Ak sa to uz preberalo tak sa ospravedlnujem, ale vyhladavanie mi nic nevyhodilo
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátor: Blue Lanos
Ahoj.Ostřikovač,respektive hadička je přímo na ramínku stěrače.Ciernygepard píše:dik, uz som o nieco mudrejsi. Takze tie chromovane klucky su origo. Je teda mozne, ze aj tie ostatne veci, co som pri okukovani videl budu: vnutorne chromovane klucky,hnedy(namiesto cierneho) lak pristrojovky a dvojfarebne vnutorne plasty dveri. Len na tych dverach som nevedel, rozoznat, ci su len dvojfarebne,alebo to je latka.
Ako som tak cital tu vybavu...ma niekto z Vas ostrekovac na zadnom okne? Stierac tam mam,ale ostrekovac teda nie, tak neviem, ci je to chyba textu, alebo mi zase matizka o nieco osulili. Pretoze ja v nom nemam oproti deklarovanej vybave SE takmer nic. To su tie prve kusy
-----------------------Rado77 píše:Aha, to je mozne, ja som kupil Matizka priamo z autopredajne ako vystavny model, tam ten silt bol namontent, a mal aj delene zadne sedadla, zadne repra Sony X-ploidy v plate... Neviem ani ako je to so sklami, ci su vsetky tonovane, predne s tou zelenou clonou hore... Ten Tvoj je uz ale Matiz II nie? Ja som pisal len o Matize I. Ozaj - ten plast palubovky - ten si striekal na strieborno sam? Stacil by obyc. strieborny sprej trebars z Baumaxu ? Alebo je na to nieco specialnejsie?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |