Mlžení skel

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Richard

Příspěvek od Richard »

Zdravím Jirko, ten filtr najdeš v motoru, vpravo, před spolujezdcem na stěně je takovýpodlouhlý černý plastový dekl, vystouplý asi o 5 cm a vedou do něj 2 černé hadičky. Je držen dvěma matkama M6 teda na 10 klíč. Ten odendáš (bacha nezlom ty hadičky) a pod ním je filtr klimy a vůbec všeho vzduchu, co jde do kabiny. 8)
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Reklama

Vít, Jiří

Příspěvek od Vít, Jiří »

Richard píše:Zdravím Jirko, ten filtr najdeš v motoru, vpravo, před spolujezdcem na stěně je takovýpodlouhlý černý plastový dekl, vystouplý asi o 5 cm a vedou do něj 2 černé hadičky. Je držen dvěma matkama M6 teda na 10 klíč. Ten odendáš (bacha nezlom ty hadičky) a pod ním je filtr klimy a vůbec všeho vzduchu, co jde do kabiny. 8)
ahá dík Richarde já myslel že to je vzdušník ve kterým se vyrovnávají tlaky - tak to už vím- DÍKY :D :D :D :D
ŘEZNÍK
Richard

Příspěvek od Richard »

No přesně se ta černá plastová krabice cca 25x7x3, co zakrývá filtr klimy nazývá zásobník podtlaku a z něj se pak rozvádí podtlak kterým se ovládají klapky ventilace 8)
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D
Protože mám teď studenej odchov a zítra jedu do Prahy na výstavu tak jsem luxoval taková zběžná kontrola a když jsem vyndal gumový koberečky tak pod nimi vlhko.Jestlipak co parkujete venku a když je takhle pěkně necháte vnitřek pořádně provětrat ? I to má potom vliv na rosení oken!!!
Jinak pražáci kde se nechá dobře zaparkovat v Holešovicích?Není tam někde místo u toho kulturáku pro teplý ? :lol: Nechce se mi platit 60kč za hodinu :cry: Já tam budu aspoň 5 hoď. a to jsou tři kila :(
Ať nám jezdí a nezlobí :P
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

no parkuju vzdy v bocni ulicce hned za zeleznicnim vijaduktem.nebo pak na parkoviste proti metru.je tam ale taky bocni ulice kde se da parkovat.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D
Jó Pavle parkoval jsem za tratí na rohu Schnirchovi a Strojnické.Udělal jsem si tam v ulicich asi dvě kolečka a potom jsem chytil vyjíždějící auto a dobrý.Stál jsem tam přez pět hodin takže by to byly čtyři stovky. :lol: Ale jinak pánové člověk si říká kam to půjde :twisted: To je auto na autu!!!Žádný metrový mezery.Vedle mě se vyměnilo auto a místo osobáku najel Boxer a já musel líst za volant přez zadní sedačky protože nešly otevřít dveře :twisted: A těch exkrementů :twisted: Ti psi za to nemohou ty musí být v Praze chudáci !!! Ale ty lidi !Tyď tam za chvíli budete z to mít nějakej mor :twisted: No nic já to nepředělám !
Ať nám jezdí a nezlobí :P
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

jo kamarade
ja psa nemam a nikdy bych ho nechtel.kdyz vidim jak je to tady "zaminovany"tak se stydim za cesky narod.kdyz jdu rano s ditetem do skolky tak tam jsou kose a pytliky a vedle kose je "MINA jak hovado"a nikdo to nesebere a nehodi do toho kose.Vsem pejskarum co po psech neuklizi bych daval hodne velky pokuty nebo verejne prospesny prace
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“