Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Ha to nevim co to je? Nebot hlavne me uzivatelske schopnosti jsou hodne slabe...Slam píše:A kolik Ti to haze "Index uzivatelskych zkusenosti"? Je v rozsahu 1-5.9, neni to prumerna hodnota, ale mininimalne dosazena v jednotlivych testech a v dobe vypusteni Vist bylo maximalni celkove skore 5.0. Mne to haze 5.7 (vse mam 5.9, akorat CPU je nejake slabsi, i kdyz lepsi se v danou chvili nedelalo) a zadneho sourani oproti XP jsem si teda nevsiml...Hanzy píše:Mate chlapci pravdu,prvni dojem byl skvely krasne graficky zpracovano ale na to ze ten notas je jednou tak vykonnejsi tak ta Vista to je maras jak se to soura!
hanzy, pokial to bola dobrá kupa a sere ta len ta wista, tak skus porozmyslat nad tým že by si sa ponervoval s kompl. preinstalovanim windowsov na xp-cka. ak si netrufas, tak to zver niekomu komu dôverujes, lebo vo vacsine pripadov treba dost zasahovat aj do biosu systemu...Hanzy píše:...ale na to ze ten notas je jednou tak vykonnejsi tak ta Vista to je maras jak se to soura!Byla to skvela koupe ale zitra to vracim...ale to je cele nebo diky te Viste je to Core2Duo pomalejsi nez muj stary notas...
Jak už psal kaper, u Acer Extensa je to problém BIOSu, ovladače pro XP jsou na netu. Neznám samozřejmě tvoji konkrétní situaci (jetli máš origo XP atd) ale jít by to mělo.-peha- píše:Nie ide tam len XP profesional ale len licenčný hlavne po intalácii nešli všetky ovladače a nedali sa stiahnúť lebo pre túto radu teda Extenza sú ovladače len Vista a bohužial zbezpečenie nedovoluje creknutú verzi
ja mam tiez book EXTENSA presnejsie 5513NWLMi, a XP mi slape perfektne ale len to co ma od zakladu v sebe SP2. A ked mas XP bez SP2 tak ho tam nenainstalujes lebo vyhodi chybu.-peha- píše:Jo ale pozor už som spomínal daktoré noťasy na XP nfungujou už sme to skúšali a fakt ACER Extenza ktorý mám proste XPčko nevzal ani za svet len VISTA a má to aj v manuáli takže smola mekáči nám zasa zavarili a otvorili si penaženky
No pokud jsi to jeste nespoustel, pak Ti Visty bezi defacto jeste v nouzovem rezimu (tj. Aero vypnute apod.) - teda pokud to uz nepoustel nekdo pred Tebou...Hanzy píše:Ha to nevim co to je?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |