Matiz cd
Moderátor: Blue Lanos
Matiz cd
Co vsetko ma Matiz cd vo vybave? Na ktorych trhoch sa predaval a o kolko bol drahsi? Jednoho jednickoveho matizka cd vidavam, no neviem, co je na nom original a co prirobene. A v cenniku pre Slovensko som tento stupen vybavy nikdy nevidel.
Ak sa to uz preberalo tak sa ospravedlnujem, ale vyhladavanie mi nic nevyhodilo
Ak sa to uz preberalo tak sa ospravedlnujem, ale vyhladavanie mi nic nevyhodilo
- Reklama
CD měl LOOBO , ale už jsem ho tu neviděl snad rok. Byl s ním i na Strahově . Má servo , klimu , ošklivý potahy sedadel , čalouněný polstry na dveřích , kliky v chromu .... nevím co dál , ale mě se moc nelíbí spíš ta barevná kombinace interieru , i když k červené to ještě jde .
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
dik, uz som o nieco mudrejsi. Takze tie chromovane klucky su origo. Je teda mozne, ze aj tie ostatne veci, co som pri okukovani videl budu: vnutorne chromovane klucky,hnedy(namiesto cierneho) lak pristrojovky a dvojfarebne vnutorne plasty dveri. Len na tych dverach som nevedel, rozoznat, ci su len dvojfarebne,alebo to je latka.
Ako som tak cital tu vybavu...ma niekto z Vas ostrekovac na zadnom okne? Stierac tam mam,ale ostrekovac teda nie, tak neviem, ci je to chyba textu, alebo mi zase matizka o nieco osulili. Pretoze ja v nom nemam oproti deklarovanej vybave SE takmer nic. To su tie prve kusy
Ako som tak cital tu vybavu...ma niekto z Vas ostrekovac na zadnom okne? Stierac tam mam,ale ostrekovac teda nie, tak neviem, ci je to chyba textu, alebo mi zase matizka o nieco osulili. Pretoze ja v nom nemam oproti deklarovanej vybave SE takmer nic. To su tie prve kusy
Ahoj.Ostřikovač,respektive hadička je přímo na ramínku stěrače.Ciernygepard píše:dik, uz som o nieco mudrejsi. Takze tie chromovane klucky su origo. Je teda mozne, ze aj tie ostatne veci, co som pri okukovani videl budu: vnutorne chromovane klucky,hnedy(namiesto cierneho) lak pristrojovky a dvojfarebne vnutorne plasty dveri. Len na tych dverach som nevedel, rozoznat, ci su len dvojfarebne,alebo to je latka.
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Porovnání CD/SE
" Vazoun " zdraví kolegáčky Matízkáře ale i všechny ostatní členy Daewoo fora - zadní ostřikovač mám rovněž tak jako " Václav " již z výroby ale musím podotknout,že " Vojta " má lepší
Můj Matiz SE r.v.2002 - nemá oproti typu CD : nemá žádný airbag,nemá posilovač,zpětná zrcátka jsou černá a kličky rovněž. To jsou jediné rozdíly,pokud jsem to porovnal dle / http://sl.ic.cz/files/matiz-cd-2.jpg
-------------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
Matiz SE sv.zel.metlina U 38 r.v.07/2002 - STK+Emise do 07/2008
Můj Matiz SE r.v.2002 - nemá oproti typu CD : nemá žádný airbag,nemá posilovač,zpětná zrcátka jsou černá a kličky rovněž. To jsou jediné rozdíly,pokud jsem to porovnal dle / http://sl.ic.cz/files/matiz-cd-2.jpg
-------------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
Matiz SE sv.zel.metlina U 38 r.v.07/2002 - STK+Emise do 07/2008
- Robert Znojmo
- Kontaktovat uživatele:
Mě teda funguje i po 8 letech. Sice tam byla závada v prasklé hadičce v ohybu pátých dveří, ale to jsem vyřešil natažením nové hadičky, protože ta původní byla v jednom svazku s elektrickým obvodem pátých dveří. Proto bylo jednodušší, natáhnout asi metr nové. Je ale pravdou, že stěrač zadního okna moc nevyužívám, teda skoro vůbec.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Verzia SE oproti CD nema:
- posilovac riadenia
- airbag
- klimu
- cierne spetaky
- cierne klucky
- ziadne hmlovky
- cierny stredovy panel (plast)
- ziadny tapacirung na dverach (ma iba plast)
Verzia SE oproti S ma zase navyse toto:
- narazniky vo farbe karoserie
- el. okna (iba predne)
- zadny spojler
- delene zadne sedadla (iba niektore kusy)
Tu hovorime o Matize 1, u dvojek neviem co a ako bolo...
- posilovac riadenia
- airbag
- klimu
- cierne spetaky
- cierne klucky
- ziadne hmlovky
- cierny stredovy panel (plast)
- ziadny tapacirung na dverach (ma iba plast)
Verzia SE oproti S ma zase navyse toto:
- narazniky vo farbe karoserie
- el. okna (iba predne)
- zadny spojler
- delene zadne sedadla (iba niektore kusy)
Tu hovorime o Matize 1, u dvojek neviem co a ako bolo...
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Matiz SE 2002
Můj Matiz
------------------------
Můj Matiz SE 2002 - milý kolego " Rado77 " sice nemá posilovač,airbag,klimu, a vnitřní plasty má šedé barvy bez dveřní látkové výplně a vše ostatní v černé barvě - ale má orig.mlhovky,centrální zamykání dnes již na dálkové ovládání a palubka je vybavena už několik roků otáčkoměrem./ od Ondráše /
Jinak je to tak jak to popisuješ - ale ještě jsem zapoměl na zadní stříšku,ta tam také nebyla mějte se hezky " Vazoun "
------------------------
Můj Matiz SE 2002 - milý kolego " Rado77 " sice nemá posilovač,airbag,klimu, a vnitřní plasty má šedé barvy bez dveřní látkové výplně a vše ostatní v černé barvě - ale má orig.mlhovky,centrální zamykání dnes již na dálkové ovládání a palubka je vybavena už několik roků otáčkoměrem./ od Ondráše /
Jinak je to tak jak to popisuješ - ale ještě jsem zapoměl na zadní stříšku,ta tam také nebyla mějte se hezky " Vazoun "
Aha, to je mozne, ja som kupil Matizka priamo z autopredajne ako vystavny model, tam ten silt bol namontent, a mal aj delene zadne sedadla, zadne repra Sony X-ploidy v plate... Neviem ani ako je to so sklami, ci su vsetky tonovane, predne s tou zelenou clonou hore... Ten Tvoj je uz ale Matiz II nie? Ja som pisal len o Matize I. Ozaj - ten plast palubovky - ten si striekal na strieborno sam? Stacil by obyc. strieborny sprej trebars z Baumaxu ? Alebo je na to nieco specialnejsie?
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
-----------------------Rado77 píše:Aha, to je mozne, ja som kupil Matizka priamo z autopredajne ako vystavny model, tam ten silt bol namontent, a mal aj delene zadne sedadla, zadne repra Sony X-ploidy v plate... Neviem ani ako je to so sklami, ci su vsetky tonovane, predne s tou zelenou clonou hore... Ten Tvoj je uz ale Matiz II nie? Ja som pisal len o Matize I. Ozaj - ten plast palubovky - ten si striekal na strieborno sam? Stacil by obyc. strieborny sprej trebars z Baumaxu ? Alebo je na to nieco specialnejsie?
To foto tej palubky není z mýho Matize - tu jsem tam dal jen k vůli tomu otáčkoměru který tam mám přesně tak zabudovaný.Jinak moja palubka je šedý plast / až vyfotím tak dodám./ Skla mám tonované s tím čelním horním pruhem zelenomodré barvy.Zadní sedačky jsou dělené a přední okna v elektrice. Ta kombinace šedo stříbrná by se aj mně moc líbila na tej palubce ahoj " Vazoun "