![-P](./images/smilies/smiley23.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Zástěrky i boční,lišty nabízí Chevrolet - viz doplňky na AVEO: http://www.chevrolet.cz/images/pdfs/aveo.pdfE.xentry píše:AHojky
U prodejce jsem se ptal a odpověď prej tam je jednostranej pozink, tak nevim.Vlastně jsem se ptal tady ve foru a aby nebylo někdy pozdě![]()
Prosímtě nevíš kde je nějakej web na doplňky zástěrky lišty apod?
Ja bych rekl ze mam ten typ na ktery se ptas. A jak jiz tady bylo receno palubni PC neukazuje tyto hodnoty ale ukazuje hodnotu co ujedes na nadrz.Jo..jeste to ukazuje blbosti jak douho avous jede a prumernou rychlost a teplomer myslim ze to je vse.(mozna ze sem na neco zapomel).Taky me to zarazilo ale uz jsem si za ten 1/2 roku a kousek zvyknul.V pripade toho radia se me zda vykon dostacijici a hraje to dost nahlas a tato verze ma 6 reproduktoru.Co se tyka automaticke klimatizace funguje v rezimu AUTO tak ze udrzuje nastavenou teplotu. ZDAR AVEAKUM!E.xentry píše:Zdravim všechny
Tak dnes jsem se byl mrknout na to stříbrný AVEO. Myslím ,že i ta stříbrná metla vypadá dobře. Chtěl jsem se zeptat ostatních majitelů co mají vybavení platinum s palubním počítačem .Když mi ukazovali u prodejce jeho funkce tak tam prej neni prům. spotřeba a ani okamžitá spotřeba .Tak mi to připadlo jako docela divnej palubní počítać. Ještě bych měl dotaz ohledně automatické klimči . zda udržuje nastavenou teplotu i vzimě a nebo jestli jenom chladí .Ještě bych požádal o radu zda tam mám nechat hned při převzetí nalepit boční a rohové ochrané lišty . Viděl jsem u nás ve městě taky stříbrný aveo a ty rohy nárazníků měl docela odřený .Lišty u prodejce stojí 2500,-kč. No a když už jsem se tak rozepsal - Jak hraje radio myslím tim jetli jde dostatečně hlasitě. Díky za odpovědi. Zatim čauky
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |