Nestartuje :(
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
Ja som to tu už niekde spomínal.Stalo sa mi to isté a odstránenie závady je veľmijednoduché, teda len v prípade, že čerpadlo je na "suchu" ale funguje. Po zavzdušnení aj keď je nádrž doliata tak sa nerozbehne. Čerpadlo netreba siliť, lebo sa roztavia lopatky, ktoré nie sú chladené. Takže postup je nasledovný: zobrať pumpu na bicykel, starú hadičku z ktorej treba odrezať tú koncovku so závitom, otočiť v nej piest aby ťahala a nie fúkala a hadičku nastrčiť na benzínové vedenie, ktoré sme rozobrali v motorovej časti. pomalinky ťahať až kým sa do pumpy nedostane benzín. Týmto sme odvzdušnili celé vedenie od nádrže až po motor a keď nie je iná porucha - motor by mal naskočiť....
NEXIA 16V, sedan, audio KENWOOD, fólie,červené podsvietenie palubovky,elektróny,-PREDANÁ
teraz Hyundai MATRIX 1,6 16V, 2009...
Keď môžem pomôžem, a keď nie, tak aspoň popletiem.
http://sharpei-fany.7x.cz/
Tú čo je najbližšie k RJ, teda tú rýchlospojku. Aby si naplnil čo najdlhšie vedenie /od nádrže až vlastne po motor/benzínom. Za palivovým filtrom pod autom by to bolo málo. Len neskúšaj to pal. čerpadlo na prázdno lebo ho odpáliš. Len tak, aby sa lopatky kúpali v benzíne a tým sa chladilo, teda po natiahnutí benzínu.
Áno, napojiť pumpu, ktorá saje a nie fúka
Áno, napojiť pumpu, ktorá saje a nie fúka
NEXIA 16V, sedan, audio KENWOOD, fólie,červené podsvietenie palubovky,elektróny,-PREDANÁ
este sa chcem opytat ... tam ako je ten privod upevneny rychlospojkou tak vlastne nijako tam neviem dostat tu hadicku nic lebo je to vlastne ohnute alebo nevem ako to napisat ... je tam koleno alebo fakt newem ale asi viete co mam namysli proste ked takam tak mi je to prd platne lebo sa mi hadicka nedostane cez tu zatacku alebo ako to nazvat da sa nejak ta ryclospojka odstranit aby som mal len obycajny rovny privod ?
- sergej73
- Kontaktovat uživatele:
ale ide to tam dostat len to chce pevne nervy,ja som to tam rval kliestami ale opatrne nech ju neposkodis, a hlavne nezabudni navliect tu rychlospojku ako ja,ale ide to fakt .urva tazkojajkO píše:este sa chcem opytat ... tam ako je ten privod upevneny rychlospojkou tak vlastne nijako tam neviem dostat tu hadicku nic lebo je to vlastne ohnute alebo nevem ako to napisat ... je tam koleno alebo fakt newem ale asi viete co mam namysli proste ked takam tak mi je to prd platne lebo sa mi hadicka nedostane cez tu zatacku alebo ako to nazvat da sa nejak ta ryclospojka odstranit aby som mal len obycajny rovny privod ?
Nexia GLX 1.5 16V 1995,LPG
Re: Nestartuje :(
Aby som nezakladal new temu pisem sem.mam problem s autom.Je to 1,5 16V
Najprv mi prestalo ist,len skapalo auto,asi trikrat.teda presnejsie to bolo rano okolo 6 hodiny.Po nastartovani som presiel asi kilometer a auto prestalo mat tah,zacala blikat kontrolka motora (ta oranzova ) a ked som zastavil na krajnici tak auto islo akoby na dva valce a potom zdochlo.Hned nechcelo isť nastartovat.Chytilo asi tak az po minute a islo normalne,aj poobede domov slo v pohode.Moja prva uvaha bola ci mam dost benzinu a ci tam neni voda a tak som dotankoval cca do pol nadrže.Druhy den sa mi stalo to iste.Potom bol pokoj asi tyžden a znova sa to opakovalo.No a na dalsi den mi zdochlo a už nechce nastartovat.
Maly naznak tam bol ked som poobede bol auto odtiahnuť tak som skusil ci chyti a chitilo,ale islo biedne,akoby na dva valce a vobec nereagovalo na pridanie plynu a po chvili zdochlo.
skusil som vymenit pal.filter,nepomohlo,skontroloval som poistky a vsetko je ok.
Cerpadlo ide normal.Benzin tlaci.
Zajtra ešte vyskusam ci dava iskru,ale myslim si ze ju bude davat a problem bude niekde inde.Neviete niekto poradiť co by som mohol skusit pozrieť.Vopred dik za vsetky odpovede.
Najprv mi prestalo ist,len skapalo auto,asi trikrat.teda presnejsie to bolo rano okolo 6 hodiny.Po nastartovani som presiel asi kilometer a auto prestalo mat tah,zacala blikat kontrolka motora (ta oranzova ) a ked som zastavil na krajnici tak auto islo akoby na dva valce a potom zdochlo.Hned nechcelo isť nastartovat.Chytilo asi tak az po minute a islo normalne,aj poobede domov slo v pohode.Moja prva uvaha bola ci mam dost benzinu a ci tam neni voda a tak som dotankoval cca do pol nadrže.Druhy den sa mi stalo to iste.Potom bol pokoj asi tyžden a znova sa to opakovalo.No a na dalsi den mi zdochlo a už nechce nastartovat.
Maly naznak tam bol ked som poobede bol auto odtiahnuť tak som skusil ci chyti a chitilo,ale islo biedne,akoby na dva valce a vobec nereagovalo na pridanie plynu a po chvili zdochlo.
skusil som vymenit pal.filter,nepomohlo,skontroloval som poistky a vsetko je ok.
Cerpadlo ide normal.Benzin tlaci.
Zajtra ešte vyskusam ci dava iskru,ale myslim si ze ju bude davat a problem bude niekde inde.Neviete niekto poradiť co by som mohol skusit pozrieť.Vopred dik za vsetky odpovede.
Daewoo Nexia HB GLX 1.5 16V
Skoda 120 L
Skoda 120 L
No tak najprv oskusaj ci ti hadze iskru.. Mal som to iste a nakoniec bol zly original Nipparts palec v rozdelovaci, uz zle rozdeloval iskri a auto islo ako chcelo, ho triaslo. Po vymene palca auto zase islo ako hodinky. Jasne ze treba este pri tom pozriet ci su kable OK,nemaju byt hrdzave vobec. A este veko rozdelovaca ci nie je uz vyhlodane a hlavne ten uhlik v strede.. Cuss
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
Stalo sa ti ze si nemal niekedy benzin? Potom bola len otazka casu kedy odyde cerpadlo a to odyslo.skus odpojit hadicku pricodu paliva a zapnut zapalovanie.Malo by ti nieco z tej hadicky vytiect (ako napr. benzin).ak nie tak je to v cerpadle.
Nexia 1,5 8V GLE + Cruze 1,8 LT
mikikoti@azet.sk
mikikoti@azet.sk
Takže som dnes skusal ci dava iskru a ci tlaci benzin az dopredu a zistil som ze Iskru davaju vsetky styri sviečky a aj benzin cerpadlo dotlaci až dopredu.
Inak dnes sa mi podarilo ze som nastartoval a auto bezalo asi 10-15 sekund a potom chciplo.A potom ked aj chytilo tak islo ako na dva valce len s plnym plynom a ked som pustil plyn tak zdochlo.Už ma slak trafi.
Inak lamda by to nemala byt.teda podla mna by auto malo isť aj so zlou lamdou.Ak sa mylim tak ma opravte.Dik.
EDIT: a k tym kablom len tolko ze su OK a aj som ich premeraval a su v poriadku.
Inak dnes sa mi podarilo ze som nastartoval a auto bezalo asi 10-15 sekund a potom chciplo.A potom ked aj chytilo tak islo ako na dva valce len s plnym plynom a ked som pustil plyn tak zdochlo.Už ma slak trafi.
Inak lamda by to nemala byt.teda podla mna by auto malo isť aj so zlou lamdou.Ak sa mylim tak ma opravte.Dik.
EDIT: a k tym kablom len tolko ze su OK a aj som ich premeraval a su v poriadku.
Daewoo Nexia HB GLX 1.5 16V
Skoda 120 L
Skoda 120 L