zatim po natankovani to prestalo, tak to asi bylo tim benzinemshaman píše:Já měl stejnou závadu jako Ty už 2x, strašně to škubalo a pak dokonce i na dva válce. Vždycky kabely (cca 300). Fakt je to nejen na Matizech skoro nejčastější závada.. Hynek
![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
Moderátor: Blue Lanos
Tak mi potom vysvetli, proc to prihlasili jako Zluto-zlata perlet? Ja jsem druhej majitel a auto bylo koupeno nove v CR, tak to delali taky lidi od DaewooAnonymous píše:Tak to nevim, ja mel auto fungl nove a prihlasovali ho lidi od Daewoo a mam tam žlutá - zákl. Kde udělali soudruzi z Koreje chybu? Každopádně se podívej, jak vypadá perleťová barva, ať nejseš za ... , když už to někdo na magistrátě poplet ... H
mno, kdepak asi soudruzi od daewoo udelali chybu ?Robert píše:Tak mi potom vysvetli, proc to prihlasili jako Zluto-zlata perlet? Ja jsem druhej majitel a auto bylo koupeno nove v CR, tak to delali taky lidi od Daewoo
Zluta to neni, nicmene perlet take ne, zlatyho (jak tomu tady rikame) jsme meli mateze taky a je to proste barva zlutozlata + metaliza. Perlet vypada jinak a to, ze to mas napsany v technicaku je spis smutna vizitka barvoslepeho puvodniho majitele ci cloveka, co to zapisoval ...Robert píše:A kde by potom vzali tu ZLUTOZLATOU PERLET??? P.S. Je divny, ze ty tam mas zluta - zakladni.....to auto zluty neni !!!
hele posli fotku, treba mas uplne jinou barvuRobert píše:Tak v tom pripade jsem " DEBIL " i ja....Kdyz jsem mel Matizka v opravne po bouracce, tak mi ten sefik, co to spravoval rikal, ze to metla neni a ze je to PERLET....tak co to teda asi je?![]()
![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |