Závoďák
Moderátor: Blue Lanos
-
- Kontaktovat uživatele:
Závoďák
Opět ukázka práce korejských tunerů
Přední nárazník se mi moc líbí. Docela neokoukané provedení. Už se těším až u nás bude alespoň podobná životní úroveň jako v této někdejší rozvojové zemi
Přední nárazník se mi moc líbí. Docela neokoukané provedení. Už se těším až u nás bude alespoň podobná životní úroveň jako v této někdejší rozvojové zemi
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- Reklama
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Pěknej
Sice nenávidim černý folie ale jinak se mu nedá nic vytknout. Ty plasty jsou super !
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
Re: Pěknej
mno fakt je, ze tady uz ma misto folii asi cerny plast , ale mne spis irituje ta folie na svetlech, jinak tvarove za plny pocetKrtek píše:Sice nenávidim černý folie ale jinak se mu nedá nic vytknout. Ty plasty jsou super !
-
- Kontaktovat uživatele:
Copak, nelibí se ti mračítka?jakub píše:...mne spis irituje ta folie na svetlech, jinak tvarove za plny pocet
|\/| /\ '|' | '/.
kdyz se kouknes, tak to podle meho mracika nejsou, ma to jen prelepeny nejakou folii, coz e-e, osobne si myslim, ze u matese do svetel netreba zasahovat, mozna kdyby tam byl eagle-eye a xenon, ale jinak to bude vzdy k horsimu ... jeste maximalne mracitka udelany jinou kapotou (jakoze to primraci kapota), ale i tak, jak rikam ....Ondras píše:Copak, nelibí se ti mračítka?jakub píše:...me spis irituje ta folie na svetlech, jinak tvarove za plny pocet
-
- Kontaktovat uživatele:
Já bych to nepodceňoval. Netuším, jak tento konrétní kousek, ale oni kucí korejský tam často mají trubo s air-air intercoolerem a to vycucne z 0.8 nějakých 80 koníků. S tímhle půjde potrápit i seriová stokoňová 1.4 16V. A to nemluvím o HTP a SDI - tydle jdou "udělat" i skoro seriovou 0.8No nevím píše:Myslím, že vzhled vozu by měl korespondovat s jeho jízdními výkony. Tohle už mi připadne hodně divoké. Ve zpětném zrcátku sériové fóbie s výkonějším motorem asi vypadá dost směšně...
|\/| /\ '|' | '/.
buhahaha, seriova fobie, tak to nevim, vetsina tech socialnich stroju s HTP, SDI motory jde udelat se seriovym matezem bez problemu, mno a pokud ty chces resit motory se sto konmi, tak to je _uplne_ jina kategorie, navic jak rika ondras, ja bych se temer vsadil, ze to ma nejak vylepseny i po motorovy stranceNo nevím píše:Myslím, že vzhled vozu by měl korespondovat s jeho jízdními výkony. Tohle už mi připadne hodně divoké. Ve zpětném zrcátku sériové fóbie s výkonějším motorem asi vypadá dost směšně...
No nevím
Ten anonym jsem byl já, zapomněl jsem se přihlásit. Já sem ale nemluvil o sociálních fobiích s SDI či HTP, jak píše Jakub i Ondras. Nicméně si myslím, že tunning či styling, by měl spíše podtrhovat charakter vozu. Tento Matiz ve mně budí dojem speciálu typu Renault Clio Williams, kterému se ale zřejmě výkony rovnat nemůže. Myslím, že úpravy Matize do sportovnějšího střihu by měly končit v podobě toho černého vozu s 15 palcovými koly, který byl na srazu v Hlinsku. Pokud někdo jde dál, ať už si třeba dá tvrdší pružiny, sportovní filtr nebo co já vím co ještě se dá dělat za úpravy, tak mi to připadne trošku směšné. Ale pokud se vám to líbí, rozhodně nemám nic proti. Je to jenom můj názor.
Daewoo Matiz CD, 2000, silver
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: No nevím
Ido píše:...Ve zpětném zrcátku sériové fóbie...
