Jak jsem stěhovali (s Matýzkem)
Moderátor: Blue Lanos
- DannyFloyd
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem stěhovali (s Matýzkem)
Jak jsem si vyzkoušel před měsícem, Matiz je vyloženě stěhovací auto Neznám výraz "nevejde se do Matizu"
A co vaše zkušenosti???
A co vaše zkušenosti???
Matiz 0,8 v základní výbavě, 4 kola a volant, ozdobné kryty kol, najeto 21.000 km (od 09/2004)
- Reklama
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak jsem stěhovali (s Matýzkem)
-----------------------------------
Stěhování neznám,ale vím, že když sklopíš zadní sedáky je v něm místa
habaděj - proto Ti to " Danny " klidně věřím. Čau " Vazoun "
--------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
To Peha, když tak koukám na ty krámy co má v Matízkovi - žádná škoda kdyby ale hořeli někde na hromadě - jinak samozřejmě volat hasiče- Matízka by byla škoda.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
No , no, no
--------------------------------------V.Brousek píše:To Peha, když tak koukám na ty krámy co má v Matízkovi - žádná škoda kdyby ale hořeli někde na hromadě - jinak samozřejmě volat hasiče- Matízka by byla škoda.
Ale že jsou to klucí , přejícný že jo?? Toho modráče by byla veliká škoda,
je to vlastně kamarád " partafíry Vojty " a modráče " Jirky Bada " jinak už
nevím kdo má modrého " Matízka " čau " Vazoun "
Re: No , no, no
...já , ale světlou metlu..Vazoun píše:--------------------------------------V.Brousek píše:To Peha, když tak koukám na ty krámy co má v Matízkovi - žádná škoda kdyby ale hořeli někde na hromadě - jinak samozřejmě volat hasiče- Matízka by byla škoda.
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Re: No , no, no
-----------------------Tomáš píše:...já , ale světlou metlu..Vazoun píše:--------------------------------------V.Brousek píše:To Peha, když tak koukám na ty krámy co má v Matízkovi - žádná škoda kdyby ale hořeli někde na hromadě - jinak samozřejmě volat hasiče- Matízka by byla škoda.
To my víme " Tome ", však jsi mezi nima právě ta " světlá " vyjímka
a navíc máš střešní okno - vidˇ? Čau " Vazoun "
- DannyFloyd
- Kontaktovat uživatele:
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
poooznááááááááááááám veľmi dobre,ja som sťahoval vlani s Ticom,fotku žiaľ nemám,ale ostala ako pamiatka po vtesnanej skrini dierka v čalúnení stropu ,ale Ticu sa dostalo aj pocty,slúžil ako svadobné vozidlo na dovoz a odvoz mladomanželov k obradu,nuž bez ceremómií neprišla pre nás limuzína,sadli sme do vtedy nášho tica a odviezli sme sa pred úrad,ešte sme po ceste brali jednu dámu s pozvaných hostí,a po obrade na miesto "veselky",to už bol celý zadok Tica zapratný darmi a hlavne kvetinami,ale v ostaných autách hostí bolo miesta,takže sa dopravili už sami,veru je na čo spomínať
To sa mi,žiaľ fotka nezachovala,mali sme iné starosti,myslím že nás aj fotili pri ticu,lebo tými mladomanželmi som bol ja a moja manželka,ale namám tú fotku,zato mám z rodinnej dovolnky vo Vysokých Tatrách,kde tiež Tico exelovalo,rovnako perfektne poslúžilo,ako pred časom aj o trochu väčšie vozy,ktoré som mal
To sa mi,žiaľ fotka nezachovala,mali sme iné starosti,myslím že nás aj fotili pri ticu,lebo tými mladomanželmi som bol ja a moja manželka,ale namám tú fotku,zato mám z rodinnej dovolnky vo Vysokých Tatrách,kde tiež Tico exelovalo,rovnako perfektne poslúžilo,ako pred časom aj o trochu väčšie vozy,ktoré som mal
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Re: Tak mně asi neuvěříte
Jak jsi tam upnul čtyřmetrový trám???Když jsi přida,tak jsi byl na zadních,a když jsi brzdil,tak se ti musela zvedat prdýlka!!!To nechápu Happymatiz0.8 píše:Já jsem si totiž Matizem přivezl materiál na celou chatu. Vozil jsem v něm trámy 4m/16cm/10cm, palubky, cement, potěr, ytong, na střeše polystyren, plovoucí podlahy, jediné, co mi přivezla Avie, byl štěrk, jinak všechno z baumaxů, hornbachů apod. a stavebnin jsem odvozil v Matizovi. Jo a důležité je zdůraznit, že jsem měl po dobu stavby zahradního domku/chaty, která trvala 4 měsíce, vyndané z auta všechny sedačky kromě řidiče samozřejmě