A co vaše zkušenosti???
Moderátor: Blue Lanos
-----------------------------------
--------------------------------------V.Brousek píše:To Peha, když tak koukám na ty krámy co má v Matízkovi - žádná škoda kdyby ale hořeli někde na hromadě - jinak samozřejmě volat hasiče- Matízka by byla škoda.
...já , ale světlou metlu..Vazoun píše:--------------------------------------V.Brousek píše:To Peha, když tak koukám na ty krámy co má v Matízkovi - žádná škoda kdyby ale hořeli někde na hromadě - jinak samozřejmě volat hasiče- Matízka by byla škoda.
Ale že jsou to klucí , přejícný že jo?? Toho modráče by byla veliká škoda,
je to vlastně kamarád " partafíry Vojty " a modráče " Jirky Bada " jinak už
nevím kdo má modrého " Matízka "![]()
čau "
Vazoun "
![]()
-----------------------Tomáš píše:...já , ale světlou metlu..Vazoun píše:--------------------------------------V.Brousek píše:To Peha, když tak koukám na ty krámy co má v Matízkovi - žádná škoda kdyby ale hořeli někde na hromadě - jinak samozřejmě volat hasiče- Matízka by byla škoda.
Ale že jsou to klucí , přejícný že jo?? Toho modráče by byla veliká škoda,
je to vlastně kamarád " partafíry Vojty " a modráče " Jirky Bada " jinak už
nevím kdo má modrého " Matízka "![]()
čau "
Vazoun "
![]()
Jak jsi tam upnul čtyřmetrový trám???Když jsi přida,tak jsi byl na zadních,a když jsi brzdil,tak se ti musela zvedat prdýlka!!!To nechápumatiz0.8 píše:Já jsem si totiž Matizem přivezl materiál na celou chatu. Vozil jsem v něm trámy 4m/16cm/10cm, palubky, cement, potěr, ytong, na střeše polystyren, plovoucí podlahy, jediné, co mi přivezla Avie, byl štěrk, jinak všechno z baumaxů, hornbachů apod. a stavebnin jsem odvozil v Matizovi. Jo a důležité je zdůraznit, že jsem měl po dobu stavby zahradního domku/chaty, která trvala 4 měsíce, vyndané z auta všechny sedačky kromě řidiče samozřejmě
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |