mám problém s centrálnym zamykaním ked idem otvoriť dvere raz mi otvorí len moje a po chvíli odomkne aj ostatné dvere a zase ked chcem zamknúť
zamkne len moje dvere a ostatné nie raz to ide o.k. a niekedy to blbne čo s tým?
v motorčekoch centrálu to asi nebude že by sa pokazili podozrivo všetky naraz?poradte dík
centrálne zamykanie
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
central
cavte chalani ja mam tak isto problem mne to robi alarm zapnem ho a nie celkom zavrie dvere lebo ich viem otrvorit ale nerobi to stale ale dost casto neviem kde je problem. dik za radu
Skoda 105l (Uz nebohá*)
Daewoo Espero 1.5I GLX rv 1997,Elektrony, Klima,Servo.El.okna,el.zrkadla.Zelená metaliza. Radio pioneer 4*45w zošrotované
Ford Scorpio ll Klaun combik, 2,5TD.92kw 123koni
polokoža,Tempomat,šiber,klima,central, 17´225x45 kolesá
Daewoo Espero 1.5I GLX rv 1997,Elektrony, Klima,Servo.El.okna,el.zrkadla.Zelená metaliza. Radio pioneer 4*45w zošrotované
Ford Scorpio ll Klaun combik, 2,5TD.92kw 123koni
polokoža,Tempomat,šiber,klima,central, 17´225x45 kolesá
Podobný zlobení centrálu jsem měl v poslední době dvakrát. Jednou to dělalo relé centrálu, kde byla přepálená cesta v tišťáku a podruhý byl špatnej kabel v zadních dveřích a když se dostal do skratu, tak nefungovalo nic kromě dveří řidiče. Tak zkus prověřit hlavně to relé, který zkovaný za ECU
Daewoo espero 1.8 MPI (97)
Chevrolet Lacetti 1.6 (05)
Chevrolet Lacetti 1.6 (05)
Pozdravujem. Mne rovnako cez alarm nezatvaralo centralne zamykanie. Problem bol v motorceku v soferovych dverach. Vo vnutri je taka zbernica a ta sa vyvyklala, a teda spoj nie vzdy doliehal (velky odpor). Ostatne motorceky sa riadia podla soferoveho motorceka, a ked ten nezopol, tak ani ostatne. Zaver: Rozobral som motorcek v soferovych dverach, prihol kontakty a od vtedy vsetko funguje. Aspon zatial.