Studený start

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
kitt2002
Kontaktovat uživatele:

Studený start

Příspěvek od kitt2002 »

Prohledaval sem forum, ale na nejakou kloudnou odpoved sem nenarazil, nejednalo se o Nubiry.

Tem mam problem pri studenym startu. Kdyz stoji Nubi pres noc a rano chci nastartovat, tak poprve jen toci, ale nechytne. Po druhe uz chytne, ale hned chcipne, po treti je to uz lepsi, ale stejne chcipne. Az po ctvrty uz chytne a zije. Ted ale nastava, co to muze delat.

Mam par tipu: Krokovej motor, nejake cidlo sytice, cidlo teploty to asi nebude,ale chystam se na jeho vymenu(budik ukazuje nizkou teplotu motoru), cerpadlo(ale to by delalo i teply).

Popripade, kde najdo cidlo teploty motoru a cidlo sytice? Dik
Daewoo Nubira I 97 2.0 16V sedan , 2-litru zdar !!!
Reklama

Petan76

Re: Studený start

Příspěvek od Petan76 »

kitt2002 píše:Prohledaval sem forum, ale na nejakou kloudnou odpoved sem nenarazil, nejednalo se o Nubiry.

Tem mam problem pri studenym startu. Kdyz stoji Nubi pres noc a rano chci nastartovat, tak poprve jen toci, ale nechytne. Po druhe uz chytne, ale hned chcipne, po treti je to uz lepsi, ale stejne chcipne. Az po ctvrty uz chytne a zije. Ted ale nastava, co to muze delat.

Mam par tipu: Krokovej motor, nejake cidlo sytice, cidlo teploty to asi nebude,ale chystam se na jeho vymenu(budik ukazuje nizkou teplotu motoru), cerpadlo(ale to by delalo i teply).

Popripade, kde najdo cidlo teploty motoru a cidlo sytice? Dik
Mi to dělalo když už jsem měl málo benzínu v nádrži,musíš mít alespon 1/4.
Nubira 1.6 16v LPG plná výbava
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

1) Nubita sytič nemá....teda pokud jsem správně pochopil...má přímý vstřikování.
2) Řekl bych, že ti nefunguje čerpadlo....slyšíš takovej bzučivej zvuk, když dáš klíček do polohy START (myslím, že se jmenuje start...poslední poloha před nastartováním, kontrolky se rozsvítí)?
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
kitt2002
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kitt2002 »

Cerpadlo slysim, to jsem zkousel jako prvni...sel sem k nemu asi po 2 pokusu a slysel sem cerpadlo (zvuk jak tlaci benzin).

No uvidim, udelal sem ocistu motoru: svicky, kabely , kontakty, krokovej motor, filtry atd, tak uvidim zitra rano
seky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od seky »

Čuduj sa svete mam ten istý problém od piatku.
Prvá úvaha- čerpadlo? asi nie lebo ho počujem a potom asi na tretikrát to naskočilo a potom to štartovalo bez problémov.
Druhá úvaha - málo benzínu? ani nie,hoci jazdím na LPG benzínu mám radšej trochu viac,ako rezerva,aby to chladilo čerpadlo a taktiež ma aj napadla ďalšia vec ,že benzín bol v nádrží už dlhší čas-možné zníženie kvality
oktán.čísla.
Tak som včera večer natankoval asi 10 L benzínu a ráno čuduj (alebo nečuduj) :lol: sa svete auto naštartovalo na prvýkrát. :D
TACUMA 1.6/16V LPG Magic3 , strieborna 92U , JVC KD-R801
kitt2002
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kitt2002 »

dnes rano Nubi nastartovala ok, takze nevim, snad se to uz neobjevi:)
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“