Skubani matyzka

Moderátor: Blue Lanos

Bobik

Příspěvek od Bobik »

shaman píše:Já měl stejnou závadu jako Ty už 2x, strašně to škubalo a pak dokonce i na dva válce. Vždycky kabely (cca 300). Fakt je to nejen na Matizech skoro nejčastější závada.. Hynek
zatim po natankovani to prestalo, tak to asi bylo tim benzinem :lol:
Matyzek bila nakupni taska r.v.98
42.000 km
Reklama

milosh

Příspěvek od milosh »

Ja to rikal ;)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Bobik

Snad jiz jsme na to prisli

Příspěvek od Bobik »

:lol: :D dnes jsme vymenili kabely a svicky a snad jsme zvitezili :D :lol: konec skubani :D :lol:
42.000 km
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

No HURAAA....dalsi uzdravenej Matizek :PP:
Bobik

Příspěvek od Bobik »

Robert píše:No HURAAA....dalsi uzdravenej Matizek :PP:
:P JOOOO !!!!!!! Strasne MOOOOOCCCCCC jsme si oddychliiiiiiii :P A to pivco si dame !!!!!
42.000 km
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Pifko si dej, ale opovaz se pak sednout do Matizka :lol:
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

:lol: Delam strasne moc blbosti, ale ridit pod vlivem, to ANI NAHODOU :lol: :lol:
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

To je dobre :lol:
shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman »

Roberte, zlatej Matiz není perleť, ačkoli Ti to možná někdo někde řekl, fakt není. Podívej se třeba na Alfu 156 ve stříbrno modré perleti, mění se podle světla, Matiz ne. Navíc je to levné auto a tam hraje cena dost podstatnou roli. Za metalízu je doplatek tuším do 10 tis a za to perleť rooooozhodně nepořídíš. Jen aby nevznikla dezinformace z Tvého podpisu... Hynek
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Hynku, nemas vubec pravdu...Ja mam ve velkym technicaku napsano: ZLUTOZLATA PERLET !!! Akorat do malyho technicaku mi tuhle barvu nechteli zapsat...prej je to zluta, nebo zlata, tak jsem si nechal zapsat zlatou metalizu, ALE FAKT MAM V TP (velkym) ZLUTOZLATA PERLET !!!
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Tak to nevim, ja mel auto fungl nove a prihlasovali ho lidi od Daewoo a mam tam žlutá - zákl. Kde udělali soudruzi z Koreje chybu? Každopádně se podívej, jak vypadá perleťová barva, ať nejseš za ... , když už to někdo na magistrátě poplet ... H
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Anonymous píše:Tak to nevim, ja mel auto fungl nove a prihlasovali ho lidi od Daewoo a mam tam žlutá - zákl. Kde udělali soudruzi z Koreje chybu? Každopádně se podívej, jak vypadá perleťová barva, ať nejseš za ... , když už to někdo na magistrátě poplet ... H
Tak mi potom vysvetli, proc to prihlasili jako Zluto-zlata perlet? Ja jsem druhej majitel a auto bylo koupeno nove v CR, tak to delali taky lidi od Daewoo :twisted:
A kde by potom vzali tu ZLUTOZLATOU PERLET???

P.S. Je divny, ze ty tam mas zluta - zakladni.....to auto zluty neni !!! :lol:
jakub

Příspěvek od jakub »

Robert píše:Tak mi potom vysvetli, proc to prihlasili jako Zluto-zlata perlet? Ja jsem druhej majitel a auto bylo koupeno nove v CR, tak to delali taky lidi od Daewoo
mno, kdepak asi soudruzi od daewoo udelali chybu ?
Robert píše:A kde by potom vzali tu ZLUTOZLATOU PERLET??? P.S. Je divny, ze ty tam mas zluta - zakladni.....to auto zluty neni !!! :lol:
Zluta to neni, nicmene perlet take ne, zlatyho (jak tomu tady rikame) jsme meli mateze taky a je to proste barva zlutozlata + metaliza. Perlet vypada jinak a to, ze to mas napsany v technicaku je spis smutna vizitka barvoslepeho puvodniho majitele ci cloveka, co to zapisoval ...
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Tak v tom pripade jsem " DEBIL " i ja....Kdyz jsem mel Matizka v opravne po bouracce, tak mi ten sefik, co to spravoval rikal, ze to metla neni a ze je to PERLET....tak co to teda asi je? :cry: :x :x :x
jakub

Příspěvek od jakub »

Robert píše:Tak v tom pripade jsem " DEBIL " i ja....Kdyz jsem mel Matizka v opravne po bouracce, tak mi ten sefik, co to spravoval rikal, ze to metla neni a ze je to PERLET....tak co to teda asi je? :cry: :x :x :x
hele posli fotku, treba mas uplne jinou barvu ;), nicmene ja mel zlutozlata a metaliza, dale pri lakovani haupny jsem pozadoval to same - jak rikam - perlet se dela uplne jinak ...
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“