Chlubte se taky

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
------------------------Topol píše:Pěkný denTak si to Vojto užijte a hlavně se nám tam neutopte!
To je vody![]()
http://www.mapy.cz/searchScreen?query=n ... tem-7-list
Ať nám jezdí a nezlobí
-----------------------------V.Brousek píše:Hezkou a klidnou dovolenou všem na tomto fóru a ať se tu ve zdraví sejdeme i po dovolených. Já osobně i s manželkou budeme trávit dovolenou v Chorvatsku.
Hele, Vazoune, když už jsme u definice "divnej", tak když někdo píše na fórum v neděli před sedmou ranní, tak je coVazoun píše:jsi kolego už od počátku, co jsem Tě zde na
foru poznal nějakej divnej. Nikdo Tě vlastně z Matízkářů ani moc nezná a že
vlastníš Matize,také jej nikdo neviděl
-------------------------Docent píše:Hele, Vazoune, když už jsme u definice "divnej", tak když někdo píše na fórum v neděli před sedmou ranní, tak je coVazoun píše:jsi kolego už od počátku, co jsem Tě zde na
foru poznal nějakej divnej. Nikdo Tě vlastně z Matízkářů ani moc nezná a že
vlastníš Matize,také jej nikdo neviděl?
Matýzek je třeba tady a k tomu moralistovi - když nemám rád zlodějnu, tak jsem moralista?
Ad narážky: dovolil jsem si jenom upozornit na to, co je naprosto obvyklé na jakémkoli jiném fóru, tj. že při odpovědi na předchozí příspěvek jej necituji. Nevím, co je na tom nepochopitelného nebo urážlivého. A proč tomu tak je - jednak to zbytečně zasírá místo na serveru, na kterém je fórum umístěno, druhak jsou mezi námi lidé, kteří pro připojení používají třeba GPRS (sám jsem mezi nimi do nedávna byl) - a pro ty je každý ušetřený kB cenný.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |