Dovolená 2007
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
dedo.miki... pridem k tebe na lekcie fotenia...
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
- Reklama
Tak posílám pár fotek . Byli jsme v apartmánu ( týden ) , pak ještě v kempu UMAG ( 3 noci ) , pak v Lipici ve Slovinsku a ještě v penzionu u Bohinjského jezera v Juských Alpách ( 2 noci) . Nejdráž bylo v Chorvatsku v apartmánovém komplexu ( ale pobyt jsme měli již odsud přez cestovku) , kemp už byl relativně levnější , ve Slovinsku už to jde . Benzín vyjde na 27kč litr , pivo - plech v supermarketu cca 24kč. Dovolená byla krátká , krásná a drahá ...
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Takk já byl letos v tom zk...m Egyptě
Prostě hnus, nebudu to tady víc omýlat. U mně na estránkách je článek i s fotkama protože mně enbavilo to každýmu znovu a znovu popisovat. Fakt první dovolená, kde jsem se od příjezdu těšili domu ! A i do práce.
Prostě hnus, nebudu to tady víc omýlat. U mně na estránkách je článek i s fotkama protože mně enbavilo to každýmu znovu a znovu popisovat. Fakt první dovolená, kde jsem se od příjezdu těšili domu ! A i do práce.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
-
- Kontaktovat uživatele:
Téda Krtečku som myslel že zasa prudíš ale poteš ťa pánboh že si to prežil tomu sahovorý sila s tvojím dovolením bych to prezentoval dál lebo to tosa fakt nevidí i tak to vyzerá že si si to retušoval Teda smekám že žijete a doufám že ste to prezentovali tý vaší perfektní cestovce Hele po tom hororu by ste mneli skočit do Manína tvoje hystorka je neco neuveritelného idem si to prečítať ješte raz lebo fakt ludkovia čítajte to stojí za to
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
bohužel, všechno je realita. Já fotky neupravuju a ani to neumim. Často mam problém jenom něco zesvětlit když je moc tmavá.
Do eximu to budu ventilovat odkazem, páč sepisovat všechno znovu už nemam síly.
Do eximu to budu ventilovat odkazem, páč sepisovat všechno znovu už nemam síly.
Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
No my byli pred lety v tom Sand Beach hotelu, co zminujes a co stoji nedaleko, a je to dovolena, na kterou nejradeji vsichni vzpominame (mozna je to ovlivneno hlavne tim, ze to byla vlastne nase prvni spolecna dovolena u more), no mozna az letos SAE (nebo loni tunisko) to definitivne prebilo. Nicmene kolem El Arosy jsme tam tehda chodili a koukali na ni, protoze v katalogu Cedoku byla nejlevnejsi a uz tehda i na fotce vypadala velice nevabne, coz se nam pak na vlastni oci potvrdilo a to jsme nemuseli ani dovnitr.
Co se tyce zebrani, je to tam fakt docela prehnane, ale staci je zcela ignorovat a je to, oni pak daji pokoj. Na zadny exes si nepamatuju. Podle toho Tveho povidani, jsem mel ale pocit, zes k tomu pristupoval az prilis naivne - napr. ten velbloud, ty upominkove predmety zadarmo, to foceni a hlavne ta "soukroma" cesta do Kahiry kvuli usetreni par drobaku! My byli v Kahire na 2 dny zanovnim Mercedes busem od cestovky s pruvodcem, co umel perfektne cesky a bylo to bez problemu a prijemne.
Co se tyce klimatizace, v lepsich hotelich (5*) jsou takove "vestavene" do zdi, ktere nevydavaji prakticky zadny rusivy hluk jen tise seveli...
Kupovat zajezd pul a vice roku dopredu, je podle me blbost, my pokazde byly na last minute a v tom Sand Beach to vyslo tusim na 13 000,- na jednoho a podle toho co popisujes, jsme se meli celkem kralovsky.
PS: Jezek me pichnul do place u nohy hned prvni den, takze bazen to pak jistil...
Pokud ses narocnejsi na ubytovani a sluzby, doporucuji za podobne penize jedine SAE - sluzby a ubytovani tam bylo o nekolik trid vys nez kdekoliv jinde a za podobne penize (a o baksis si tam nikdo nikdy nerekl ani naznakem!).
Co se tyce zebrani, je to tam fakt docela prehnane, ale staci je zcela ignorovat a je to, oni pak daji pokoj. Na zadny exes si nepamatuju. Podle toho Tveho povidani, jsem mel ale pocit, zes k tomu pristupoval az prilis naivne - napr. ten velbloud, ty upominkove predmety zadarmo, to foceni a hlavne ta "soukroma" cesta do Kahiry kvuli usetreni par drobaku! My byli v Kahire na 2 dny zanovnim Mercedes busem od cestovky s pruvodcem, co umel perfektne cesky a bylo to bez problemu a prijemne.
Co se tyce klimatizace, v lepsich hotelich (5*) jsou takove "vestavene" do zdi, ktere nevydavaji prakticky zadny rusivy hluk jen tise seveli...
Kupovat zajezd pul a vice roku dopredu, je podle me blbost, my pokazde byly na last minute a v tom Sand Beach to vyslo tusim na 13 000,- na jednoho a podle toho co popisujes, jsme se meli celkem kralovsky.
PS: Jezek me pichnul do place u nohy hned prvni den, takze bazen to pak jistil...
Pokud ses narocnejsi na ubytovani a sluzby, doporucuji za podobne penize jedine SAE - sluzby a ubytovani tam bylo o nekolik trid vys nez kdekoliv jinde a za podobne penize (a o baksis si tam nikdo nikdy nerekl ani naznakem!).
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Adoprdele ! Tak po tom co nevysla ta prvni dovca, videt tohle tak to tezko rozdejchavam Jeste ze nerad cestujuKrtek píše:Takk já byl letos v tom zk...m Egyptě
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
No kdyz nekdo radsi vyvali 30 koliku nez by dal polovinu a uzil si to vic...Docent píše:Jo jo, a když jsem tady doporučoval Krtkovi Jeseníky či jiné české hory, tak na mne nedal .
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet