středočeský sraz

Vše o daewoo srazech, tuning akcích, výstavách atd.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

Odpovědět

kdo přijede

ano
13
72%
ne
5
28%

Celkem hlasů: 18

J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

Ivoš píše:A vezmeš si i tu červenou zástěrku? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Řezníku vezmi si jí - na těch fotkách ti opravdu slušela a osazenstvo mi dá za pravdu!!
PS:jestli někdo máte možnost sehnat podobnou zástěru - vezměte jí na srázek - myslím že se nám Řezník rád předvede a budeme veselý strávníci - to mají řezníci rádi... :oops:
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Reklama

bandolik

Příspěvek od bandolik »

zdravím všechny vypadá to tak že pokud se nic nepokazí tak moc rádi přijedeme,v Baldovci to bylo super tak se rádi znovu setkame s příjemnýma lidičkama
od 07.04.2007 CHevrolet AVEO 1,2 sedan,sunset orange ,2xabg,abs,central,el. okna, 14 alu.disky Dotz Imola,podsvícení zelený neon
Prostě supr kárka :-)
ex: Daewoo Espero 2,0i v plné palbě

člen AVEO FANKLUBU
Latrele
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latrele »

bandolik píše:zdravím všechny vypadá to tak že pokud se nic nepokazí tak moc rádi přijedeme,v Baldovci to bylo super tak se rádi znovu setkame s příjemnýma lidičkama
Budeme se tesit ty mensi srazy jsou v necem lepsi. Ze se to nedeli na skupinky a bavej se tam vsichni. Na Vrestove to bylo super.
A ty vetsi srazy jsou zas o necem jinem pokecas s lidickama ktery za normalnich podminek nemuzes potkat. Ja jsem rad ze Conpet bydli 20 km od me a ted uz muzu rict ze se casto stykame a vzdycky to je super mam rad jeho rodinu. A maj fakt skvely kluky toho strasiho jste mohli videt na Vrestove kdo tam byl a ten mensi to je skvelej rostak :)
Kdybych nebyl, kdo jsem, netoužil bych, po čem toužím. Daewoo Leganza 2.0l 16V
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Bude kde spát?

Příspěvek od Vazoun »

Zdravim :lol: pořadatele 1.středočeskýho srazu :lol: slíbil jsi,že zjistíš také možnost nějakého ubytování ? Už jsme to s babí zkoušeli, v Matízku se dosti špatně přespává ve dvou :lol: rádi bychom,ale je to podmínkou !
Jinak srazu přejeme zdar a pokud bude alespon takový, jako Východočech
pak to bude opět moc fajne. Držíme palce. Obrázek ObrázekObrázekObrázek
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Nojo Vazoune....jde o to čemu říkáš přespat ve dvou v Matízku :lol: :lol: :lol: Promiň, já si to nemohl odpustit :oops: :oops:
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
conpet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conpet »

Tak pokud vím (poslední informace od řezníka) tak budeme spát v bývalé škole v přírodě :lol:
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Informace

Příspěvek od Vazoun »

conpet píše:Tak pokud vím (poslední informace od řezníka) tak budeme spát v bývalé škole v přírodě :lol:
----------------------------
Díky " Petře " to nám stačí , to berem :lol: čau " Vazoun " :lol:
Zdravím všechny na foru a přeji hezký den :P Obrázek Obrázek Obrázek
Pro ty co to neznají - zde je pěkný rozhled , všimněte se těch lidiček na vrcholku nahoře v levo ? Našli jste ?
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

tak mam fotky z naseho severoceskeho srazu vim ze motame 2 veci dohromady ale kdyz uz jsme to zacali Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Vít, Jiří

Příspěvek od Vít, Jiří »

tak další info - ubytování je zajištěno - na osobu a noc stojí 150 kč- zajistíme
večeři - gril ---- i snídani a oběd k tomu jsemobědnal guláš - mám k dispozici i kuchyni takže klidně rozvinu fantazii a vymýšlejte si jídlo které by ste chtěli ----------to je legrace - i když mě baví vařit tak bych s váma radši pokecal než strávil celý den vařením -- takže guláš to jistí :D :D :D
plac na focení je přimo před objektem - když bude hezky tak se dá jít na místní koupaliště a mám vymyšlenou spanilou jízdu na Bučický mlýn kde by se dalo udělat i pár fotek
myslel jsem ještě dojet do Dětenic do stylové hospůdky ale je to finančně náročnější a hlavně se musí rezervovat - jinak doporučuju návštěvu na vlastní triko - :) :)

http://www.bucickymlyn.cz/ - PŘEDBĚŽNÁ PROHLÍDKA :D :D
Naposledy upravil(a) Vít, Jiří dne sob srp 11, 2007 14:09, celkem upraveno 1 x.
ŘEZNÍK
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Jo jo v Detenicich je to super...jen jsem si nejak nemohl zvyknout na to sero co tam je...na srazek se moc tesim pokud mi vyjde volno...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Vít, Jiří

Příspěvek od Vít, Jiří »

Goose píše:Jo jo v Detenicich je to super...jen jsem si nejak nemohl zvyknout na to sero co tam je...na srazek se moc tesim pokud mi vyjde volno...
Hej ---- Budeš ŽRÁT ??? :lol: :lol: :lol:
ŘEZNÍK
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Žer holoto!!!...proste super... :lol: :lol: :lol:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Latrele
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latrele »

Co budes zrat sedlaku?
Kdybych nebyl, kdo jsem, netoužil bych, po čem toužím. Daewoo Leganza 2.0l 16V
Vít, Jiří

Příspěvek od Vít, Jiří »

Jak tak koukám asi dost z vás o to slyšelo- a někdo už tam i byl - je to lákadlo na turisty ale i zážitek- nevím můžem se dohodnout a sjet tam ale místa je tam málo - hlavně v sobotu :(
ŘEZNÍK
J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

Vít, Jiří píše:Jak tak koukám asi dost z vás o to slyšelo- a někdo už tam i byl - je to lákadlo na turisty ale i zážitek- nevím můžem se dohodnout a sjet tam ale místa je tam málo - hlavně v sobotu :(
Jo Dětenice je fakt bomba - kdo nebyl vřele doporučuju!!Jen jak píše Řezník s místem je to na draka - snad jednou jsme zkoušeli rezervačku pro 6 osob a byl s tím nějakej problém - říkali po telefonu ať to zkusíme a uvidíme ty soboty jsou opravdu plný - místo pro 2 - 3 lidi není snad problém je to strašně provařený.Nakonec v 6ti jsme nejeli a šli si sednout někam jinam.Mám pocit že v pátek je to i s kulturním programem - ženský tam lezou po stolech,pivo teče proudem atd...
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Odpovědět

Zpět na „Srazy“