Co mě dnes nepotěšilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No ale je to k potešení že nás nič neštve a je nám dobre :lol: :lol: :lol:
Reklama

palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

jasne je dobre ze jsme v pohode :D
serpico na sefa se vykasli dej mu co proto je mi ukradenej.
a dnes me trosku stve ze jsem prijel domu k "rychlemu internetu"a on mi jede desne pomalu.zlaty notebook s wifi
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Muco

Příspěvek od Muco »

Aaaaaahaaaaa!!!! Ak som dobre pochopil ,máš tiež "rychly internet"od T.Debilu?? alebo u vás aj iný operator taketo služby ponuka???
Ja som išiel do akcie v září min.roku na 2 roky a odvtedy sa s nimi hádam... :twisted: :twisted: :twisted: od začiatku už striham meter,ako dlho sa s nimi budem rozčulovať(chodím niekedy s antenkou po izbe,aby som vôbec mohol jeden primitivný e-mail poslať)...ako nahle padne akcia-šupnem sa asi do O2(zatiaľ su dobrí-na to,že su tu len nejakých 5 mesiacov) :P
Vlastnil som Kalosa(2006),terazky mám TOYOTU yaris VVTi 1.0 /51kW
Zrýchlenie z 0-100km/h : nestíham to zmerať.. ;-))
Preťaženie : od xxxG do - xxxG a aj viac - nedá sa to vyrátať :-(
Reálna spotreba - priemer cca 5/L
+DAEWOO mikrovlnku od r. 1996-do dnes
Obrázek
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No jó já som začal s ORANGE a ten bol tak pomalý že vážne keď som do mailu dával foto tak jedna 150 kb načítala sa asi 10 min a to beze srandy proste 5x foto trvalo 1 hod :twisted: no ale potom vianočná akcia internet expres G 3 tak som do toho išiel no ale chybička sa vlúdila a ja som presne tak ako asi aj iný chodil reklamovať lebo platil som 3x viac ale rýchlosť pod psa lebo vraj G 3 v RV ješte není a tak chvále bohu po pol roku to spustili a je to bomba lebo rýchlosť je úžasná momentálne 2316 kbps a sťahovacia rýchlosť 315 KB/s no a dakedy aj rýchlejšie takže zatial spokojný a hlavne že je mobilný mám ho všade zo sebou :D :D :D
No vlastnetá druhá časť ma potešila :lol: :lol: :lol:
Muco

Příspěvek od Muco »

Ja keď som sa si to dával "namontovať",prvé čo som sa spýtal,či konkrétne na mojej adrese je signál...bolo mi povedané: -ano samozrejme v Bystrici nie je nikde problem...Ale potom ,keď som sa s nimi naťahoval aj cez gen.riaditeľa,som žiadal o dstúpenie od zmluvy,lebo nemam žiadny signal a po 2 mesiacoch sa priznali,že je problém akurát v našom baráku,lebo sem-tam sú malinké výpadkové bubliny a ja som sa do toho "trafil"...Odpoveď znela: ...môžem odstúpiť,ale za predpokladu,že zaplatím zmluv.pokutu 10 tis., :( :( :( :(
Operovali tým,že som mohol do 7 dní vrátiť v skúš.dobe...Ano,chcel som ,ale 2 týždne ma ojeb..vali,že ak si kupim ext.antenu,chyba sa odstrani.Pokial mi objednali tu antenu,mezi tym tých 7 dní skuš.doby padli :cry: :cry: :cry: Išlo o evidentné zavadzanie zakaznika...to sa mam sudiť :?: :?: :?: Nemam na to chuť...
Obrázek
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Jo tak ako pozerám tak problém u všetkých operátorou lebo ja som tam pomali dene ono totiš my spustili G 3 ale odber dát som mal úžasný no a nakolko som omedzovaný na 5,5 Giga tak som málem mal problém lebo ja vlastne robím na nete každý mesiac to isté a pred tým som sa nedostal ani na 1,5 G a zrazu a podotýkam v polovičke fakturačného som mal 4,3 G no a tak som tam hned zrobil vietor ale vlastne tam lietam stále aj s mobilmi lebo to fakturujú šej-haj jo mna keď vidia v dverách tak všetci utekajú a operátor sa mi mení každý druhý mesiac :lol: :lol: :lol: :lol: Parchanti jedni :twisted:
ppp

Příspěvek od ppp »

Mna dnes nepotesilo ze som prisiel o kryt laveho blinkru. Asi uletel pri niektorom umyvani auta. Ostalo po nom len kus lepidla na ciernom plaste. Dufam ze sa este predava novy. A netusim cim ho prilepit aby sa to neopakovalo.
Aspon nejakou naplastou mi ostava necelych 8.5 litra spotreba lpg PP->KE a spat so zapnutou klimou, a velmi sa za to hanbim ale dost slusnym porusovanim hmmm ehmm :? dokonca som az na par 150+ ponahlavcov bol jeden z najrychlejsich prasiat ale na svoju obhajobu musim uviest ze som nikoho neohrozil ani neobmedzil aspon nie vtedy ked som siel rychlo. No proste dialnica takmer 140 a mesto podla moznosti medzimesto okolo 120. K tej spotrebe este treba uviest ze v PP je asi cenova vojna, pretoze pri tesku zisli az na 17.40
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

no jen k tomu netu mam ho od UPC a mel by chodit 3gb/sale v sobotu to bylo tak 64kb/s a to kdo vi jestli.
internet tu dela kazdy operator i eurotel/O2 a od nej by mel byt 384 za 650 a s tim ze bych ho mel i na chate a to je pro me hodne dulezite.
jinak me nepotesilo ze mi vykradli sklem kde jsem mel elektrony na nubi kolo snowboard a lyze.nastesti se asi kola vyvalily a vypadlo i kolo na zlodeje a tak byl rad ze utekl a NIC mi neukradl.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Sakra Pavle, na tebe se to nějak lepí....ale tentokrát to dobře dopadlo, naštěstí. ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Muco

Příspěvek od Muco »

palikx píše:no jen k tomu netu mam ho od UPC a mel by chodit 3gb/sale v sobotu to bylo tak 64kb/s a to kdo vi jestli.
internet tu dela kazdy operator i eurotel/O2 a od nej by mel byt 384 za 650 a s tim ze bych ho mel i na chate a to je pro me hodne dulezite.
l.
No ak je to na dobrom mieste,kde je dobrý signál,je to fajn!!!
Obrázek
MiSedl

Výměna chladiče klimatizace

Příspěvek od MiSedl »

Tak to mě dnes vážně nepotěšilo. Ve zkratce: před měsícem doplnění a za 3 týdny prázdno.996,50 Kč v čudu.OK!!Byl to prý kamínek. Tak jsem koupil nový chladič klimatizace domluvil to v servisu a dnes to dělali
3428,-Kč. Ha, jenže po 6ti hodinách mě chlapík volá, že to je v pytli a že mě ten chladič teče,tak říkám jak to je sakra novej. On na to ,já fakt nevím ,ale teče to co s tím. Tak říkám nic já to vyreklamuji.Tak volám té firmě co mě to poslala a naštěstí chlap říká..ok ok... tak my pošleme novej a ve čtvrtek ho tam máte. Tak běžím do servisu pro auto,mimochodem najednou z čista jasna prší jako z konve. V servisu jsem vypláznul 525,-Kč za nic a to je asi tak vše.No, alespoň jsem tam vrazil Tahokov za 310,-Kč a doufám,že další chladič už snad bude ok. TAK TO MNĚ TEDA FAKT DNES NEPOTĚŠILO!!!!
Daewoo Leganza 2,0 CDX full,kůže,Sencor SCD 5455 MR, rv.98 + Ford KA 1,3 , rv.98,červený mazlík pro manželku.
http://s8.gladiatus.cz/game/c.php?uid=35270
Klikni a uvidíš kdo jsem
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Ježíši to je smola mna by asi drblo ani sa Ti nedivým že si rozladený tak nech sa Ti vše v dobré obrátí a ten druhý už bude v pohode :? :roll: :?
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Koukam koukam radosti s chladicem.... :? Me ted nastesti po vymene hadice chladi a doufam ze dlouho bude,jen zacina po vypnuti trosku nevonet a tak se musim nechat objednat na dezinfekci ale tou masinkou a ne sprejem...
Jinak me dnes taky nepotesilo zjisteni zatuhleho praveho lanka rucni brzdy dale zjisteni znicenych gum prednich asi od geometrie kterou mi delali myslim v breznu a zadni asi taky a navic mi zacaly trochu hucet kola a myslel jsem na loziska ale delaji to gumy nebot jsou oploskovane a v haji a pry to delaji smerove gumy na tech sirsich kolech nebot nema co protoze tlumice jsou OK :cry: takze taky radosti... :?
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
MiSedl

Příspěvek od MiSedl »

Je to hnus,zrovna v takových vedrech.Já gumy a ložiska ok,celej zadek je udělanej nově od předchozího majitele.Tak zatím jediný trable klima.Už se těším až to bude asi takhleObrázek
Daewoo Leganza 2,0 CDX full,kůže,Sencor SCD 5455 MR, rv.98 + Ford KA 1,3 , rv.98,červený mazlík pro manželku.
http://s8.gladiatus.cz/game/c.php?uid=35270
Klikni a uvidíš kdo jsem
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Hanzyku to je pravda s tema gumama já mnel to samý na mojej boli tiež smerové ale ojeté a hukot ako v oceliarni no a po naložení nových hlavne asimetrických je to paráda vono takhle zimné mám nové ale smerové a ťiež trocha hučia ale tito letné sú tiché no a keď že som videl tie tvoje tak si myslím že hukot je od nich :D :D :D Apropó Ty indiáne s tou anténou si my dal lebo som ju dneska rozobral lebo pri zasunutí strašne v nej dačo no vlastne už viem čo proste tam pri uplnom zatiahnutí ješte mám dobeh motorčeka a tak to tan škrípoce a já blbec stará som chtel vybrať ten posledný diel čo my podla teba chýba a on tam žiadny není akorád sa my ropadla anténa teda vlastne pri vysunutí vyjela celá a spadla na na zem teda prut cvon totiž vypadnul s toho spodného dielu tak som to dák zafixoval a zatial šlape ale k tomu že nemám poslední diel Ty potvoro to si nevieš zistiť že sú dva typy antén a to 5 prvková a 4 prvková a já blbec mám práve 4ku jinak ma v servise nadchli že vraj prut stojí 1000 sk takže ako náhle sa anténka pokazí tak tam bude pevná hliníková a fertik :lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „POKEC“