Řezníku vezmi si jí - na těch fotkách ti opravdu slušela a osazenstvo mi dá za pravdu!!
PS:jestli někdo máte možnost sehnat podobnou zástěru - vezměte jí na srázek - myslím že se nám Řezník rád předvede a budeme veselý strávníci - to mají řezníci rádi...
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
zdravím všechny vypadá to tak že pokud se nic nepokazí tak moc rádi přijedeme,v Baldovci to bylo super tak se rádi znovu setkame s příjemnýma lidičkama
od 07.04.2007 CHevrolet AVEO 1,2 sedan,sunset orange ,2xabg,abs,central,el. okna, 14 alu.disky Dotz Imola,podsvícení zelený neon
Prostě supr kárka
ex: Daewoo Espero 2,0i v plné palbě člen AVEO FANKLUBU
bandolik píše:zdravím všechny vypadá to tak že pokud se nic nepokazí tak moc rádi přijedeme,v Baldovci to bylo super tak se rádi znovu setkame s příjemnýma lidičkama
Budeme se tesit ty mensi srazy jsou v necem lepsi. Ze se to nedeli na skupinky a bavej se tam vsichni. Na Vrestove to bylo super.
A ty vetsi srazy jsou zas o necem jinem pokecas s lidickama ktery za normalnich podminek nemuzes potkat. Ja jsem rad ze Conpet bydli 20 km od me a ted uz muzu rict ze se casto stykame a vzdycky to je super mam rad jeho rodinu. A maj fakt skvely kluky toho strasiho jste mohli videt na Vrestove kdo tam byl a ten mensi to je skvelej rostak
Kdybych nebyl, kdo jsem, netoužil bych, po čem toužím. Daewoo Leganza 2.0l 16V
Zdravim pořadatele 1.středočeskýho srazu slíbil jsi,že zjistíš také možnost nějakého ubytování ? Už jsme to s babí zkoušeli, v Matízku se dosti špatně přespává ve dvou rádi bychom,ale je to podmínkou !
Jinak srazu přejeme zdar a pokud bude alespon takový, jako Východočech
pak to bude opět moc fajne. Držíme palce.
Tak pokud vím (poslední informace od řezníka) tak budeme spát v bývalé škole v přírodě
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
conpet píše:Tak pokud vím (poslední informace od řezníka) tak budeme spát v bývalé škole v přírodě
----------------------------
Díky " Petře " to nám stačí , to berem čau " Vazoun "
Zdravím všechny na foru a přeji hezký den
Pro ty co to neznají - zde je pěkný rozhled , všimněte se těch lidiček na vrcholku nahoře v levo ? Našli jste ?
tak mam fotky z naseho severoceskeho srazu vim ze motame 2 veci dohromady ale kdyz uz jsme to zacali
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
tak další info - ubytování je zajištěno - na osobu a noc stojí 150 kč- zajistíme
večeři - gril ---- i snídani a oběd k tomu jsemobědnal guláš - mám k dispozici i kuchyni takže klidně rozvinu fantazii a vymýšlejte si jídlo které by ste chtěli ----------to je legrace - i když mě baví vařit tak bych s váma radši pokecal než strávil celý den vařením -- takže guláš to jistí
plac na focení je přimo před objektem - když bude hezky tak se dá jít na místní koupaliště a mám vymyšlenou spanilou jízdu na Bučický mlýn kde by se dalo udělat i pár fotek
myslel jsem ještě dojet do Dětenic do stylové hospůdky ale je to finančně náročnější a hlavně se musí rezervovat - jinak doporučuju návštěvu na vlastní triko -
Jak tak koukám asi dost z vás o to slyšelo- a někdo už tam i byl - je to lákadlo na turisty ale i zážitek- nevím můžem se dohodnout a sjet tam ale místa je tam málo - hlavně v sobotu
Vít, Jiří píše:Jak tak koukám asi dost z vás o to slyšelo- a někdo už tam i byl - je to lákadlo na turisty ale i zážitek- nevím můžem se dohodnout a sjet tam ale místa je tam málo - hlavně v sobotu
Jo Dětenice je fakt bomba - kdo nebyl vřele doporučuju!!Jen jak píše Řezník s místem je to na draka - snad jednou jsme zkoušeli rezervačku pro 6 osob a byl s tím nějakej problém - říkali po telefonu ať to zkusíme a uvidíme ty soboty jsou opravdu plný - místo pro 2 - 3 lidi není snad problém je to strašně provařený.Nakonec v 6ti jsme nejeli a šli si sednout někam jinam.Mám pocit že v pátek je to i s kulturním programem - ženský tam lezou po stolech,pivo teče proudem atd...
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27