Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Ja sa priznam,ked mi raz robilo blbosti pri startovaní,(po nastartovaní stud.motora mi zliezli dole otacky,že skoro chcíplo a potom vyskočili nazad.Bolo mi povedané,že som asi zlý benzín zobral-ale omyl-mal som tam zrovna ten V-POWER a dokonca som nepocítil žiadny zvlašť badaný rozdiel medzi tymto a obyčajnou 95-kou ani na ťahu ani na startovaní-okrem ceny...,.takže sa to teraz rieši výrobcom a čakáme na odpoveď.Včera a dnes to neurobilo-či to je tou 100-vkou???neviem)viem len toľko,že na nejaku kratku dobu mám "draka"! Nemam ale nič proti V-POWER,len moje skusenosti su také,že na to ,aký je rozdiel cenový medzi obyčajnou a V-Power,je o to menej badaný rozdiel v chovaní motora...kasma píše:Shell V-power vedie
-----------------------------Muco píše:Ja mu nevypalujem -preferujem normalnu jazdu,takže kludne a s lahkostou...(tak sem-tam mu dam aj 4500otacok ale len tak raz za 2tyzdne...).Okrem toho-kto by do toho daval 45 korunovy benzin![]()
![]()
![]()
![]()
:?ale presne ako to tu krásne píšeš-dal som mu čuchnúť,ale aby si fordík na to zvykol,to neee
--------------------------------Serpico píše:....to Vazoune vono to je o subjektivních pocitech, ale hlavně vo radosti - připouštím, že se motor jinak chová...jasně dal si mu něco co se tam v těch válcích dřív zapálilo....a třeba mu to dělá dobře - já ti kazit radost z toho nebudu - a třeba nakonec i Jáchym ( ECU ) na to může zareagovat ( jiná teplota spálených plynů - lambda sonda ) a upraví si předstih sám...zajímal by mě názor palikxe a motorová zkušebna brzda ( jednou jsem četl právě záznam ze zkušebny na válcích a byl tam nárůst výkonu v procentech při racing 100 oktanovým benzínu )....toť vše, třeba palikx doplní....
Mějte se fajn
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |