Spotřeba 1
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Spotřeba 1
cago,
mám krátce Nubiru kombíka 1,6 a chlastá to kolem 10 litrů bez extra honění. Při řazení nahoru při sešlápnutí spojky - odlehčení motoru z tahu vyskočí mžikově nahoru otáčky o cca 200.
řešil někdo tento problém ?
za rady předem děkuji
mám krátce Nubiru kombíka 1,6 a chlastá to kolem 10 litrů bez extra honění. Při řazení nahoru při sešlápnutí spojky - odlehčení motoru z tahu vyskočí mžikově nahoru otáčky o cca 200.
za rady předem děkuji
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Já jezdím na plyn (cca10l), ale na benzín jsem okolo 8 litrů. Podívej se na lambda sondu - měla by dávat proměnlivé napětí do 1V v závislosti na otáčkách, ale nemělo by klesat cca pod 100mV.
Franta
Franta
NUBIRA-I 1.6 16V WAGON 98 + LACETTI 2.0 D 08 - LPG Katalogy dílů STAHUJTE ZDE [url=http://www.nubira.wz.cz]Návody + Foto[/url]
Spotreba
Ke spotřebě. Mám Nubiru kombi 2,0 CDX 1998 a připadá mi, že ať jedu jak jedu, jedu tak kolem 9l i se zapnutou klimou, nejezdím moc po dálnicích a když, tak se zapnutým tempomatem na cca 135km, jinak jezdím tak půl normální silnice a půl Praha. K tempomatu - zdá se mi, že spotřeba s tempomatem je vyšší než bez něj, asi přidává víc v kopci aby udržel rychlost a pod kopcem se nerozjede, ale na dálnici a po rovině je to příjemné.
Mám Nubiru 1,6 Vagon rok 1998 mám ji půl roku a jsem s ní nadmíru spokojen. Na dovolenou do Chorvatska jsem jel po dálnicích (cca 450 km) průměru 120 km/h a vzala si jen 7 l. Na zpáteční cestě jsem ji otestoval a jak se říká hnal jsem ji co to dá a spotřeba byla 8,6 l. a to jsem opravdu celou cestu nedal nohu z plynu a jel jsem 150-160 km/h a přiznám se, že jsem čekal spotřebu vyšší. Před dovolenou jsem vyměnil svíčky, vzduchový filtr a byl jsem na emisích, kde bylo vše .
Mam Nubiru 1.6i rk 1998 + LPG ACG 01.05 - 67R - 01 a velke podozrenie, ze nieco nie je v poriadku. Davnejsie som mal Formana a ten si bral tak 8.5l plynu, tak som Nubirou dost sklamany. Ta si je schopna zobrat 10 (ak idem "slusne"), ale aj 12-13 ak jej trocha sliapem na krk (max. 150-160km) - a to aj pri vetcich vzdialenostiach. Na revizii plynu som bol pred cca 2 mesiacmi - auto bolo skontrolovane aj v "normalnom" znackovom servise (Hradec Kralove). Neviete niekto poradit co s tym ?
SPOTREBA 5L !!!
Mam Nubira 1.6 LPG
driv pred 4 let mela spotreba
10/8 LPG mesto/dalnice
9/7 benzin mesto/dalnice
a ted po 130 tisic km mam (a neverim sam tomu)
spotreba 5l na 100 km benzin po dalnici.
Meril jsem to dost presne a to s plny auto!!
VIVA NUBIRA!
Ivan
driv pred 4 let mela spotreba
10/8 LPG mesto/dalnice
9/7 benzin mesto/dalnice
VIVA NUBIRA!
Ivan
Re: SPOTREBA 5L !!!
To akoze ti sama od seba klesla ????pogo píše:Mam Nubira 1.6 LPG
...
Nevim jestly to nebude neobicejne, neviznam se moc,
ale ano, presne to je moje skusenost, presto ze jsem mel
auto poradne servizovane vzdy.
Spotreba zatim porad klesa
Mel bych asi rict, ze pouzivam injector cleaner
BARDAHL kazdy 10 tisic km. Muze to mit takovy vliv
na spotrebu?
na spotrebu?
Kolik toho potřebuješ prodat??pogo píše:Nevim jestly to nebude neobicejne, neviznam se moc,
na spotrebu?
Re: Spotřeba 1
Tenhle problém (mžikové zvyšování otáček) je i u Lanose. V servisu (HK) mi vysvětlili, že se jedná o ochranu spojky při přeřazení. Zajímavé je, že s počtem najetých km se tento "efekt" ztrácí, resp. je menší než u čerstvého motoru.vita píše:cago,
za rady předem děkuji
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Spotřeba 1
Nebude to tim že se ta spojka opotřebuje a už nejni tolik potřeba jí "chránit" ?Petr Krtička píše:Tenhle problém (mžikové zvyšování otáček) je i u Lanose. V servisu (HK) mi vysvětlili, že se jedná o ochranu spojky při přeřazení. Zajímavé je, že s počtem najetých km se tento "efekt" ztrácí, resp. je menší než u čerstvého motoru.vita píše:cago,
za rady předem děkuji
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
ja jsem mluvil o spotreba, pokud potrebujes si koupit autoPetr Krtička píše:
Kolik toho potřebuješ prodat??
se radsi koukni na Auto Jarov nebo rovnou na site Daewoo prodejce v
CZ.