-----------------------------------Robert Znojmo píše:
No jo " Roberte " světlo

ještě že mi tenkráte ti policajti posvítili

Zdraví " Vazoun "

Moderátor: Blue Lanos
-----------------------------------Robert Znojmo píše:
---------------------------V.Brousek píše:Já bez baterky nejezdím. Kdysi jsem měl i příruční světlo, které se napájelo ze zapalovače v autě, ale bůhví kde je mu konec. Stejnak již by nepasovala koncovka, ale baterka to u mě jistí.
Neviem ako to bolo Spartaku so žiarovkami,ale na takej stovečke to tiež vedela byť lahôdka,keˇboli tie skrutky zahrdzavene,čo obvykle aj bývaliTony M píše:Aj mňa chytili, akurát som sa ponáhľal na prednášku. Vysvetľoval som tým dvom, že ma čaká plná poslucháreň študentov, že tam moju tučnú pracku nestrčím, ale nedali si povedať. Tak sme tam stáli pol hodinu, ako ......, a nič. Potom som začal byť drzý. Povedal som, že si opíšem ich čísla a budem s sťažovať. Tak ma pustili. Tam pri baterke je miesta naozaj málo. A v Sparkovi na pravej strane (po smere jazdy) hneď za žiarovkou umiestnili jednotku ABS!!! Takže miesta ešte menej ako pri baterke. Mal by im to niekto povedať, že dnešné autá sa trochu líšia od Spartaka. Však ten motorový priestor je tak naprataný, že ani matica z neho nevypadne.
Čaute všetci
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |