Biely dym
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
No to není dobré! Ještě je nutné se podívat na stav v olejové vaně. Vytáhni měrku oleje a pořádně se podívej, jak olej vypadá, zda je čistý a zda z něj není emulse. Pokud ano, tak s vozem ani metr!!!!!
Nemusí být zrovna prasklá hlava, ale minimálně těsnění pod hlavou to je!
Pokud se ztrácí chladící emulse a nenormálně kouří výfuk /jde z něj pára/ jedná se ve velké většině těchto případů o těsnění pod hlavou.
Nemusí být zrovna prasklá hlava, ale minimálně těsnění pod hlavou to je!
Pokud se ztrácí chladící emulse a nenormálně kouří výfuk /jde z něj pára/ jedná se ve velké většině těchto případů o těsnění pod hlavou.
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
Souhlas s Hynkem, pokud není emulze v oleji tak praskle těsnění pod hlavou do válce, přisává si to chlad kapalinu, někdy to může v nízkých otáčkách jet na 3 válce a ve vyšších to stíhá spalovat, záleží kolik kapaliny to přisává. Měl jsem to už 2x jednou u felicie a jednou u Thalie. Hned do servisu.
Š120; Felicie combi 2x; Renault 19; Renault Thalia; Kia Shuma; Daewoo Evanda
- Rumcajz
- Kontaktovat uživatele:
.. len jednu radu ti dám.....
.. horná lišta... piaty odkaz " HĽADAŤ"
adios
.. horná lišta... piaty odkaz " HĽADAŤ"
adios
Espero 2.0l na 1.5l TP,, 15" elektróny, new music, new sanie, new výfuk, new vačka z 1.8...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
Espero 2.0l na 1.5l TP full výbava, ... PREDANÉ 75tis
Omega MV6 ... no coment ...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
Espero 2.0l na 1.5l TP full výbava, ... PREDANÉ 75tis
Omega MV6 ... no coment ...
Trosku sa do toho zamiesam ako laik... neviem sice aky biely dym ti ide, ale mne biely dym ide skoro stale, v lete ked je teplo tak to skoro nevidno a to uz mam to auto dva roky... Trochu mi to zere olej, voda sa tiez stracala... A nakoniec som len nalial do vody ten hlinikovy "utesnovač" chladicov a voda miznut presatala..zatial...
Chod s tym do servisu, aby si sa uistil...
Chod s tym do servisu, aby si sa uistil...
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
no mě to taky poslední dobou celkem dost dýmilo a byla to pára, to jsem kontroloval, ale kapalina neubejvá, tak snad v pohodě, doufám, že to bylo inverzí a velkou vlhkostí a mým jen krátkým popojížděním, teď už to vypadá celkem v pohodě. jak jsem tak pozoroval ostatní auta, tak jsem nebyl sám
Leganza 2,0 CDX (1997) černá
No ja som mal problem ze sa mi objavovalo bublanie v kureny. Potom zacala miznut voda. A ako tu uz bolo pisane, tak ked som zhodil dole hlavu mal so uplne prezrate tesnenie, ale pri prvom valci. Vymenil som tesnenie, kurenie sice este sem tam zabuble, ale voda sa uz nestraca, takze kaslem nato. Jeden mi vravel ze asi je prasknuta hlava. Ale pokial to jazdy ... .