Skubani matyzka

Moderátor: Blue Lanos

Bobik

Skubani matyzka

Příspěvek od Bobik »

Ahoj vsichni, jsem tu uplne poprve a hlavne s otazkou co se deje matyzkovi. Mame ho asi 1/2 roku, koupili jsme ho v AAA a mel najeto 35.000 km ¨je to r.v.1998 nyni mame pres 42.000. Dosud vse bez nejmensiho problemu, jezdi s nim hlavne manzelka skoro kazdy den do prace asi 50 km. 8)
Dnes prijela cela vydesena , ze ji to skubalo asi 1,5 km od nastartovani. :cry: :? Skubani pri 2. i 3. rychlostnim stupni. Kdyz dala nohu z plynu tak to neskubalo a cestou domu se to nejak uklidnilo. Jsem uplny motoristicky antitalent takze vubec netusim co se deje a take nevim jestli na Chomutovsku je nejaky GM Deawoo servis. Poradite nekdo ? :?
Matyzek bila nakupni taska r.v.98
42.000 km
Reklama

Miloš

Re: Skubani matyzka

Příspěvek od Miloš »

Bobik píše:Ahoj vsichni, jsem tu uplne poprve a hlavne s otazkou co se deje matyzkovi. Mame ho asi 1/2 roku, koupili jsme ho v AAA a mel najeto 35.000 km ¨je to r.v.1998 nyni mame pres 42.000. Dosud vse bez nejmensiho problemu, jezdi s nim hlavne manzelka skoro kazdy den do prace asi 50 km. 8)
Dnes prijela cela vydesena , ze ji to skubalo asi 1,5 km od nastartovani. :cry: :? Skubani pri 2. i 3. rychlostnim stupni. Kdyz dala nohu z plynu tak to neskubalo a cestou domu se to nejak uklidnilo. Jsem uplny motoristicky antitalent takze vubec netusim co se deje a take nevim jestli na Chomutovsku je nejaky GM Deawoo servis. Poradite nekdo ? :?
Servis Daewoo nejblíže k vám Chabařovice
http://www.daewoo-ul.cz/ :D
Docela slušně pracují 8)
New Spark LS 2011 oranž.metla 1000km :-))[
Bobik

Příspěvek od Bobik »

Jo diky za radu. Uvidime zitra jestli bude skubat.
42.000 km
marjan

Příspěvek od marjan »

Měl jsem podobný problém,vyměnil jsem svíčky a uz to šlape jako hodiny.Ale ješte koupim asi nové kabely aby to bylo OK :o)
Bobik píše:Ahoj vsichni, jsem tu uplne poprve a hlavne s otazkou co se deje matyzkovi. Mame ho asi 1/2 roku, koupili jsme ho v AAA a mel najeto 35.000 km ¨je to r.v.1998 nyni mame pres 42.000. Dosud vse bez nejmensiho problemu, jezdi s nim hlavne manzelka skoro kazdy den do prace asi 50 km. 8)
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Treba bude neco ucpanyho :? :? :? 8) :lol:
Bobik

Příspěvek od Bobik »

i to je mozne, zkusim ty sviiiiiiiiicky :D :D -i
42.000 km
milosh

Příspěvek od milosh »

Miloš píše: Servis Daewoo nejblíže k vám Chabařovice
http://www.daewoo-ul.cz/ :D
Docela slušně pracují 8)
Ani bych nerekl :!:
Po mych zkusenostech s opravami u nich radsi davam auto znamymu na dilnu, kde udela to samy za 1/4 penez ;)

To cukani se taky muize tykat spatnyho benzinu, neni vzdy nejlepsi brat ten nejlevnejsi - Carreforu, Globus atd...
Ja od ty doby, co jsem mel podobne problemy, tankuju na znackovych benzinkach - Shell, OMV, JET, ARAL a pohoda...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Bobik

Příspěvek od Bobik »

:? ten benzin mne take napadl, vyzkousime uvidime. 8)
42.000 km
Joska

Škubání

Příspěvek od Joska »

Zdravím všechny Matizáky, :D
stejný problém se škubáním jsem měl taky (0,8 SE r.v.99).
Za studena to kolikrát nešlo ani nastartovat a když,tak to s motorem třáslo jako pominutý.jakmile se to zahřálo bylo vše OK.V servisu to měřili na compu ale nic to neukázalo tak sem vyměnil :krokový motorek na sání,svíčky,kabely,víčko,palec...a stále nic.Až když sem to nechal v servisu do rána tak to ani oni nenastartovali a na compu zjistili ,že odešla optika v zapalování :cry: bratru za 3.800,- bez daně. Po výměně jsem jezdil asi měsíc a objevil se další problém - nerovnoměrné otáčky na volnoběh , ale to zjistili hned - dělá to lamda sonda - konkrétně špatný dotek v kabelové zásuvce. Tak :cry: :cry: bylo dost :D
Jinak si na mého matíska nemuzu stezovat,hlavně aby mě neslyšel :lol:
Joska Turnov SE 0,8 RED 1999
prodám na díly/opravu
http://www.motomencl.cz
http://kemp.kvalitne.cz
http://www.hpsporting.cz
Bobik

Příspěvek od Bobik »

:shock: to snad neeeeeeeeeeeeeee :shock:
42.000 km
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Svíčky a kabely jsou asi nejběžnější příčinou poškubávání. Teď mi probíjel jeden kabel a vždycky, když hodil jiskru na vně motoru, tak to poškublo.
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Bobik

Příspěvek od Bobik »

8) DIKY VSEM ZA ODPOVEDI 8)
42.000 km
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

A ještě víčko rozdělovače to může dělat 8)
Bobik

Příspěvek od Bobik »

;) Natankovali jsme u OMV plnou nadrz a zatim je klid. Tak uvidime, posledni tankovani bylo u Benziny / ta je na malo frekventovanem miste s malymi odbery / predtim jsme tankovali vzdy u OMV. Budeme testovat. :D
42.000 km
shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman »

Já měl stejnou závadu jako Ty už 2x, strašně to škubalo a pak dokonce i na dva válce. Vždycky kabely (cca 300). Fakt je to nejen na Matizech skoro nejčastější závada.. Hynek
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“