ake led diody do pristrojovky
Moderátor: Blue Lanos
ake led diody do pristrojovky
cavte neviete aky led diody sa pouzivaju do osvetlenia tachometra a kolko a ake na osvetlenie pristojovich ovladacov a ci sa da rozobrat ovladanie ciklovaca a intenzita osvetlenia tachaca lebo nesvietia. dakujem
Skoda 105l (Uz nebohá*)
Daewoo Espero 1.5I GLX rv 1997,Elektrony, Klima,Servo.El.okna,el.zrkadla.Zelená metaliza. Radio pioneer 4*45w zošrotované
Ford Scorpio ll Klaun combik, 2,5TD.92kw 123koni
polokoža,Tempomat,šiber,klima,central, 17´225x45 kolesá
Daewoo Espero 1.5I GLX rv 1997,Elektrony, Klima,Servo.El.okna,el.zrkadla.Zelená metaliza. Radio pioneer 4*45w zošrotované
Ford Scorpio ll Klaun combik, 2,5TD.92kw 123koni
polokoža,Tempomat,šiber,klima,central, 17´225x45 kolesá
- Reklama
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
už som ton niekde písal na Espúero:tachometer, kurenie ovladače su žiarovkyNexia ovladače na okna su LED,Nubira takisto, LED niesu prave nejlepšie su velmi smerove a preto neosvetlia rovnomerne. 2x vyskušane na vlastnom. potom som dal foliu.
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
Presne tak Simone aj ja som dal nakoniec žiarovky a do osvetlenie predných hmloviek vysokosvietivú červenú 5mm LED-ku aj do zadných hmloviek aj do vyhrievania predného okna.No ale do osvetlenia potenciometra cyklovača stieračov a podsvietenie prístrojovky ani to čo mi simone naletoval žiarovky mini pidi a na nich červené návleky ani tka to nesvieti aj Vám to azdan iekomu predtým svietilo na zeleno?Lebo Ja som si to nevšimol či to má svietiť, zatiaľ sami nepodarilo.
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
Roberto ak tam je žiarovka tak to určite svietiť má.. Najprv ohm metrom premeraj či žiarovka neni prepalena potom voltmetrom či ide do spínača napájanie
...najskor som ani nevedel ci to ma vobec svietit,lebo ked som kupil auto tak to uz nesvietilo.
...tak som vybral jeden (tusim cyklovac stieracov ) a dal som dole zadny kryt.
...ked som zbadal ze su tam tie ziarovecky,zacal som patrat kde je chyba
...z polskeho manualu som si zistil ktory drot dava stavu na ziarovky a meral
...stava tam bola tak uz len ziarovky ,
... tak som to horko tazko rozobral aby som vedel vytiahnut ten plosak a naletoval nove ziarovky a natiahol na ne ten zeleny navlek
... v jednom bola vypalena ziarovka a v druhom bol studeny spoj
...tak som vybral jeden (tusim cyklovac stieracov ) a dal som dole zadny kryt.
...ked som zbadal ze su tam tie ziarovecky,zacal som patrat kde je chyba
...z polskeho manualu som si zistil ktory drot dava stavu na ziarovky a meral
...stava tam bola tak uz len ziarovky ,
... tak som to horko tazko rozobral aby som vedel vytiahnut ten plosak a naletoval nove ziarovky a natiahol na ne ten zeleny navlek
... v jednom bola vypalena ziarovka a v druhom bol studeny spoj
ex Espero 1.5 16V
Volvo V40 1.6 16V , 0907680110
To Jumbo mne svieti len jeden ale na osvetlenie
Ako si sa dostal zozadu k tým žiarovkám, Ja som vybral ten plast zozadu čierny a potom som nevedel ako vybrať ten plošák tak som jeden tak odfajčil ,keď som nasilu vybral kolečko a naspäť už to nešlo poskladať tak mi nefunguje správne keď som to poskladal aký máš ty postup to zmontovať alebo rozobrať? A čo je to studený spoj u Teba a ako si zistil, ktorý je to drôt na šťavu a ktorý jeto napíš mi.
Ako si sa dostal zozadu k tým žiarovkám, Ja som vybral ten plast zozadu čierny a potom som nevedel ako vybrať ten plošák tak som jeden tak odfajčil ,keď som nasilu vybral kolečko a naspäť už to nešlo poskladať tak mi nefunguje správne keď som to poskladal aký máš ty postup to zmontovať alebo rozobrať? A čo je to studený spoj u Teba a ako si zistil, ktorý je to drôt na šťavu a ktorý jeto napíš mi.
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
Roberto neber na seba moju chybu ten potenciometer som doj...l ja SIMONE ale fakt som nevedel ak sa to rozobera a pokus nevyšiel
...aj ja som najskor skusal tahat za to kolecko,ale ani za boha,
...tak som potiahol cely ten plosak a nakoniec povolil ten potenciometer vo vnutri,teda to modre teleso,aspon som ho videl zvnutra
...studeny spoj mas vtedy ked sa ti cin odlepi od medenej vrstvy na plosaku
... tu mas schemu zapojenia toho potenciometra na regulaciu osvetlenia:
...tak som potiahol cely ten plosak a nakoniec povolil ten potenciometer vo vnutri,teda to modre teleso,aspon som ho videl zvnutra
...studeny spoj mas vtedy ked sa ti cin odlepi od medenej vrstvy na plosaku
... tu mas schemu zapojenia toho potenciometra na regulaciu osvetlenia:
ex Espero 1.5 16V