Moderátoři: Blue Lanos, pejee
OK, OK, vsak jsem psal, ze jen predpokladam a ne, ze je to pravda...Peter_KE píše:ku HDD myslis si zle 7200 ot existuju tu je priklad:
http://eshop.netri.sk/?Mode=Sti&StiId=16473
No ja Ti nevim, ja jsem teda zastancem flashdisku, ten je XX-nasobne mensi a stejne tak lehci, nevadi mu narazy a vubec osklive zachazeni, tudiz IMHO jedine vhodne zaznamove medium na caste prenaseni pro nemasochisty (+ mozna jeste pametove karty, kdyz vetsina dnesnich PC sestav ma implicitne ctecku karet). A takova 32GB klicenka v pohode staci i na prenaseni DVDcek.-peha- píše:No já mám tuto potvorku Western Digital 250 Gb a je to fantastická vecička je to malé
Myslis v notebooku?Peter_KE píše: a co povies na SCSI HDD s 15000 rpm?
Ak nie si masochysta tak si tu UAC (User Account Control) vypni, je to v Control Panel v zalozke User Accounts, s tym moze pracovat podlamna maximalne sekretarka ...Ivoš píše:Takže první škobrtnutí...sice nijak zásadní, ale nepříjemné....k řadě věcí (hardwaru musím stahovat nové ovladače přímo na Vistu....a začalo to kecat a blbě se ptát...nicméně při běžných operacích ne, takže to zatím přejdu...
Par chyb ci nedodelku by se naslo, nektere i dost neprijemne (prepinani na plochu, sprava zaplat atp.), no tim zakladnim je nepritomnost DirectX10, coz treba majitele celkem solidni graficke karty (GF8800Ultra-HD-OC) zamrzi...V.Brousek píše:Dle mého názoru je zatím na Vistu čas. Win XP Profi nemají chybu.
Precti si prosim jeste jednou (a pomalu), na co reaguji (samozrejme ze na posledni Brouskovu vetu).Ivoš píše:No počkej, já jsem zrovna včera četl, že ve Vistách je právě už DirectX 10 automaticky....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |