centrálne zamykanie

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
mirko666

centrálne zamykanie

Příspěvek od mirko666 »

mám problém s centrálnym zamykaním ked idem otvoriť dvere raz mi otvorí len moje a po chvíli odomkne aj ostatné dvere a zase ked chcem zamknúť
zamkne len moje dvere a ostatné nie raz to ide o.k. a niekedy to blbne čo s tým?
v motorčekoch centrálu to asi nebude že by sa pokazili podozrivo všetky naraz?poradte dík
Reklama

maco-lv

central

Příspěvek od maco-lv »

cavte chalani ja mam tak isto problem mne to robi alarm zapnem ho a nie celkom zavrie dvere lebo ich viem otrvorit ale nerobi to stale ale dost casto neviem kde je problem. dik za radu
Skoda 105l (Uz nebohá*)

Daewoo Espero 1.5I GLX rv 1997,Elektrony, Klima,Servo.El.okna,el.zrkadla.Zelená metaliza. Radio pioneer 4*45w zošrotované

Ford Scorpio ll Klaun combik, 2,5TD.92kw 123koni
polokoža,Tempomat,šiber,klima,central, 17´225x45 kolesá
Stanleyk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanleyk »

cavte chalani, riesil som ten isty problem... po dlhom case a asi desiatom rozoberani vsetkych dveri som zistil ze na vodicovaj strane som mal klucku so zamkom trochu sikmo, po vyrovnani sa to rozbehalo.. presny dovod neviem no pri poslednom rozoberani som upravil jedine tu klucku a funguje to
Lobi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lobi »

Podobný zlobení centrálu jsem měl v poslední době dvakrát. Jednou to dělalo relé centrálu, kde byla přepálená cesta v tišťáku a podruhý byl špatnej kabel v zadních dveřích a když se dostal do skratu, tak nefungovalo nic kromě dveří řidiče. Tak zkus prověřit hlavně to relé, který zkovaný za ECU
Daewoo espero 1.8 MPI (97)
Chevrolet Lacetti 1.6 (05)
Laxi

Příspěvek od Laxi »

Pozdravujem. Mne rovnako cez alarm nezatvaralo centralne zamykanie. Problem bol v motorceku v soferovych dverach. Vo vnutri je taka zbernica a ta sa vyvyklala, a teda spoj nie vzdy doliehal (velky odpor). Ostatne motorceky sa riadia podla soferoveho motorceka, a ked ten nezopol, tak ani ostatne. Zaver: Rozobral som motorcek v soferovych dverach, prihol kontakty a od vtedy vsetko funguje. Aspon zatial. :D
roberto33

Příspěvek od roberto33 »

no mne prv odišiel len motorček,na šoferovej strane nechcelo ísť sťahovanie proste okno zostalo zaseknuté a teraz mi zase odišiel ten združený vypínač tak som ho musel vymeniť,lebo problém bol len na šoférovom okne.
Odpovědět

Zpět na „ESPERO“