Počasí !!

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Chčije a fouká a chčije a fouká, 6 stupňů (ještě že nad nulou). Tak to má být i zítra. Potěš koště.
Reklama

J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

Vojta píše:Chčije a fouká a chčije a fouká, 6 stupňů (ještě že nad nulou). Tak to má být i zítra. Potěš koště.
Ahoj Vojto,tady v Práglu pomalu ani nefoukne a o dešti ani nemluvit...
jak mluvili v TV tak to Jeseníky docela postihne - tak ať nemáš nějaký škody....
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Tak co, Vojto, jak to u vás dopadlo? Tady sice foukalo jen asi okolo 4 hodiny ráno, ale jinak nic moc....Jeseníky a Beskydy to prý schytaly naplno...
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Richard

Příspěvek od Richard »

Tento způsob září zdá se býti volaaký čudný :lol: :lol: Tady v Praze od rána chčije a chčije teplota 8 C a fouká severovýchodní hnusný vítr a zapnul jsem kotel - topím.
Sundal jsem včera střechu na garáži, a tak to má asi být :o :cry: :roll: :lol:
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Chčije a chčije...a dneska ráno jsem slavnostně nahodil kotel...díkybohu funguje... :D
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Já byl rád, že jsem otočil kolečkem na radiátoru a fungovalo to....kláda tady je jak hrom, zataženo jak kdyby bylo 8 večer a prší a prší a prší.....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Erricco111

Příspěvek od Erricco111 »

Tak to je asi všade rovnako,tu u nás v Poprade ,práve vykuklo slniečko,ale neverím ,že mu to vydrží :? Zima a dážd,nic moc ...ešteže už funguje radiator :lol:
Daewoo Tico , r.v. 1996
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Nevím jak na kopcích, ale dole v údolích prakticky žádné škody od větru. Zato voda se snaží. Chčije a chčije a prognóza je i na zítřek stejná. Nejvvětší bordel dělají malé potoky, které nestačí brát vodu z polí, v okolních dědinách jsou zahrady pod vodou, někde i v domech (včetně bahna). Na silnicích mimo město jsou obrovské laguny rozbahněné vody z polí, místy není poznat, kde vlastně silnice vede - silničáři to tam označují DZ. Jestli to tak bude pokračovat, tak se zítra ráno nedostanu do práce. Zatím nejhůř jsou na tom Mikulovice (řeka Bělá) - tam je vyhlášena trojka. Při povodních v 97 to tam sebralo několi domů. Řeku sice vyčistili a částečně zregulovali, ale nikdo neví, co to udělá.
Iveta

Příspěvek od Iveta »

Právě jsem se dozvěděla že u nás v Rožnově je vyhlášený II. stupeň povodňové aktivity. Je to hrozné prší tady čím dál víc. Nevím zatím v jakém stavu jsou silnice ve městě ale když jsem šla do práce, tak místama byly chodníky zaplavené protože kanály takový příval vody nestačí brát. Průběžně budu informovat jak to tady pokračuje dál.
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Po troch dnoch dažda je teraz pod mrakom a zima proste hnusné počasie jo ale máme tu 7-8-9.9 Rožňavské trhy tak je to tu trocha lepšie :lol: :lol: :lol: Lebo si môžeme dopriať varené vínko a teplú medovinu mňam,mňam :twisted: :twisted: :twisted:
Iveta

Příspěvek od Iveta »

To - Peha, jenom si dej pozor abys to s tím zahříváním medovinou nepřehnal. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Muco

Příspěvek od Muco »

U nás v Bystrici je Radvaňský jarmok.... Nevyšlo to tento rok s počasím...Čo si pamätám,skoro vždy bolo -aspoň prvý deň zahájenia, -teplé slnečné počasie...teraz nevystrčím ani nos (ešteže nás tento rok otváranie obišlo. :lol: :lol: :lol: )
A ako kukám správy,vyliala sa rieka Morava,,,??? a hladina stúpa a stúpa...
Vlastnil som Kalosa(2006),terazky mám TOYOTU yaris VVTi 1.0 /51kW
Zrýchlenie z 0-100km/h : nestíham to zmerať.. ;-))
Preťaženie : od xxxG do - xxxG a aj viac - nedá sa to vyrátať :-(
Reálna spotreba - priemer cca 5/L
+DAEWOO mikrovlnku od r. 1996-do dnes
Obrázek
Vojta

Příspěvek od Vojta »

No u nás už je konečně po dešti - přestalo pršet někdy kolem druhé ráno. Situace se tak zklidnila. Jak už jsem psal - největší bordel dělal voda z polí. Tekla přes zahrádky do sklepů, garáží,přes silnice. V okolních vesnicích má spousta lidí ve sklepích vodu, ale rozhodně to není tak dramatické, jak líčí sdělovací prostředky. Nevím, jak v jiných oblastech, ale dopadlo to v rámci možností docela dobře. Na některých silnicích nižších tříd se nadělaly zátrže (přesněji řečeno zvětšily se, protože už tam byly a nebyly prachy na opravu), tak se alespoň cesty opraví.
Muco

Příspěvek od Muco »

No,pokial sa nestane nič vážneho,je niekedy aj to zlé na niečo dobré...synátor,kde chodí do školy,tam strhol čo boli tie výchrice pred mesiacom vietor strechu. Opraviť to pred tým bolo ťažké,lebo neboli peniaze...takto teraz prispeje poisťovňa a strecha sa opraviť už musí takže bude fungl...
Vlastnil som Kalosa(2006),terazky mám TOYOTU yaris VVTi 1.0 /51kW
Zrýchlenie z 0-100km/h : nestíham to zmerať.. ;-))
Preťaženie : od xxxG do - xxxG a aj viac - nedá sa to vyrátať :-(
Reálna spotreba - priemer cca 5/L
+DAEWOO mikrovlnku od r. 1996-do dnes
Obrázek
Iveta

Příspěvek od Iveta »

V Rožnově asi tak před hodinou konečně přestalo pršet. Voda v Bečvě hodně stoupla ale naštěstí se nepřelila přes břehy. Od včerejška nám začali topit, tak aspoň jedna pozitivní zpráva.
Odpovědět

Zpět na „POKEC“