavce tak pošlu pár fotek budete koukat já mluvil o starých modelech o nových toho tolik nevím
mmchdm jakyho krasavce myslis - mateze? posli rady, napady, nejakou navnadu ... pleeeeeez
-
- Kontaktovat uživatele:
A bude to jako chystané ruské dělo Matiz Oxydo?petrm píše:Až náš šéf dodělá svého krasavce tak pošlu pár fotek budete koukat...
Sám jsem zvědav jak dopadnou nárazníky, ale překopávka na 3 dveřáka se mi nelíbí. Hlavně zadní boční okna .
|\/| /\ '|' | '/.
No tak to je dost fuj hlavně ty blatníky a prahy šéf má postavenýho Matízka a už 1,5 roku ho dává dohromady má v něm alarm jen za 45 000 ale zase když mu do toho auta někdo vleze tak si s ním může pokecat a ještě jeho fotku poslat třeba na internet a s přesností asi na dva metry ví kde to auto je ale jinak je to speciál kterej se asi na našich silnicích jen tak neuvidí ale vypadá normálně jen je to taková specialitka a sedadla sou v kůži v kombinaci se semišem nebo alkantarou nebo co to je to jen tak na ochutnávku až ho kenečně tak za rok dodělá tak dám obrázky
popravde ty lemy prahu sly tutove udelat lip, kridlo nahore taky pusobi jaksi nalepenym dojmem, stejne jako zrcatka, zmrvena okna zadnich dveri e-e, pusobi to cely strasne humpolacky - ted je otazka, jestli je to tim, ze je to nedodelany (zadni kola i pri sve sirce zaplouvaji dovnitr (coz nechapu), mno uvidime, ale v tomlde pripade jsem skeptik ...Ondras píše:A bude to jako chystané ruské dělo Matiz Oxydo?petrm píše:Až náš šéf dodělá svého krasavce tak pošlu pár fotek budete koukat...
Sám jsem zvědav jak dopadnou nárazníky, ale překopávka na 3 dveřáka se mi nelíbí. Hlavně zadní boční okna .
vis neco o motorovy vybave?