Aveo sedan 1,4 sx platinum - už ho mám
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Ak máš fungl auto,nemal by si vôbec nič striekať,upravovať,atd. ,bez vedomia servisu...Čiže jednou vetou-choď sa spýtať do servisu,či by sa malo alebo nie ,poprípade ak to záleží na tebe,či chceš niečo nastriekať proti korozii,musíš respektovať servis,čo ti odporúča,a "schváli"...lebo je záruka Samozrejme to sám nebudeš môcť robiť,čiže len do zn.servisu to dať strieknuť ,a to znamená +práca... Chevrolet
- Reklama
- srneček
- Kontaktovat uživatele:
Zástěrky i boční,lišty nabízí Chevrolet - viz doplňky na AVEO: http://www.chevrolet.cz/images/pdfs/aveo.pdfE.xentry píše:AHojky
U prodejce jsem se ptal a odpověď prej tam je jednostranej pozink, tak nevim.Vlastně jsem se ptal tady ve foru a aby nebylo někdy pozdě
Prosímtě nevíš kde je nějakej web na doplňky zástěrky lišty apod?
CHEVY AVEO 1.2 sedan 2006
dříve KADETT Caravan 1.4i /1.6i 3dv
Škoda 120L
dříve KADETT Caravan 1.4i /1.6i 3dv
Škoda 120L
Zdravim všechny
Tak dnes jsem se byl mrknout na to stříbrný AVEO. Myslím ,že i ta stříbrná metla vypadá dobře. Chtěl jsem se zeptat ostatních majitelů co mají vybavení platinum s palubním počítačem .Když mi ukazovali u prodejce jeho funkce tak tam prej neni prům. spotřeba a ani okamžitá spotřeba .Tak mi to připadlo jako docela divnej palubní počítać. Ještě bych měl dotaz ohledně automatické klimči . zda udržuje nastavenou teplotu i vzimě a nebo jestli jenom chladí .Ještě bych požádal o radu zda tam mám nechat hned při převzetí nalepit boční a rohové ochrané lišty . Viděl jsem u nás ve městě taky stříbrný aveo a ty rohy nárazníků měl docela odřený .Lišty u prodejce stojí 2500,-kč. No a když už jsem se tak rozepsal - Jak hraje radio myslím tim jetli jde dostatečně hlasitě. Díky za odpovědi. Zatim čauky
Tak dnes jsem se byl mrknout na to stříbrný AVEO. Myslím ,že i ta stříbrná metla vypadá dobře. Chtěl jsem se zeptat ostatních majitelů co mají vybavení platinum s palubním počítačem .Když mi ukazovali u prodejce jeho funkce tak tam prej neni prům. spotřeba a ani okamžitá spotřeba .Tak mi to připadlo jako docela divnej palubní počítać. Ještě bych měl dotaz ohledně automatické klimči . zda udržuje nastavenou teplotu i vzimě a nebo jestli jenom chladí .Ještě bych požádal o radu zda tam mám nechat hned při převzetí nalepit boční a rohové ochrané lišty . Viděl jsem u nás ve městě taky stříbrný aveo a ty rohy nárazníků měl docela odřený .Lišty u prodejce stojí 2500,-kč. No a když už jsem se tak rozepsal - Jak hraje radio myslím tim jetli jde dostatečně hlasitě. Díky za odpovědi. Zatim čauky
-
- Kontaktovat uživatele:
Nemam SXko...Ale k tomu radiu se vyjadrit mohu.Kvalita tuneru slusna,nikoliv excelentni,CD prehravac je zvukove o tridu vyse.A to jestli hraje dost silne...to zalezi na mire vkusu,HiFi sestava co mam doma hraje urcite lepe a hlasiteji,vsak ma take nekolikanasobne vyssi vykon.Nicmene pri otackach kolem 3 tis.,mam hlasitost cca na 60 procentech,dost na to abych slysel muziku,ale take spolucestujici
Chevrolet Aveo 1,2 sedan-sunset orange metalíza
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
hmmm Takže to neni palubní počítač ale tak digitálky s teploměrem
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Ja bych rekl ze mam ten typ na ktery se ptas. A jak jiz tady bylo receno palubni PC neukazuje tyto hodnoty ale ukazuje hodnotu co ujedes na nadrz.Jo..jeste to ukazuje blbosti jak douho avous jede a prumernou rychlost a teplomer myslim ze to je vse.(mozna ze sem na neco zapomel).Taky me to zarazilo ale uz jsem si za ten 1/2 roku a kousek zvyknul.V pripade toho radia se me zda vykon dostacijici a hraje to dost nahlas a tato verze ma 6 reproduktoru.Co se tyka automaticke klimatizace funguje v rezimu AUTO tak ze udrzuje nastavenou teplotu. ZDAR AVEAKUM!E.xentry píše:Zdravim všechny
Aveo 1.4 16V verze SX Platinum B4XB57J
-
Re: Aveo sedan 1,4 sx platinum - už ho mám
Tak ho také mám.Moje zlatí má tu krásnou červeno oranž metal.barvu v plném vybavení-je to krása jak se přebarvuje ve slunci je jak chameleon.Padla brada i kamarádů škodovkářům.A jinak pořídila jsem jí se 12o TISÍCOVOU SLEVOU.Jsem štastná ,že patřím k těm co mají na předku vozu ten křivej křížek.Paráda
-
Re: Aveo sedan 1,4 sx platinum - už ho mám
Já už ho mám doma také plná palba 1.4 16V sx.Krásná červeno oranžová metal.barva,je jak chameleon na slunci.Jezdí super .Krása .3kodovkáři u nás v práci polikají na prázdno A ta pořádná sleva 12O tisíc no koment.Krásný křížek na předku ,jsem ráda ,že patříme do této party.