zatim po natankovani to prestalo, tak to asi bylo tim benzinemshaman píše:Já měl stejnou závadu jako Ty už 2x, strašně to škubalo a pak dokonce i na dva válce. Vždycky kabely (cca 300). Fakt je to nejen na Matizech skoro nejčastější závada.. Hynek
Skubani matyzka
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Ja to rikal
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Snad jiz jsme na to prisli
dnes jsme vymenili kabely a svicky a snad jsme zvitezili konec skubani
Matyzek bila nakupni taska r.v.98
42.000 km
42.000 km
Roberte, zlatej Matiz není perleť, ačkoli Ti to možná někdo někde řekl, fakt není. Podívej se třeba na Alfu 156 ve stříbrno modré perleti, mění se podle světla, Matiz ne. Navíc je to levné auto a tam hraje cena dost podstatnou roli. Za metalízu je doplatek tuším do 10 tis a za to perleť rooooozhodně nepořídíš. Jen aby nevznikla dezinformace z Tvého podpisu... Hynek
Tak mi potom vysvetli, proc to prihlasili jako Zluto-zlata perlet? Ja jsem druhej majitel a auto bylo koupeno nove v CR, tak to delali taky lidi od DaewooAnonymous píše:Tak to nevim, ja mel auto fungl nove a prihlasovali ho lidi od Daewoo a mam tam žlutá - zákl. Kde udělali soudruzi z Koreje chybu? Každopádně se podívej, jak vypadá perleťová barva, ať nejseš za ... , když už to někdo na magistrátě poplet ... H
A kde by potom vzali tu ZLUTOZLATOU PERLET???
P.S. Je divny, ze ty tam mas zluta - zakladni.....to auto zluty neni !!!
mno, kdepak asi soudruzi od daewoo udelali chybu ?Robert píše:Tak mi potom vysvetli, proc to prihlasili jako Zluto-zlata perlet? Ja jsem druhej majitel a auto bylo koupeno nove v CR, tak to delali taky lidi od Daewoo
Zluta to neni, nicmene perlet take ne, zlatyho (jak tomu tady rikame) jsme meli mateze taky a je to proste barva zlutozlata + metaliza. Perlet vypada jinak a to, ze to mas napsany v technicaku je spis smutna vizitka barvoslepeho puvodniho majitele ci cloveka, co to zapisoval ...Robert píše:A kde by potom vzali tu ZLUTOZLATOU PERLET??? P.S. Je divny, ze ty tam mas zluta - zakladni.....to auto zluty neni !!!
hele posli fotku, treba mas uplne jinou barvu , nicmene ja mel zlutozlata a metaliza, dale pri lakovani haupny jsem pozadoval to same - jak rikam - perlet se dela uplne jinak ...Robert píše:Tak v tom pripade jsem " DEBIL " i ja....Kdyz jsem mel Matizka v opravne po bouracce, tak mi ten sefik, co to spravoval rikal, ze to metla neni a ze je to PERLET....tak co to teda asi je?