Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
jasne je dobre ze jsme v pohode
serpico na sefa se vykasli dej mu co proto je mi ukradenej.
a dnes me trosku stve ze jsem prijel domu k "rychlemu internetu"a on mi jede desne pomalu.zlaty notebook s wifi
serpico na sefa se vykasli dej mu co proto je mi ukradenej.
a dnes me trosku stve ze jsem prijel domu k "rychlemu internetu"a on mi jede desne pomalu.zlaty notebook s wifi
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
Aaaaaahaaaaa!!!! Ak som dobre pochopil ,máš tiež "rychly internet"od T.Debilu?? alebo u vás aj iný operator taketo služby ponuka???
Ja som išiel do akcie v září min.roku na 2 roky a odvtedy sa s nimi hádam... od začiatku už striham meter,ako dlho sa s nimi budem rozčulovať(chodím niekedy s antenkou po izbe,aby som vôbec mohol jeden primitivný e-mail poslať)...ako nahle padne akcia-šupnem sa asi do O2(zatiaľ su dobrí-na to,že su tu len nejakých 5 mesiacov)
Ja som išiel do akcie v září min.roku na 2 roky a odvtedy sa s nimi hádam... od začiatku už striham meter,ako dlho sa s nimi budem rozčulovať(chodím niekedy s antenkou po izbe,aby som vôbec mohol jeden primitivný e-mail poslať)...ako nahle padne akcia-šupnem sa asi do O2(zatiaľ su dobrí-na to,že su tu len nejakých 5 mesiacov)
-
- Kontaktovat uživatele:
No jó já som začal s ORANGE a ten bol tak pomalý že vážne keď som do mailu dával foto tak jedna 150 kb načítala sa asi 10 min a to beze srandy proste 5x foto trvalo 1 hod no ale potom vianočná akcia internet expres G 3 tak som do toho išiel no ale chybička sa vlúdila a ja som presne tak ako asi aj iný chodil reklamovať lebo platil som 3x viac ale rýchlosť pod psa lebo vraj G 3 v RV ješte není a tak chvále bohu po pol roku to spustili a je to bomba lebo rýchlosť je úžasná momentálne 2316 kbps a sťahovacia rýchlosť 315 KB/s no a dakedy aj rýchlejšie takže zatial spokojný a hlavne že je mobilný mám ho všade zo sebou
No vlastnetá druhá časť ma potešila
No vlastnetá druhá časť ma potešila
Ja keď som sa si to dával "namontovať",prvé čo som sa spýtal,či konkrétne na mojej adrese je signál...bolo mi povedané: -ano samozrejme v Bystrici nie je nikde problem...Ale potom ,keď som sa s nimi naťahoval aj cez gen.riaditeľa,som žiadal o dstúpenie od zmluvy,lebo nemam žiadny signal a po 2 mesiacoch sa priznali,že je problém akurát v našom baráku,lebo sem-tam sú malinké výpadkové bubliny a ja som sa do toho "trafil"...Odpoveď znela: ...môžem odstúpiť,ale za predpokladu,že zaplatím zmluv.pokutu 10 tis.,
Operovali tým,že som mohol do 7 dní vrátiť v skúš.dobe...Ano,chcel som ,ale 2 týždne ma ojeb..vali,že ak si kupim ext.antenu,chyba sa odstrani.Pokial mi objednali tu antenu,mezi tym tých 7 dní skuš.doby padli Išlo o evidentné zavadzanie zakaznika...to sa mam sudiť Nemam na to chuť...
Operovali tým,že som mohol do 7 dní vrátiť v skúš.dobe...Ano,chcel som ,ale 2 týždne ma ojeb..vali,že ak si kupim ext.antenu,chyba sa odstrani.Pokial mi objednali tu antenu,mezi tym tých 7 dní skuš.doby padli Išlo o evidentné zavadzanie zakaznika...to sa mam sudiť Nemam na to chuť...
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo tak ako pozerám tak problém u všetkých operátorou lebo ja som tam pomali dene ono totiš my spustili G 3 ale odber dát som mal úžasný no a nakolko som omedzovaný na 5,5 Giga tak som málem mal problém lebo ja vlastne robím na nete každý mesiac to isté a pred tým som sa nedostal ani na 1,5 G a zrazu a podotýkam v polovičke fakturačného som mal 4,3 G no a tak som tam hned zrobil vietor ale vlastne tam lietam stále aj s mobilmi lebo to fakturujú šej-haj jo mna keď vidia v dverách tak všetci utekajú a operátor sa mi mení každý druhý mesiac Parchanti jedni
Mna dnes nepotesilo ze som prisiel o kryt laveho blinkru. Asi uletel pri niektorom umyvani auta. Ostalo po nom len kus lepidla na ciernom plaste. Dufam ze sa este predava novy. A netusim cim ho prilepit aby sa to neopakovalo.
Aspon nejakou naplastou mi ostava necelych 8.5 litra spotreba lpg PP->KE a spat so zapnutou klimou, a velmi sa za to hanbim ale dost slusnym porusovanim hmmm ehmm dokonca som az na par 150+ ponahlavcov bol jeden z najrychlejsich prasiat ale na svoju obhajobu musim uviest ze som nikoho neohrozil ani neobmedzil aspon nie vtedy ked som siel rychlo. No proste dialnica takmer 140 a mesto podla moznosti medzimesto okolo 120. K tej spotrebe este treba uviest ze v PP je asi cenova vojna, pretoze pri tesku zisli az na 17.40
Aspon nejakou naplastou mi ostava necelych 8.5 litra spotreba lpg PP->KE a spat so zapnutou klimou, a velmi sa za to hanbim ale dost slusnym porusovanim hmmm ehmm dokonca som az na par 150+ ponahlavcov bol jeden z najrychlejsich prasiat ale na svoju obhajobu musim uviest ze som nikoho neohrozil ani neobmedzil aspon nie vtedy ked som siel rychlo. No proste dialnica takmer 140 a mesto podla moznosti medzimesto okolo 120. K tej spotrebe este treba uviest ze v PP je asi cenova vojna, pretoze pri tesku zisli az na 17.40
no jen k tomu netu mam ho od UPC a mel by chodit 3gb/sale v sobotu to bylo tak 64kb/s a to kdo vi jestli.
internet tu dela kazdy operator i eurotel/O2 a od nej by mel byt 384 za 650 a s tim ze bych ho mel i na chate a to je pro me hodne dulezite.
jinak me nepotesilo ze mi vykradli sklem kde jsem mel elektrony na nubi kolo snowboard a lyze.nastesti se asi kola vyvalily a vypadlo i kolo na zlodeje a tak byl rad ze utekl a NIC mi neukradl.
internet tu dela kazdy operator i eurotel/O2 a od nej by mel byt 384 za 650 a s tim ze bych ho mel i na chate a to je pro me hodne dulezite.
jinak me nepotesilo ze mi vykradli sklem kde jsem mel elektrony na nubi kolo snowboard a lyze.nastesti se asi kola vyvalily a vypadlo i kolo na zlodeje a tak byl rad ze utekl a NIC mi neukradl.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51
No ak je to na dobrom mieste,kde je dobrý signál,je to fajn!!!palikx píše:no jen k tomu netu mam ho od UPC a mel by chodit 3gb/sale v sobotu to bylo tak 64kb/s a to kdo vi jestli.
l.
Výměna chladiče klimatizace
Tak to mě dnes vážně nepotěšilo. Ve zkratce: před měsícem doplnění a za 3 týdny prázdno.996,50 Kč v čudu.OK!!Byl to prý kamínek. Tak jsem koupil nový chladič klimatizace domluvil to v servisu a dnes to dělali
3428,-Kč. Ha, jenže po 6ti hodinách mě chlapík volá, že to je v pytli a že mě ten chladič teče,tak říkám jak to je sakra novej. On na to ,já fakt nevím ,ale teče to co s tím. Tak říkám nic já to vyreklamuji.Tak volám té firmě co mě to poslala a naštěstí chlap říká..ok ok... tak my pošleme novej a ve čtvrtek ho tam máte. Tak běžím do servisu pro auto,mimochodem najednou z čista jasna prší jako z konve. V servisu jsem vypláznul 525,-Kč za nic a to je asi tak vše.No, alespoň jsem tam vrazil Tahokov za 310,-Kč a doufám,že další chladič už snad bude ok. TAK TO MNĚ TEDA FAKT DNES NEPOTĚŠILO!!!!
3428,-Kč. Ha, jenže po 6ti hodinách mě chlapík volá, že to je v pytli a že mě ten chladič teče,tak říkám jak to je sakra novej. On na to ,já fakt nevím ,ale teče to co s tím. Tak říkám nic já to vyreklamuji.Tak volám té firmě co mě to poslala a naštěstí chlap říká..ok ok... tak my pošleme novej a ve čtvrtek ho tam máte. Tak běžím do servisu pro auto,mimochodem najednou z čista jasna prší jako z konve. V servisu jsem vypláznul 525,-Kč za nic a to je asi tak vše.No, alespoň jsem tam vrazil Tahokov za 310,-Kč a doufám,že další chladič už snad bude ok. TAK TO MNĚ TEDA FAKT DNES NEPOTĚŠILO!!!!
Daewoo Leganza 2,0 CDX full,kůže,Sencor SCD 5455 MR, rv.98 + Ford KA 1,3 , rv.98,červený mazlík pro manželku.
http://s8.gladiatus.cz/game/c.php?uid=35270
Klikni a uvidíš kdo jsem
Klikni a uvidíš kdo jsem
- Hanzy
Koukam koukam radosti s chladicem.... Me ted nastesti po vymene hadice chladi a doufam ze dlouho bude,jen zacina po vypnuti trosku nevonet a tak se musim nechat objednat na dezinfekci ale tou masinkou a ne sprejem...
Jinak me dnes taky nepotesilo zjisteni zatuhleho praveho lanka rucni brzdy dale zjisteni znicenych gum prednich asi od geometrie kterou mi delali myslim v breznu a zadni asi taky a navic mi zacaly trochu hucet kola a myslel jsem na loziska ale delaji to gumy nebot jsou oploskovane a v haji a pry to delaji smerove gumy na tech sirsich kolech nebot nema co protoze tlumice jsou OK takze taky radosti...
Jinak me dnes taky nepotesilo zjisteni zatuhleho praveho lanka rucni brzdy dale zjisteni znicenych gum prednich asi od geometrie kterou mi delali myslim v breznu a zadni asi taky a navic mi zacaly trochu hucet kola a myslel jsem na loziska ale delaji to gumy nebot jsou oploskovane a v haji a pry to delaji smerove gumy na tech sirsich kolech nebot nema co protoze tlumice jsou OK takze taky radosti...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Je to hnus,zrovna v takových vedrech.Já gumy a ložiska ok,celej zadek je udělanej nově od předchozího majitele.Tak zatím jediný trable klima.Už se těším až to bude asi takhle
Daewoo Leganza 2,0 CDX full,kůže,Sencor SCD 5455 MR, rv.98 + Ford KA 1,3 , rv.98,červený mazlík pro manželku.
Klikni a uvidíš kdo jsem
Klikni a uvidíš kdo jsem
-
- Kontaktovat uživatele:
Hanzyku to je pravda s tema gumama já mnel to samý na mojej boli tiež smerové ale ojeté a hukot ako v oceliarni no a po naložení nových hlavne asimetrických je to paráda vono takhle zimné mám nové ale smerové a ťiež trocha hučia ale tito letné sú tiché no a keď že som videl tie tvoje tak si myslím že hukot je od nich Apropó Ty indiáne s tou anténou si my dal lebo som ju dneska rozobral lebo pri zasunutí strašne v nej dačo no vlastne už viem čo proste tam pri uplnom zatiahnutí ješte mám dobeh motorčeka a tak to tan škrípoce a já blbec stará som chtel vybrať ten posledný diel čo my podla teba chýba a on tam žiadny není akorád sa my ropadla anténa teda vlastne pri vysunutí vyjela celá a spadla na na zem teda prut cvon totiž vypadnul s toho spodného dielu tak som to dák zafixoval a zatial šlape ale k tomu že nemám poslední diel Ty potvoro to si nevieš zistiť že sú dva typy antén a to 5 prvková a 4 prvková a já blbec mám práve 4ku jinak ma v servise nadchli že vraj prut stojí 1000 sk takže ako náhle sa anténka pokazí tak tam bude pevná hliníková a fertik