Nojo, jenže většina u nás prodaných fobií je HTP nebo 1.4 "z eMBéčka"Ido píše:Já sem ale nemluvil o sociálních fobiích s SDI či HTP
Legrační je, že "patnáctka" má i sportovní filtr (vložku) i tvrdší a kratší pružiny . Píšeš, že vzhled by měl podtrhávat to, co auto umí a pak hned, že by mělo jen dobře vypadat a nic neumět (bez filtru, pružin). Tak tomu moc nerozumím. Směšné je spíše mít ospoilerované auto se seriovým motorem a interiérem. Toť zase můj názorIdo píše:...Myslím, že úpravy Matize do sportovnějšího střihu by měly končit v podobě toho černého vozu s 15 palcovými koly, který byl na srazu v Hlinsku. Pokud někdo jde dál, ať už si třeba dá tvrdší pružiny, sportovní filtr nebo co já vím co ještě se dá dělat za úpravy, tak mi to připadne trošku směšné...
|\/| /\ '|' | '/.
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasim s ondrášem. Ale nic se nesmí přehánět. Pokud bych barl že tuning má podrtrhovat jaký auto je a jak jezd, zvítězil by u mně roztomilej prasátko tuning. Možná jste to už taky viděli: má barvu jako kůže, vepředu očíčka a vzadu kroucenej ocásek. Fakt roztomilej.
Docela mně štve jak se dneska (obzvlášt v našem banánistánu) stává "tuning" modou. Každej koupí okoukanou sériovku a pak se chce lišit. A pak zas dělaj úplně stejný úpravy (platí obecně, hlavně pro blázny s Koktávkama)
Docela mně štve jak se dneska (obzvlášt v našem banánistánu) stává "tuning" modou. Každej koupí okoukanou sériovku a pak se chce lišit. A pak zas dělaj úplně stejný úpravy (platí obecně, hlavně pro blázny s Koktávkama)
Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
Aj aj
Tak pod pojmem sériová fóbie si představuju jakoukoliv fóbii, které se nedotkla ruka tunera. A je naprosto jedno, jest-li ji pohání atmosferický diesel z malotraktoru nebo dvoulitr se 115 HP pod kapotou. Výslovně jsem navíc ale napsal, že mám na mysli sériové zrcátko fóbie s výkonějším motorem, tedy alespoň onu tebou zmiňovanou 1,4 16 V.
No a k těm pružinám a dalším vychytávkám- myslel jsem to tak, že ať už je auto má nebo ne, styling by neměl být agresivnější než ten černý démon v Hlinsku. Protože to je podle mně ta hranice, kdy jde ještě o vkusný tunning a ne tuzing.
No a pokud ti připadá, že sériový Matiz je směšný, já mám názor přesně opačný. To auto jsem si koupil právě proto, že dobře vypadá.
No a k těm pružinám a dalším vychytávkám- myslel jsem to tak, že ať už je auto má nebo ne, styling by neměl být agresivnější než ten černý démon v Hlinsku. Protože to je podle mně ta hranice, kdy jde ještě o vkusný tunning a ne tuzing.
No a pokud ti připadá, že sériový Matiz je směšný, já mám názor přesně opačný. To auto jsem si koupil právě proto, že dobře vypadá.
Daewoo Matiz CD, 2000, silver
-
- Kontaktovat uživatele:
A divíš se, když nejlepší auto světa je OTIK (Oktávka v Tedeičku I Klimošce)?Krtek píše:(platí obecně, hlavně pro blázny s Koktávkama)
|\/| /\ '|' | '/.
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo, mates je krásnej. Máš někde fotku toho popisovanýho ze srazu ? Docela mně to zajímá.
Když pozoruju naše silnice... Každej se chce lišit tak maji všichni stejně hnusně zašklebenou masku, stejný mračidla, stejný MHCčko. Tomu řikam individualizmus !
Když pozoruju naše silnice... Každej se chce lišit tak maji všichni stejně hnusně zašklebenou masku, stejný mračidla, stejný MHCčko. Tomu řikam individualizmus !
Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
MYslim ze je to docela peknej VT
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet