![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Obrázek](http://matiztop100.com/zb/data/m_mycar/M5_SE.jpg)
Přední nárazník se mi moc líbí. Docela neokoukané provedení. Už se těším až u nás bude alespoň podobná životní úroveň jako v této někdejší rozvojové zemi
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátor: Blue Lanos
mno fakt je, ze tady uz ma misto folii asi cerny plastKrtek píše:Sice nenávidim černý folie ale jinak se mu nedá nic vytknout. Ty plasty jsou super !
Copak, nelibí se ti mračítka?jakub píše:...mne spis irituje ta folie na svetlech, jinak tvarove za plny pocet
kdyz se kouknes, tak to podle meho mracika nejsou, ma to jen prelepeny nejakou folii, coz e-e, osobne si myslim, ze u matese do svetel netreba zasahovat, mozna kdyby tam byl eagle-eye a xenon, ale jinak to bude vzdy k horsimu ... jeste maximalne mracitka udelany jinou kapotou (jakoze to primraci kapota), ale i tak, jak rikam ....Ondras píše:Copak, nelibí se ti mračítka?jakub píše:...me spis irituje ta folie na svetlech, jinak tvarove za plny pocet
Já bych to nepodceňoval. Netuším, jak tento konrétní kousek, ale oni kucí korejský tam často mají trubo s air-air intercoolerem a to vycucne z 0.8 nějakých 80 koníků. S tímhle půjde potrápit i seriová stokoňová 1.4 16V. A to nemluvím o HTP a SDI - tydle jdou "udělat" i skoro seriovou 0.8No nevím píše:Myslím, že vzhled vozu by měl korespondovat s jeho jízdními výkony. Tohle už mi připadne hodně divoké. Ve zpětném zrcátku sériové fóbie s výkonějším motorem asi vypadá dost směšně...
buhahaha, seriova fobie, tak to nevim, vetsina tech socialnich stroju s HTP, SDI motory jde udelat se seriovym matezem bez problemu, mno a pokud ty chces resit motory se sto konmi, tak to je _uplne_ jina kategorie, navic jak rika ondras, ja bych se temer vsadil, ze to ma nejak vylepseny i po motorovy stranceNo nevím píše:Myslím, že vzhled vozu by měl korespondovat s jeho jízdními výkony. Tohle už mi připadne hodně divoké. Ve zpětném zrcátku sériové fóbie s výkonějším motorem asi vypadá dost směšně...
Ido píše:...Ve zpětném zrcátku sériové fóbie...
Nojo, jenže většina u nás prodaných fobií je HTP nebo 1.4 "z eMBéčka"Ido píše:Já sem ale nemluvil o sociálních fobiích s SDI či HTP
Legrační je, že "patnáctka" má i sportovní filtr (vložku) i tvrdší a kratší pružinyIdo píše:...Myslím, že úpravy Matize do sportovnějšího střihu by měly končit v podobě toho černého vozu s 15 palcovými koly, který byl na srazu v Hlinsku. Pokud někdo jde dál, ať už si třeba dá tvrdší pružiny, sportovní filtr nebo co já vím co ještě se dá dělat za úpravy, tak mi to připadne trošku směšné...
A divíš se, když nejlepší auto světa je OTIK (Oktávka v Tedeičku I Klimošce)?Krtek píše:(platí obecně, hlavně pro blázny s Koktávkama)
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |