Windows Vista máte zkušenosti a jake?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
-
- Kontaktovat uživatele:
Ale bacha len pár modelou má napájanie cez USB a ten čo preferuješ potrebuje napájanie z 220V a to sa v parku alebo dakde na zastávke ťažko hladá Já som tento zobral preto že je taký malý a viem ho všade zobrať a použiť No 500 Gb asi všetky už potrebujú napájanie mimo USB takže to sú kompromisi aj ja som 500vku mal v rúčke ale bol dosť tučný a tak som chmatol tohto diabla jo ješte Prestigio robí také luxusné celé v koži
- Reklama
je to o tom ze kto co preferuje, mne to nevadi ze potrebuje externe napajanie.
Ja vyuzivam beterku v booku len ked cestujem vlakom alebo ked nam od velkej spotreby na intraku vyrazi istic
inac z booku som mierne sklamany lebo mam ho par mesiacov a uz sa objavuju znamky opotrebovania plastov:
1. niektore tlacitka na klavesnici uz nemaju matny vzhlad ale zacinaju sa leskunut
2. na lavej strane vedla touchpadu sa mi vysuchava strieborny plast a zacina to byt dost vidno, na pravej strane je nalepka ktora tomu zabranuje
dalej, od nova mi nesvieti LED-ka na DVD napalovacke, takze uz to vidim ze v buducnosti book pojde na reklamaciu, ale zatial to neriesim
Ja vyuzivam beterku v booku len ked cestujem vlakom alebo ked nam od velkej spotreby na intraku vyrazi istic
inac z booku som mierne sklamany lebo mam ho par mesiacov a uz sa objavuju znamky opotrebovania plastov:
1. niektore tlacitka na klavesnici uz nemaju matny vzhlad ale zacinaju sa leskunut
2. na lavej strane vedla touchpadu sa mi vysuchava strieborny plast a zacina to byt dost vidno, na pravej strane je nalepka ktora tomu zabranuje
dalej, od nova mi nesvieti LED-ka na DVD napalovacke, takze uz to vidim ze v buducnosti book pojde na reklamaciu, ale zatial to neriesim
OK, OK, vsak jsem psal, ze jen predpokladam a ne, ze je to pravda... Vychazel jsem z toho, ze jsem jednak jeste takovy HDD v notebooku nevidel a druhak ze i ty 4200rpm hrejou jak blazen a co teprve takovy HDD se skoro 2x vyssima otackama, tu musi byt pekelny zahul! Neni spis ten disk urcen do tech USB krabicek jako prenosny (viz -peha-), nez nafest dovnitr notebooku?Peter_KE píše:ku HDD myslis si zle 7200 ot existuju tu je priklad:
http://eshop.netri.sk/?Mode=Sti&StiId=16473
Jinak obecne asi plati, ze u notebooku se da jednoduse akorat pridat RAM a vymenit HDD...
No ja Ti nevim, ja jsem teda zastancem flashdisku, ten je XX-nasobne mensi a stejne tak lehci, nevadi mu narazy a vubec osklive zachazeni, tudiz IMHO jedine vhodne zaznamove medium na caste prenaseni pro nemasochisty (+ mozna jeste pametove karty, kdyz vetsina dnesnich PC sestav ma implicitne ctecku karet). A takova 32GB klicenka v pohode staci i na prenaseni DVDcek.-peha- píše:No já mám tuto potvorku Western Digital 250 Gb a je to fantastická vecička je to malé
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
-
- Kontaktovat uživatele:
Ale nie tak Slamko flesku mám na klúčoch aj já len stále som nosil pri notíku fúru CD/DVD lebo nemám rád keď je toho n noťase vela tak to vždy mrskám na CD/DVD no a teraz je taška na notík pomali prázdná lebo to nezaberá miesto a hlavne vieš aké to je keď hladáš fotku na CDčku a fajne dlho to trvá teraz klepnem a šup mám čo potrebujem a filmy keď takto púšťam tak nehučí mechanika je tíško což oceňujú kolegovia na spálni lebo takto večer zaspávam a hlavne pri českých rozprávkách
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Tak mě dneska ruplo v bedně a nainstaloval jsem si Visty Ultimate....a světe div se...zatím dobrý ...na nic se mě to neptá, jen základ jako v XPčkách....rychlost ujde, programy na tom frčí....jestli se to nějak nepojebe, tak si jí možná nechám....data mám na Externím HDD, takže reinstall je možný okamžitě Ještě prolezu nabídky atd., ale fakt to zatím ujde, měl jsem z toho strach po zkušenostech z minula....ale to byla Vista Basic....mno uvidíme dál
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Myslis v notebooku?Peter_KE píše: a co povies na SCSI HDD s 15000 rpm?
-
- Kontaktovat uživatele:
Ak nie si masochysta tak si tu UAC (User Account Control) vypni, je to v Control Panel v zalozke User Accounts, s tym moze pracovat podlamna maximalne sekretarka ...Ivoš píše:Takže první škobrtnutí...sice nijak zásadní, ale nepříjemné....k řadě věcí (hardwaru musím stahovat nové ovladače přímo na Vistu....a začalo to kecat a blbě se ptát...nicméně při běžných operacích ne, takže to zatím přejdu...
Par chyb ci nedodelku by se naslo, nektere i dost neprijemne (prepinani na plochu, sprava zaplat atp.), no tim zakladnim je nepritomnost DirectX10, coz treba majitele celkem solidni graficke karty (GF8800Ultra-HD-OC) zamrzi...V.Brousek píše:Dle mého názoru je zatím na Vistu čas. Win XP Profi nemají chybu.
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
No počkej, já jsem zrovna včera četl, že ve Vistách je právě už DirectX 10 automaticky....resp. zajímal jsem se jen o Vista Ultimate....a po intalaci např. GTA: San Andreas, který vyžaduje minimálně DirectX 9c bych řekl, že tam je....jelikož obraz a grafika je ostřejší než v XPčkách s Directem 9c...takže je třeba možný, že v nižších verzích není, ale tady se obávám, že je...např. tady:
http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-P5 ... ?ansid=133
http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-P5 ... ?ansid=133
Naposledy upravil(a) Ivoš dne čtv led 17, 2008 13:31, celkem upraveno 1 x.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Precti si prosim jeste jednou (a pomalu), na co reaguji (samozrejme ze na posledni Brouskovu vetu).Ivoš píše:No počkej, já jsem zrovna včera četl, že ve Vistách je právě už DirectX 10 automaticky....